Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sundance-

14 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
A futás a legjobb egészségmegőrző és zsírégető sportok egyike. Ha azonban tényleg fogyni szeretnél vele, akkor csalódni fogsz - hacsak nem tartasz be pár alapszabályt.  Ne eddz mindig ugyanúgy! Az edzésben _ nincs mese- kell a változatosság! Máskülönben a szervezet…..
Sundance- 2014.04.14 09:40:39
Sundance- 2014.04.14 12:12:10
@InteriorLulu:

Sajnos az egész írás ilyen színvonalú hogy "nagyon oda kell figyelnie". Jah kérem, ez mindenre elmondható, és akkor ez most egy tanács?

Kifejtenéd hogy pontosan mire és hogyan kell figyelni, hogy ne legyen izomveszteség?
Sundance- 2014.04.14 12:13:38
@InteriorLulu:

"javítja az energiafelhasználás hatékonyságát is, és főképp ez utóbbinak van köze ahhoz, hogy a tárolt zsír nagyobb arányban ég el."

Ez nekem paradox, de valszeg hülye vagyok.
A gyorsétel hízlal, rákkeltő, növeli az infarktus kockázatát, ráadásul – legalábbis egy friss brit tanulmány szerint – butít is. Több mint négyezer, három és öt év közötti skót gyereket vizsgáltak meg londoni tudósok, az intelligenciájuk mellett az étkezési…..
Sundance- 2012.10.09 13:48:23
@Réka ‎: Hibátlan. Ennyi.
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Sundance- 2012.08.30 21:21:06
@Hexer:

1500 munkaóra????? :O

2 ember, napi 8 órát (nem cigi, nem kaja közben!), heti 5 munkanapon, 4.6 hónapig CSAK ezt faragta?

