Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yatumux

0 bejegyzést írt és 742 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ITALIAmo Ti amo Portofino! 2017.05.14 15:18:10
A napokban megkérdezték tőlem, hogy mit ajánlanék Liguriában megnézésre... Ugye milyen jó kérdés, hogy az ember hogyan ragadja ki a kavargó gondolatok közül az elsőt. Talán az egyik legtöbb emblematikus szépséggel rendelkező régiójáról beszélünk.Hogyan is lehetne választani a Cinque Terre, La…..
Bár külön-külön is érdekelnek ezek a témák, annyira mégsem keltette volna fel az érdeklődésemet, hogy beáldozzam egy pénteki késő délutánomat, estémet arra, hogy meghallgassam, mit is mondanak erről azok, akik irigylésre méltóan elkötelezettek valami mellett, de a meghívó…..
Lelkizóna Van élet 50 felett…. 2015.09.20 19:11:05
Üzenem azoknak, akik kételkednek benne, hogy egy nő az 50+ életkorokban is jól érezheti magát! Sőt, akár jobban is, mint korábban. Előljáróban annyit: az érettség édes érzés.  Álljon itt néhány tapasztalat: Korábban soha nem tapasztalt stabilitás, ami nem külső…..
Erre voltam én is kíváncsi, ezért találkoztam Zsuzsannával a Migration Aid megbízott sajtófelelősével a Nyugati pályaudvar melletti Eiffel parkban, ahol fűre lépni tilos! Menekülteknek…..
Közlik velem, hogy potenciálisan HIV pozitív vagyok, üljek a seggemen még 2 hónapig, majd utána vesznek vért és ellenőrzik. A minimum lenne, hogy ilyenkor felajánlanak egy azonnali újabb tesztet. Jó estét, az alábbi történetet szeretném elküldeni. Kérem, hogy csak a monogramom…..
yatumux 2015.07.03 03:17:53
@Jazo: Igen, mert itt kell várnia 2-3 hónapot, hogy biztos legyen a diagnózis !

Hahó ! Ez van ! Ha 1-2 héten belül elmegy máshová akkor hamis eredményt kap.

Lehet, hogy negatív a lelet, de attól még olyan HIV-es mint a kisangyal !

Így hát ki kell várni azt az időt amit mond az orvos. pont.
yatumux 2015.07.03 03:19:03
@Diorella Queen: Nálatok, ha valaki beteg akkor felköti magát ?
„A progresszió híveinek az emléknap kapcsán világosan kell fogalmaznia: Trianon azt a korszakot zárta le, amikor a magyar elit kiváltságtudata és kivagyisága, hatalmi nagyravágyása elnyomta a hazában élő nemzeti kisebbségeket, később akadályozta az asszimilációt és az…..
yatumux 2015.06.14 03:47:33
@maxval bircaman szerkesztő: Bocs, ez így működött anno ? :) Ellentmondani Hitlernek és akkor azt mondja bocsi akkor Magyarországon egyedül nem deportálunk ! Az hogy a magyar hatóságok örömmel működtek együtt az egy jó kis tévhit. Az országban akkora német haderő-megszálló haderő állomásozott, hogy nem volt katona, csendőr aki megtagadta volna a parancsot mivel hasztalan lett volna az ellenállás. Hadiállapot volt, ugye tudjuk mi jár a parancsmegtagadónak ? Főbelövés. Birkaember feláldozta volna magát ?
A Damaszkuszi-kapu, 1890 körül 2016-ban június 5-én ünneplik világszerte a Jeruzsálem napot, a város újraegyesítésének évfordulóját. A eseményre a The Times of Israel fotóriportere érdekes képsorozatot publikált Jeruzsálem 100 évvel ezelőtti arcáról, mellette a ugyanazok a helyszínek ma. A városról…..
Azt lassan megszokja az ember, hogy különleges, egzotikus idiótának számít magyar létére szerte Európában. Azt is, hogy a külföldi ismerősök hol borzadnak hol poénkodnak hazai nagyjaink méltán híres cselekedetein. Elvégre ők a szocializmus ízű "reformjaikkal" és kacagtató…..
Bár úgy tűnt, megszűnik a Tárki által a rendszerváltás óta minden második évben megjelentett Társadalmi Riport, mégis sikerült kiadni a legfrissebb részt, a Társadalmi Riport 2014-et. Az 1990 óta folyamatosan végzett kutatásokra a kormány már a 2012-ben sem adott forrásokat, de…..
Nem újdonság, hogy dühös emberek mennek ki Budapest utcáira. A Fidesz októberben bedobott netadós törvényjavaslata borította a bilit és rúgta be a tüntetésmotort, azóta egyre többen próbálnak felkapaszkodni a saját ügyeikkel az adózást megúszó gigabyteok hátán. Az új…..
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
Klaus Johannis/Iohannis (nem mindegy, mindjárt el is mondom, miért) román elnökké választása az elmúlt hetek legnagyobb politikai meglepetése volt. Tegnap este a legpengébb elemzők álla is annyira leesett, hogy Bukarestből idáig lehetett hallani a koppanást, és nem csak azért, mert…..
bircahang A Trianon-hisztéria 2014.06.04 10:10:00
Az újmagyar identitás egyik alapeleme lett az 1920-as trianoni békeszerződés körüli hisztérikus magyarkodás. Lássuk ezzel kapcsolatban a tényeket! Először is szögezzük le: a trianoni békeszerződés alapjaiban igazságos volt. Jóval több embernek szolgáltatott igazságot, mint…..
ProgBlog Föderatív EU-t akarunk! 2014.05.24 16:25:23
„Adj magyarságot a magyarnak, hogy mi ne legyünk német gyarmat.” József Attila: Hazám – 1937. május   Magyarországon a nemzeti önállóság afféle „szent tehén”: az egész magyar közgondolkodás egyik soha kétségbe nem vont axiómája ez. Évszázadaink mentek rá arra,…..
yatumux 2014.05.25 08:29:26
Liberatórium Miért a fidesz? 2014.04.27 10:55:23
2014. április 6-án lezajlottak a választások, aminek eredményeképpen a Fidesz a mandátumok majdnem kétharmadát elérte. Azóta több helyen próbálták elemezni a miérteket, véleményem szerint azonban az értékelés mind a győztesek, mind a vesztesek szempontjából hibás. Ennek…..
2010-ben a kétharmados győzelem után sokan csodát vártak a Fidesztől, hiszen a kétharmados politikai hatalom lehetőséget adott rá, hogy politikai kompromisszumkeresés nélkül megvalósítsák azokat a szükséges strukturális reformokat, amelyekre Magyarországnak már 25 év szüksége…..
yatumux 2014.04.19 15:10:36
@Dexter007: minden, de minden ? :) na ezért nem vagy vitaképes.
Egy szélsőséges sem vita sem szalonképes.

