Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rondakutya

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lámaszeme Lenor 2016.06.09 20:00:00
rondakutya 2016.06.12 19:05:40
Már több éve, hogy a Wendy's étterem kivonult Magyarországról, így a sokak által kedvelt ételek egyáltalán nem kaphatók hazánkban. Most viszont közzé tették az étteremben kapható csokis shake receptjét, amihez csupán három hozzávalóra van szükség: 40 dkg sűrített…..
rondakutya 2016.06.07 11:06:28
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Itt van ez a fenti videó. Első blikkre semmi baj nincs vele, bár a riporter hangjától az ember a falra mászna legszívesebben, de hát ez adottság ugye. Ha csak ez lenne a baj, nem születne poszt sem. A Saul fia Oscar-díjáról kérdeztek meg benne Hollywoodban dolgozó magyarokat (meg Vajna Andrást, de…..
rondakutya 2016.03.08 16:05:15
@fran7: Tények közlése mióta demagógia?
A kerékpár nem csak városi fiatalok játékszere, hanem komoly, elszánt, harcedzett, vidéket járó férfiak munkaeszköze is lehet. Egy amerikai gyártó rájuk is gondolt, és piacra dobta a vadászbiciklit, amellyel „gyorsan, csendben, nyom nélkül” lehet behatolni olyan az erdők,…..
rondakutya 2013.09.26 20:48:43
@sixx egy bolsevik: Elég lenne csak téged eltüntetni a földről és minden maradhatna rendben úgy ahogy van.
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
rondakutya 2013.03.16 13:39:41
@az_igazi_trebitsch: Tökéletesen egyetértek. ez személyes felelősség és személyes döntés volt. Sokkal könnyebb a kormányt és mindenki mást hibáztatni mint bevallani, hogy felelőtlen hülye voltam, hogy elindultam. Most meg sír a szájuk. Idióták. Maradtak volna otthon vagy ahol voltak és most nem lenne semmi gond. De aki az országutak királyának hiszi magát ugye.............
rondakutya 2013.03.16 13:40:11
@Francois77: Így van. Nincs is mit hozzáfűzni.
Tavaly még volt bringás keret, de 2012-re - anélkül, hogy felhasználták volna - szőrén-szálán eltűnt a XI. kerületi önkormányzat költségvetéséből. A peticio.hu oldalon keresnek támogatókat az újbudai bringások, hogy rábírják az önkormányzatot és a polgármestert, hajtsa…..
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
rondakutya 2012.08.21 16:35:42
@dr. Közbiztonság Szilárd: Lassíts öreg! Nem csak itt lakott területen és zebra előtt főleg. Előbb a jóval több és jóval nagyobb károkat okozó szabálytalan gépkocsi vezetőket kellene büntetni. Aztán beanyázhatsz azoknak akik védik nemcsak a saját de a köz egészségét is.
rondakutya 2012.08.21 17:34:36
@dr. Közbiztonság Szilárd: Hát "barátom" te súlyos eset vagy az biztos :) Sürgősen vizsgáltasd meg magad, mindenki és a saját érdekedben. Remélem ilyen elme állapotban kecskén kívül nem vezetsz semmit. Mondjuk én azt sem bíznék rád. Velem kapcsolatban pedig súlyosan tévedsz. "Még jó, hogy utána néztél".
Soha nem ülök sem bicajra sem autó volán mögé ha csak egy korty alkoholt is ittam. A bicajom is szabályszerűen fel van szerelve. Igen rendes világítás is van rajta. Közlekedni az úttesten szoktam (gondolom ennek sem örülsz) járdán csak ha muszáj. Viszont ha szeretnéd rengeteg fotót tudok posztolni autókról akik nem muszájból de a járdán közlekednek. Nem parkolnak (bár az sem szép) hanem ott közlekednek. Napi szinten tapasztalom. Néha le is fotózom.
Azon kívül szigorúan szabályosan közlekedem, a vehemenciádból kiindulva rád ez nem lehet jellemző. Hogy cigány lennék azt viszont kikérem magamnak, a kerekes az rendben van. És tudod mit büszke is vagyok rá, hogy 30-50 kilométeres körzetben nem használok autót ha úgy is egyedül kell utaznom. Viszont az érdekelne "cigánykám" hogy te kerekek nélkül közlekedsz? Vagyis gyalogos vagy. Egy őrült és teljesen nyilvánvalón kulturálatlan, gyengeelméjű, ön és közveszélyes gyalogos. Szerintem dühöngd ki magad máshol. Rossz helyen jársz. A pchiológiai nem itt van!
Azon kívül neked lehet, hogy röhejes, hogy sem magam sem mást nem akarok mérgezni, de hát ez is csak téged jellemez. További szép napot :)
Amikor az alábbi képre felhívták a figyelmemet azonnal tudtam, hogy ezt be kell mutatnom a nagyérdeműnek. Ugyanakkor valahogy nekem elsőre nem az jött le, hogy ez milyen vicces, hanem az, hogy milyen szomorú.Először azt gondoltam, hogy a mellékelt ábra kapcsán majd jókat fogok…..
rondakutya 2010.10.30 15:07:47
 Tényleg jópofa, aranyos, fricskája pártjainknak és görbe tükre a magyar politikának, de ha a T. választónak kettővel több agysejtje lenne, mint általában egy csirkének, akkor észrevehetné az utóbbi húsz év legnagyobb politikai megállapítását, amit a Kétfarok…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
Ne aggódjatok, lesz a tegnapi buliról is beszámoló poszt, csak lusta voltam fényképezni és még várom a képanyagot, meg magamhoz kell térni teljesen, de nem várakoztatlak inkább titeket és kiteszek nektek egy érdekes dilemmát, amiről talán csak érintőlegesen volt szó korábban…..
rondakutya 2010.07.25 17:20:48
@Rival: 100%-ban egyetértek veled
Halálos közúti közlekedési baleset történt hajnal egy óra körül Gyula határában a 44-es főúton Békéscsaba felé a körforgalomnál. Egy 33 éves kecskeméti motoros férfi életét vesztette.A férfi az általa vezetett 1000 köbcentis Honda típusú motorkerékpárral Gyula…..
Múlt hétfő után megint egy komoly meccs (Hollandia - Uruguay 20:30 m1) idejére időzítette az RTL Klub az ORTT korábbi büntetésének végrehajtását. Ma este 20:00 – 20:50-ig, majd 21:00-22:00-ig újra sötét lesz a képernyő. Az első elsötétítés indoklása szerint az RTL Klub…..
Új őrület tombol: kösse össze telefonszámláját a gázszámlájával, és fizessen kevesebbet. (Kösse össze a gatyamadzagját a zoknijával és pofára esik.) Én az ilyenekbe nem szeretek beleugrani, mert ez tipikusan olyan kisbetűben szabályozott szerződési történet, ahol a buktató…..
Schumacherék feje fölött a Spanyol GP-n már nem lesz nyílás, mellette két oldalt viszont igen.Az airbox effajta kettéválasztásával és áthelyezésével csökken a kocsi légellenállása, ez a leglátványosabb újítás a jelentősen módosított W01-es gépen. Megnövelték továbbá a…..
Mivel elég sok helyen szerepelt a Zebra akció, ezért egybegyűjtjük a fellelhető szöveges, audio- és videóanyagokat. Folyamatosan frissülő bejegyzés lesz ez is... A sorrend nem mérvadó: HírTV (videó, 35:28-tól) RTL (videó) TV2 (videó) Kossuth rádió…..
rondakutya 2009.09.21 20:35:02
@schdl:
Kötöszködni? Ilyen szó nem létezik.
Helyesen kötözködni. Hol tanultál helyesírást wazzeg? Pedig az enyém is szar, de az ilyen orbitális hiba még az én szemem is szúrja.
Több cseh történelmi egyház együttesen szólította fel híveit, hogy autó helyett inkább kerékpáron látogassák vasárnaponként a templomokat. A prágai dugók miatt egy-egy nagyobb vallási ünnep idején a templomok környékét ellepik a gépkocsik, tömegek keresgélnek…..
A lenti levél beküldője, Tornado86, nem feltétlenül fog szeretni a véleményemért, mert amellett, hogy jól lefikázott egy szerencsétlen, béna és amúgy valóban veszélyesen közlekedő alulmotorizált Skodát és annak vezetőjét, minden lelkifurdalás nélkül leírja, hogy szokott…..
rondakutya 2009.09.20 19:47:48
@Tornado86:

