Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayhem

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A téli videó dömping keretében immár teljes a Cryostasis: The Sleep of Reason végigjátszás!Mivel sok videóról van szó, ezért a teljes lejátszási listát erre a linkre kattintva találjátok: Outlast végigjátszás Jó szórakozást hozzá!..
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre!Mostanság igen sok horror alapú játékról készül végigjátszás, és a jövőben is tervezek hasonlókat, ahogy az eddigi bejegyzéseimből láthatjátok. Ezt tervezem feldobni azzal, hogy más fajta játékokkal kicsit felturbózom a mixet,…..
..
mayhem 2012.10.31 11:23:26
mayhem 2012.10.31 21:36:34
@Senshi Inoue:
Azt mondtad 06:38:14-kor hogy már töltöd, de azóta sincs fent...:(
mayhem 2012.11.03 18:56:10
@Navajonkee: xDDDDD
Kicsit rendhagyó ünnepi különkiadásos bejegyzéssel készültem nektek, ugyanis a főszerep ma nem az enyém lesz. Az utóbbi 2 évben a blogon inkább húsvéttal kapcsolatos bejegyzéseket készítettem, de most régi olvasónk, Petya videóit töltöm fel nektek, aki a Call of Cthulhu…..
Nos, ezt a blogot be kell, hogy zárjam egy olyan blogért, ami azzal foglalkozna ami engem a leginkább érdekel: a mesékkel! Természetesen további történetek kerülnek majd terítékre az "Egy gondolatok egy blogon" című blogomon. Tehát ezen blogok tartalma az előbb említett…..
A blog ma tölti 2. születésnapját és remélem volt pár olyan olvasóm aki az elejétől, vagy legalábbis régóta követi a blogot. Nekik köszönöm kitartásukat, én pedig szeretném ezt a kis blogot minél tovább fenntartani és minél jobb, változatosabb cikkeket írni az érdeklődők…..
Lássuk csak: volt egy közepes első rész, egy borzasztó második, egy korrekt harmadik, és egy annyira-rossz-hogy-az-már-jó negyedik. Ezek után nem is nagyon tudom, mire kéne számítani az ötödiktől. Mindenesetre megint lesz sok videojáték-szintű akció, a látvány egész korrektnek…..
A mostani WORMS/KVÍZ kicsit eltér az eddigiektől, hiszen kizárólag a worms sorozatban megtalálható fegyverekre helyezi a hangsúlyt, így ma a "fegyverek" kategóriából tehettek szert a tudásotokra. Vegyes kérdések lesznek, és a szabályok ugyanazok, mint az előző…..
Olyan régen írtam már valami cikket, ezért gondoltam megírom miért is érdemes játszani a kukacokkal. Senki nem gondolná mennyi pozitív oldala van ennek. Negatív szinte egy se... talán csak annyi, amit már rögtön így az elején közölhetek: - ha esetleg kikapunk az ellenféltől!…..
Az utolsó pillanatokra tartogattam nektek azt a játékot, aminek tulajdonképpen csak annyi a lényege, hogy minél több tűzijátékot robbantsunk fel, ehhez pedig az egerünket kell csupán használni. Bal egérgombbal a felszálló tűzijátékokra kell kattintani, és cél, hogy minél…..
mayhem 2012.02.05 22:45:40
mayhem 2012.02.06 21:28:21
Több mint 3 évnyi Worms Armageddonozás alatt nagyon sok mindent láttam már és szerintem még fogok is, mert ez a játék mindig tud valami újat és érdekeset mutatni. Igaz ez az alább látott részletre is, amit Peti vívott ellenfelével, FFie-vel. Pontosan arról van szó, hogy egy…..
