Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tybi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omnibusz A buszt el kell engedni? 2016.04.05 18:41:19
Egy Mezei Autóbuszvezető barátunk most a megállókból a forgalomba visszasorolás nehézségeire hívja fel a figyelmet. Ha autóval van, akkor ugye Ön is megadja az elsőbbséget a buszoknak?..
Tybi 2016.04.07 00:44:27
@A nagy kékség: Elhiszem, legalábbis remélem, hogy nem így oktatnak! Szerintem az ilyesfajta hozzá állásra semmi szükség vidéken, ahol ha nagyobb a forgalom akkor is ki tud jönni a busz 30-40 mp múlva.
A lényeg, hogy semmi sem fehér-és fekete, a közlekedők minden oldalán lehet találni pro- és kontra verziót minden létező szituációra.
Tybi 2016.04.06 22:10:52
@borso: Sajnos mifelénk a fekvőrendőrök egy részét sunyiban rakják le, minden jelzés nélkül,és még ha jó szándékú vagy is benézheted, és valóban ott hagyod a fél alvázat.
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
A Parkoló Parádé, amit március 29-én rendeztünk a Hungexpo területén mindannyiunk képzeletét felülmúlóan jól sikerült. Ennél jobb szezonkezdést el sem tudnék képzelni.  Kattintásra Koncz Jani galériája nyílik meg Sajnos csak valamivel fél négy után értem ki, de aki…..
Tybi 2014.03.31 22:39:14
@1kutya: Amivel is feltételezel egy olyan baráti kört, ami nekem nincs! Ettől még szerveződhetne ez-az a fővárostól távolabb is, és nem csak nyugatra. Panaszáradat befejezve.
Tybi 2014.04.01 08:05:39
@SimonGábor: Debrecen-Budapest-Debrcen ( ~460 km) azért egy délutánra nekem elég nagy távolság. :( Több napos rendezvénynél más, de még úgy is jó messze rakott le a teremtő :)
Tybi 2014.04.01 14:14:52
@tomcsibácsi: Ez az, hogy vége lett!
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
Van egy Farmerama farmom. Nincs már se kedvem, se időm foglalkozni vele, így gondoltam, kisorsolom a blog olvasói között… Ha érdekel a játék, és tovább vinnéd, akkor jelezd kérlek itt, egy hozzászólásban.Sorsolás: 2010.12.01. 20:00Az eredményhirdetés is itt…..
Mint tudjuk, a telefonunk egy kicsit el lett „hanyagolva” gps ügyben. A-gps került bele. Ha egyfelől nézzük, az a-gps nem rossz dolog, hisz a mobilszolgáltatótól lekéri az adatokat, és gyorsabban talál műhódokat. Másfelől, nem igazán klassz, hisz a dolog akkor működik,…..
Zsolti fejlődik: nemhogy felveszi a telefont, de egyenesen magától jelentkezik. Igaz, a Cougar már olyan régóta van nála, hogy az idejét se tudom – az biztos, hogy amikor Komáromba mentünk, és hengerfejet kerestünk, már javában nála volt. Azóta ugye megrendeltük Amerikából…..
Talán Kimivel még hitelesebb lenne a kampány, de így sem rossz, a finnek köztudottan jól vezetnek és sokat isznak - mi magyarok, mint rokon nép, legalább az egyikben jók vagyunk. A kampány célja nyilván az, hogy e két tevékenység jól elkülönüljön egymástól. Biztos kellemes…..