Látom Te az a fajta sofőr vagy aki csak abból tanul ha tanul mikor majd elcsap egy gyönyörű 4 éves ártatlan barna szemű kislányt.
Minden istenverte gyorshajtó egészen addig azt hiszi, hogy ő marhára jól vezet ahhoz, hogy a szabályok rá ne vonatkozzanak.
Amúgy meg bizony nulla a rutinod.
Van aki bevette, hogy te autó versenyző vagy?
És ezzel az alkattal és mentalitással Superman reakcióidőd?
Jobban járnál ha inkább buszoznál és kocognál mert amint látom súlyfelesleg az akad bőven.
A kerékpárt már meg sem említem mert azt öntudatos értelmes emberek és nem beképzelt suttyók használnak.
Én is csak ma értesültem a Tékozló Homár mai cikke alapján, hogy ma akcióba lép a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja (RAZOR), és mivel a tervezett helyszín (XI. Budaörsi út) közel esik a munkahelyemhez, ezért gondoltam, hogy kinézek oda, a híres/hírhedt…..
rondakutya 2009.09.10 16:35:05
@dpspeti: Idézlek: "illetve probalaom a leheto legjobban betartani a szabalyokat, ami egy dinamikus kozlekedesben igencsak nehez..de lehet rá torekedni..."

Na itt a gond, hogy csak próbálod betartani.
Nem próbálni kell hanem BE KELL TARTANI!
Mi a frász az a baromság, hogy "egy dinamikus kozlekedesben igencsak nehez..de lehet rá torekedni????

Mit nehéz betartani? Az elsőbbség megadását? a megengedett sebességet? vagy mit? Ez mind könnyedén betartható ha be akarod tartani. Ha nem akkor csak egy potenciális gyilkos vagy, de szabálysértő mindenképp.
Veszélyes vagy a szabálykövető autósokra és az átkelni kívánó gyalogosokra egyaránt.
Szerintem ne ülj autóba mindenkinek jobb lesz.
A sebesség betartásáról meg csak annyit, hogy csak annyin múlik mennyire nyomod be a gázpedált.
Ha én be tudom tartani neked is be kéne tudni.
Szégyeld magad szánalmas vagy. Inkább ne írj semmit ha okosat nem tudsz.
Végre volt időnk megvágni a Budaörsi úti zebra videóját.  A vágásra azért volt szükség, hogy az unalmas részeket - előkészületek, azok a percek, mikor nem mentünk - ne kelljen végignéznetek. Ha megint nem jelenik meg, akkor katt ide...
rondakutya 2009.09.20 17:15:41
@errorka:
Na ez itt a baj. Embert öl és hagyják, hogy tovább próbálkozzon?
Mi ez ha nem bűnpártolás?