A most bemutatott mese, Az oroszlánkirály, kivételes helyet foglal a szívemben, és ehhez szintén gyermekkori emlékek fűződnek. A mesét nem egyszer és nem kétszer láttam már, mert egyszerűen megunhatatlan. A rajzfilmben nagyon sok poénos jelenet lesz, főleg ha majd Timon és Pumba…..
mayhem 2011.08.28 01:30:27
@űrpocok: Háááát, ember, te beszélsz? :D Nagyot röhögtem a kommenteden hallod... idézek akkor én is: "Írjáé máré nórmálisaén". Sztem neked is bőven van még mit tanulnod helyesírásból. Na de nem akarok csak sértegetésért írni, az nem én lennék,a videó sztem közepes, de a szerint amit BALAGE mondott, nyilván vannak sokkal jobb videói is :)
mayhem 2011.09.09 19:11:51
@űrpocok: Hallod sztem az nem irónia volt hanem szimpla elírások tömege.. ha meg tényleg csak direkt írtad így akkor hülyeség volt... és nem szóltam én semmilyen anyagi kárról csak tudod útálom ha valaki csak úgy lenézi a másikat főleg akkor hogyha a kis lenéző még rosszabb annál akit lenéz.
Nos, mindenki tévedhet az életben. Én is tévedtem... A következő videóban például elkövettem egy igen nagy hibát, méghozzá azt, hogy sose álljak robbanó hordóra, mikor dupla sebzéses banáneső hull a égből. Ezt az esőt még a békák se láthatták előre.... sajnos! A videóban…..
Üdvözlök mindenkit! Amolyan bevezetés... Most megint egy általános problémát említenék meg az Olvasónak. Az Anime mesék és a Hagyományos mesék problémáiról. Mert sokan nagy tévedésben élnek több problémával szemben amit most fogok felsorolni és kielemezni: HAGYOMÁNYOS…..
Üdvözlök minden mesekedvelő látogatót! Ebben a bejegyzésben a TV maciról emlékeznék meg. Közben az Olvasónak elárulnám, Füles Mackónak és a TV macinak semmi köze egymáshoz, kivéve, hogy mindkettő szerethető figura.  Mielőtt rátérnék a TV maci múltjára, a szokásos…..
Sziasztok!Ó,jaj!Mondogatom ezt én keményen,baj van kedves emberek,avagy emberes kedvesek. :SSajnos bekövetkezett az,amitől féltem,a YouTube letiltotta az egyik játékbemutatómat (név szerint az Aliens versus Predator 3 játékbemutató 5. részét),így azt már YouTube-on nem…..
mayhem 2011.02.24 18:11:00
mayhem 2011.02.25 02:10:34
@Dhuradhan: Sztem az indavideó jobb de annak örülök hogy te vagy az 1. aki nem az indavideót említi :D .
Amíg új játékok jelennek meg, addig bajunk nem lehet! Úgyhogy megint érdemes meglesnetek mi jelenik meg ezen a héten!Játékmegjelenés (2011. február 28-március 6)PC Fate of the World (február 28.)Perfect World International: Genesis (március 2.)Rift (március 4.)The Flying Dutchman…..
Ezen a héten nem az enyém a főszerep, úgyhogy megkapjátok Petyától az utolsó két részét is a Driver 3 bemutatójának, mely szerintem ismét jól sikerült. Mivel más mondanivalóm nincs, jó szórakozást a videóhoz és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! 2.RÉSZ  3.RÉSZ…..
mayhem 2011.02.26 23:29:04
Elvileg hétvégén nem foglalkozom a magazinnal, de most kivételt teszek a tegnapi eset miatt. AZ ÉN VIDEÓM rovatban ezentúl Geryger bemutató videóit is közölni fogom nektek. Szerintem nagyon jól sikerült és a Mario Forever nekem is a kedvenc játékaim közé tartozik. Jó szórakozást…..
AZ ÉN VIDEÓM rovat kedvelői ma igazán boldogak lehetnek, mert még egy videó érkezik, de ezúttal Petyától. Eddig is megmutatta nekünk, hogy milyen remek bemutatókat készít és szerintem most sincs ez máshogy. A Driv3rt mutatja be ebben a videóban, és bevallom őszintén nekem nagyon…..
Sziasztok! Nehéz volt visszaszokni a sulihoz így téli szünet után.Ennek örömére itt egy kis Star Wars Republic Commando végigjátszás! ..
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
mayhem 2011.02.02 17:10:12
@Barack: Túl a sövényen.
Kicsit mérges vagyok, hiszen vagy 7 szavazat jött eddig a blogpárbajra. Ahogy már mondtam legutóbb, szavazni a jobb felső sarokban lehet az oldaldobozoknál, ezt egy kis nyíl is mutatja, hogy mire kell kattintanotok. Január végén pedig kihírdetem, hogy ki esett ki! Ha hó végén sem jön…..