Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujnickkellett (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Sörsátor - off topic 2009.07.24 09:48:00
Az történt, hogy az oda járó tömeg teljesen lepusztította a kocsmánkat, ezért azt a blog.hu szakértő gárdájának renoválnia kell és mivel erősen felújításra szorul szeretett vendéglátóipari egységünk, ezért ez eltarthat egy ideig. De nyár van, dög meleg, miért is…..
ujnickkellett (törölt) 2009.12.31 17:11:42
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
ujnickkellett (törölt) 2009.07.24 15:25:18
@Thomas Dantes: Ha egyszerre balhéznak az elcsatolt területeken élők is, akkor máris van támogatása az anyaországnak. A túloldalon meg nagy fejetlenséget idézhet elő, ha mondjuk Szlovákia jelentős magyar népessége ellenállásba kezd. Szóval az erőviszonyok máris nem mutatnak olyan csúnyán, ha összefog a teljes magyarság a Kárpát-medencében... Rögtön megháromszorozódik az anyaország "ereje"!

Persze ez csak elmélet, mert ha senkinek nincs kedve eféle balhéhoz, akkor még marad egy ideig minden úgy ahogy eddig.

Mindenesetre érdemes folyamatosan napirenden tartani a kérdést, és nem elfelejteni. Folyamatosan változik a világ, jöhet még kedvező időpont ilyesmihez!

Pár éve még azt sem gondolta senki, hogy Kína megveszi kilóra a fejlett Usát! ;)