Cégvezetőként, és olyan emberként aki élt az USA-ban, Svédországban és ismeri a világot 70%-ban értem és támogatom a Fideszt.

Vannak komoly baklövései.

De. Egy beszélgetés során vélemények vannak. Tények soha.

Ezt jegyezd meg!
yatumux 2014.04.19 15:17:13
@miketbeszéltek: bocs elveszett egy levelem :)

Igen, mindenképpen!

Azt tudd, hogy egy tesco azonnal külföldre utalja a bevételét. Ez hiányzik a magyarországi bankokból, stb.

Főleg olyan multikra van szükség akik hozzáadott értékkel növelik hazánk versenyképességét, gazdaságát.

Hazánkban van a legmagasabb arányban külföldi kézen a gazdaság.

+ a magyar milliárdos itt vesz kocsit, házat, hintót, lovat! bort, kurvát, omega órát, ide jár étterembe, stb.

Értsd meg szükség van egy erős multimilliárdos magyar rétegre amit ugye kiírtott a kommunizmus...
yatumux 2014.04.19 15:20:41
@Dexter007: kizárod az érdemi, kultúrált vita lehetőségét amiből mindannyian tanulhatnánk. Pld. SS... Vagy nem tudod mit jelent vagy nem érted ez micsoda fályó seb sokaknak. Nekem vannak zsidó és német rokonaim is. Hogy vagy képes SS-ezni? Tudod milyen szarul esik ez nekem?
  A Magyar Narancs Narancsszem tollából megjelentetett egy olyan cikket, ami filmek hatására kislány filmszereplőket szexuális vágyak tárgyaként láttat. A cikk ellen született egy petíció, ami pedofíliának látja az ábrázolást, erre a Magyar Narancs perrel fenyegette meg a…..
yatumux 2014.04.18 12:03:18
@Gyingizik: én férfi vagyok. 13 évesen közösült vagina behatolással. 12 évesen "csak" pettingeltek. Remélem egyértelmű... :)
yatumux 2014.04.18 12:09:54
@roli101: igen, a társadalmunk álszent. 9 éves kislányok kisminkelve, szexis ruhákban, menő, kúl, szép kell, hogy legyen. Meg is felelnek a kihívásnak. Ez szerintem szabályozható.
Az európai parlamenti választások közeledtével érdemes megvizsgálni, hogy a magyar választás végeredménye hogyan illeszkedik az európai trendekhez. Orbán Viktor és a Fidesz megnyerte a választást, de Orbán győzelmi beszédében túllőtt a célon, amikor Európában példátlan…..
yatumux 2014.04.14 22:06:09
@_most_: esetleg úgy, hogy országgyűlés képviselőválasztás, és a 106 mandátumból csak 10 nem lett fideszes? Esetleg így?
yatumux 2014.04.15 00:42:32
@Bogyó 2: amennyiben a Fidesz nem éri el a 96 egyéni mandátumot úgy nem lenne meg a 2/3. Azt gondolom ez az érem másik oldala. Ez egy páratlan és példa nélküli tarolás. 106-ból 96!!!
"...amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak." Ez az a mondat, amiért Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak, a VIII. kerületi körzeti…..
yatumux 2014.04.13 11:39:33
@Charles Ewing: a feleségem orvos. Kardiológus. Újraéleszt. Ez a dolga. Vannak gondok az egèszségügyben? Igen. Az orvosok dolga a változtatás? Isten ments!!!
yatumux 2014.04.13 11:40:22
@kovi1970: kiknek nem adnák fegyvert?
yatumux 2014.04.13 17:40:01
@Melee: azt hiszem nem értettél. A feleségem főorvos. De a nővérek és ő is beviszi, megveszi a wc papírt. És nem politizál, életet ment.

Egy őrnagy a nyócban... Nekem is lenne hozzá egy-két szavam. Mert a VIII kerületben egy rendőrnek az utcán a helye. Nem a fészbukon...