És ezt sikerült?
Hát srácok...... Nyissatok inkább masszázsszalont.....
Még éppen időben, a holnapi Prometheus premier elébe íme egy kis kedvcsináló, avagy múltidézés..Alien - A nyolcadik utas: a Halál (1979)Kissé szomorú vagyok. Azért, mert harmadszorra sikerült csak elérnie ennek a mindenki által klasszikus magasságokba emelt, ikon- és…..
Sundance- 2012.06.07 07:05:37
@Androsz: Hű, Androsz, ez NAGYON jól esett a fenti rettentő modoros és erőltetett, ráadásul kritika helyett maximum felületes véleményt közvetítő post után..... Nagy nagy respect, körülbelül minden mondatodnál erősen bólogattam itt a reggel kávé felett :) :)
Sundance- 2012.06.07 10:23:23
@Gevin: Ez sokkal "trollabb" hozzászólás volt mint Androszé......
Szeretnétek +23 GB Dropbox tárhelyet szerezni 2 évre? Most itt a lehetőség könnyen és egyszerűen! Az egyik XDA tag kiszedte a Dropbox alkalmazást a HTC One X-ből. Ez azért érdekes, mert a készülékhez 25 GB Dropbox tárhely jár. (2 GB ingyenes és plusz 23 GB két évre a…..
Biztos nem csak mi kaptuk fel a fejünket, amikor a Galaxy Nexus bejelentésekor kiderült, az Android 4.0-t elsőként futtató készülék egy barométert, más néven légnyomásmérőt is tartalmaz. Alig várjuk a híreket, hogy milyen erre épülő alkalmazásokkal készülnek a kreatív…..
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
Android Üsd-vágd, nem apád! 2011.08.11 12:13:00
 Strapabíró mobilról írtunk már korábban, most a Samsung is kihoz egy új típust a külön erre rendszeresített Xcover sorozatában. A dolog különlegessége, hogy eddig nem annyira volt valamirevaló okostelefon a kínálatukban, a Galaxy Xcover ezt kívánja pótolni. Pontos…..
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
Csak egy röpke statisztika, ami szemet szúrt, igazából tök más dolgot kerestem az adott oldalon, de gondoltam számotokra is érdekes lehet, hogy az Android átvette a mobilböngészés terén a vezetést az iPhone-nal szemben júniusban. A csúcstartó az iPad 30%-os 3 ezrelékes első…..
Igen nagy érdeklődést váltott ki a blog átadással kapcsolatos felhívásom, mellyel kapcsolatban hamarosan döntésre viszem a dolgot, de most következzen egy újabb bejegyzés, hogy az olvasók se unatkozzanak.Történetem azt hiszem nagyon is általános, és így sok embert érint. Párom…..
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
Előfordult már vajon a Zugügyvéd olvasóival, hogy munkáltatójuk természetesnek vette, hogy a munkakörükön teljesen kívül eső, - esetünkben a levélíró szerencsétlenségére a hobbiját jelentő - feladatokat is vígan végezzenek? Levélírónk még külön fizetséget sem kért,…..
Sundance- 2011.03.06 14:06:22
@Vándorló Sasfészek: Wow, ismeros sztori. En jobban jartam szerencsere. It-s vagyok en is, nem allami cegnel, kitalaltak hogy fotozni kene rendszeresen. Munkaidoben, de az en komoly DSLR gepemmel, amugy sem munkakör. Egy szo nelkul belementek, hogy 1000+AFAt szamlazok kepenkent, irtunk rola kisebb papiruszt, nem volt semmi gond, szerencsere ilyen is van, kb 300 kepen mar tulvagyunk. Ekezetek miatt sorry.
Appdroid Ezermester rovat: Dropbox 2011.02.28 10:45:00
(Disclaimer: ez nem egy "hagyományos" teszt lesz, mivel a Dropbox működését három mondatban el lehetne intézni, az összes funkcióval együtt. Ezért inkább leírom, hogy én pontosan milyen helyzetekben mire szoktam használni a kis drágát.) Szóval, ha valaki még nem…..
Sundance- 2011.02.28 17:44:17
@Tesztelo.hu: de az, mert egy csomo cegnek dolgozom, mind lelkes DB user, es mind azt hiszi megtoltheti a 2gigat, de nekem meg Nx2g kell emiatt.... :)
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Sundance- 2011.01.31 07:07:16
"Éppen legóztam a fiammal, és teljesen megfeledkeztem az időről. Amikor a telefon megszólalt, rögtön beugrott, hogy ez csak jó hír lehet. Hihetetlenül megható és megindító ez számomra. A(z Oscar) díjkiosztókat nézve cseperedtem fel, de sohasem gondoltam volna, hogy ez…..
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
Android Hozzánk nőtt a Galaxy Tab 2011.01.02 17:02:00
Galaxy Tabos tartóstesztünket egy bizonyítékkal folytatjuk: ez a kép itt bizony egy kimentett és PC-re áthozott képernyő - egy olyan kunsztot lehet tehát ezzel a készülékkel egyszerűen megjátszani, ami az eddigi androidos készülékek gazdáinak nem volt egyszerű és magától…..
Sundance- 2011.01.03 12:17:14
@Vogon: Gagyinak ható hátlap? Mitől?
Szép, és elég komoly feladat megkarcolászni...... mi baj vele?
Sundance- 2011.01.03 20:41:28
@solesz: folyton farmerem farzsebében van...... Szóval a "biztos hogy nem" az nem annyira nyert :)
Tavaly majdhogynem kiröhögtetek, de legalább is rendesen kiosztottatok, mint valami szentségtörőt, amiért egy nagy készlet végigjátszása előtt rendszerbe szedtem a kockákat. Olyannyira nem szégyelltem el magam, hogy sőt! Mivel a Lego lényege a gyűjtés után és azon túl mégiscsak…..
Sundance- 2011.01.02 08:37:02
Velős téma, nem is tudom pontosan, hol kezdjem. Van ki tudja, van aki nem, van aki ért valamennyit a témához, de a lényeget meg pont nem. Szóval a kérdés változatlan: Kell-e nekünk Task killer? A tévhit tömören A legtöbb ember aki csak épp ismerkedik a friss androidos telefonnal,…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..