Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B@zz3g_No2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..
B@zz3g_No2 2010.04.05 16:15:56
@Gixxer78: bocs, nem volt szándékomban magunkra haragítani a többséget. Sőt lehet, hogy félreérthető is voltam.
Én is azt vallom, ha nem megy egy manőver és egyedül vagyok ; inkább kiszállok hússzor (még ha nehezemre is esik).
Ebben az esetben, hogy a félreértéseket elkerüljem, azt erőltettem, a Suzukis is tehetett volna sokkal többet a baleset elkerülése végett. Ez a nyerges vontató sem lopakodó üzemmódban ment. És Te is írtad, félre lehetett volna állni normálisan. (itt nem látszik, nem e a holttérbe húzott e be pl. mert akkor dudálgathat, ha a kamionsofőr azt se tudja, honnan jön a hang)

A kamion vezetője miért nincs itt? Kíváncsi lennék az Ő véleményére is. nem a felelősség újbóli megállapítása érdekel, hanem a miért.

Sajnos jártam fordított esetbe. Nekem is fájt a szívem (mert beletiportak a lelkembe), mikor Ausztriában belém hajtottak és a vétkes autós kapta meg a betétlapomat attól a rendőrtől, akit én hívtam ki, eldönteni a vétkességet. De a biztosítók igazságot tettek; a belém hajtó "kiscsaj" ott már nem tudott szépen nézni, könnyeket ejteni, mert nem volt kire (nem volt ismerős, mint a rendőr). Most fizet !!!
B@zz3g_No2 2010.04.05 19:08:43
@phrascarica: még az a szerencse, hogy te egy tévedhetetlen okostojás vagy, ha figyeltél volna, tudnád, hogy nem a felelősség elismerése a vita tárgya, hanem a kölcsönös oda nem figyelés.

pusszantás, csámcsogjatok még egy kicsit ezen a lerágott csonton