Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MPETI

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
Úgy látszik Havas csak a kezdet volt. Ma kitették Sváby szűrét. No komment, illetve majd ti. UPDATE: részletek itt...
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..