Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grünweinsalz

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
grünweinsalz 2014.03.10 10:13:04
@Свобода: Azért ne kapkodjuk el azt a kiesést. Olyanról még nem hallottunk, hogy megnövelik a bajnokságban a csapatok létszámát? Csak feljutás van, nuku kiesés. Magyarország jobban teljesít!
A KLIK által most közzétett szerződések szerint Hegedűs Zoltán volt fideszes képviselő, akit szeptemberben neveztek ki öt évre a Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola Corvin Mátyás Tagintézménye élére, hétmillió forintot fizetett a Béketelepi ABC-nek az elmúlt évben, hogy az…..
grünweinsalz 2013.12.07 17:15:55
Olvasom, hogy a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló keretből 80 millió forintot csoportosítottak át innen oda, hipp-hopp a miniszterelnök védelmének érdekében. Ebből egyrészt az következik, hogy Orbán Viktor védelme rendkívüli dolog, másrészt az, hogy a…..
grünweinsalz 2013.08.05 11:54:29
@átlátó: Aki Brian Setzert meg az ő orcsesztráját hallgatja, azzal csak egyet tudok érteni.
Az ókori Róma óta tisztában vagyunk a szónokok hatalmával és jelentőségével. Szinte kivétel nélkül minden modern kori társadalom a szónoki képességekre épült. Ahogy teltek-múltak az évszázadok, egyre inkább vált jelentőssé, miként képes az egyén megszólítani a…..
grünweinsalz 2013.07.31 10:19:45
A világot járva gyakran bukkanhatunk érdekes, meghökkentő dolgokra. Olvasónk, Gábor a tennessee-i Knoxville repterén készítette ezt a képet. Világmárka, ugye? ..
Győztünk! - sálálá - csicseregte ez a mi Kusza Szemünk - a kormány zsenialitását elismerték, a kettős mérce már csak egy sosevolt emlék valahol az eufória lágyan lengedező rózsaszín ködén túl, a nemzeti érdekünknek pont megfelelő döntés született, úgyhogy valóságos…..
grünweinsalz 2012.03.14 10:30:26
A hazai táncdalfesztiválok egykori résztvevői egy valamiben egészen biztosan hasonlítanak: a háziorvosuk által elrendelt szesztilalom iránt olyan fokú engedelmességgel viseltetnek, mint egykor Al Capone a hasonszőrű kormányrendeletek iránt. Poór Péter azonban sosem tartozott azon művészek közé, akik…..
grünweinsalz 2012.02.27 13:29:35
@nausea: Tőlem is egy szavazat!
Azért egy ezüst érdemkereszt a rózsatáncos fehérnépnek is járna!
Új év, új beszéd - régi sallangok.Persze azért vegyük egy picit hosszabra a dolgot, ha már csinálunk valamit, hát csináljuk normálisan - vagy annak tetszőn.Nem igazán van kedvem végigmazsolázgatni a beszédet, de Orbán egy-két állítására azért reflektálnom kell.1. Az új…..
Vajon miért jó rohadt hideg pezsgőben fürödni? Sosem értettem az olyan akciókat, mint „egyél 2000 dolláros szendvicset, mert valami arany biszbaszt raktunk bele”, vagy „Valentin napi 100 ezer dolláros Martini, mert gyémánt van az alján”, így aztán nem értem…..
grünweinsalz 2012.02.06 17:47:05
Az RTL Klub szerint ő volt Kossuth Lajos. Jó, szakáll, meg bajusz, a fejforma is hasonló, távolról, kacsintva, bebaszva talán el lehet cseszni, de műsorban legalább húsz másodpercig beszélnek Kossuth Lajosról, miközben lelkesen mutogatják ezt a Széchenyi-képet. Itt a…..
Sajnos Matolcsy György megelőzte blogunkat a születésszámok körüli érdekességek felvetésében, így most talán kevésbé tűnik hitelesnek jelen poszt mondanivalója, de azért mégis megpróbálkozom vele, mert könnyen előfordulhat, hogy miniszter úrnak ezúttal tényleg igaza…..
grünweinsalz 2012.01.28 13:25:53
@Tapogatott Kukorica:
Kilenc hónap múlva kiderül és akkor majd csak nézünk, nézünk.
Snake Kósa ünnepe 2012.01.13 11:27:00
Békemenet kódnéven gyalogol 21-én Bayer Zsolt és a hozzá hasonló, szalonképes kultúremberek bizonyára iszonyatosan hatalmas tömege, ám a Fidesz hivatalosan nem áll a rendezvény mellé. (Nem hivatalosan majd buszokat szerveznek, és eleresztenek néhány telefont.)A párt óvatos…..
grünweinsalz 2012.01.13 16:36:34
Régi időket idézett föl bennem kormányunk legfrissebb ötlete: tüntetés az ellenzék ellen. Orbán Viktor és kormánya úgy küzd az Operás tüntetés kísértő rémével, mint a tb protkóra szoruló fogatlan apóka a szalonnabőrrel, megrágásra és lenyelésre képtelenül. Annyira…..
grünweinsalz 2012.01.13 10:21:37
Még néhány nap, és új ország születik Európában: Orbanisztán. Eredetileg úgy volt, hogy Magyarország lesz a neve, de egy zárószavazás előtti módosítóval Lázár János mindenki meglepetésére az Orbanisztánt javasolta, aztán már így maradt. Mit lehet tenni, így akarták az…..
grünweinsalz 2011.12.09 17:09:28
@simonmondja.: Viszont, aki biztosra fogad, az nem úriember.
Állandóan a költségvetés bevételeinek összegereblyézése van napirenden, Matolcsy alig bír úrrá lenni a hiányon, épp spórolni akarnak a kultúrán rendet igyekeznek vágni a kultúrában a kormány részéről, millió érdeksérelemmel, a kulturális intézmények csökkenő…..
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
grünweinsalz 2011.11.08 11:03:23
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Az újdonsült kétszeres világbajnok pilóta német mulatós zenét hallgat a futamok előtt. Csak erős idegzetűeknek!Vettel zenei ikonja az a Tony Marshall, aki a '70-es években volt Németország elsőszámú táncdal (?) énekese. Azóta az akkor megénekelt dalaiból él, perverz módon…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
A tegnap este igencsak fordulatosan alakult Ferihegyen, előbb a Wizz Air londoni járata fordult vissza műszaki hiba miatt, majd a vihar mintegy húsz percre leplombálta a repülőteret, s a hírek szerint két gépnek is más repülőtéren kellett leszállnia. Az első hír különösen…..
grünweinsalz 2011.07.21 11:01:43
@Brekike: Ősi magyar bölcsesség - Repülés előtt ne nézz repülős katasztrófa filmet!
grünweinsalz 2011.07.21 21:06:12
@KovA: 5*****
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
grünweinsalz 2011.05.17 23:05:08