Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robert74

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén még nem szerepelt nálunk az eMag, ami nemcsak annak volt köszönhető, hogy az emagos sztorik általában elég egy kaptafára készülnek, így nem volt értelme a nr.157-et is kitenni belőlük, hanem annak az örvendetes fejleménynek is, hogy csökkent a rájuk érkező panaszok száma. Erre tessék, jön ez a…..
Robert74 2019.01.29 13:25:46
@Darth Revan: PS4 játékokat vett! Steam tudtommal PC... :)
Állati jól hangzik az ELMŰ Gyorsszerviz szolgáltatása: a dugulás, csőtörés, zárrohadás típusú hétköznapi ügyekre kínálnak nem túl magas havi díjért ügyintézést és szervizt olyan extrákkal, mint a 24 órás segítségnyújtás és a garantált 4 órán belüli kiszállás. Kár, hogy ez csak a csillámpónik…..
Robert74 2016.07.11 11:08:50
@GiaMarie: :) Ja! Nekem azt mondták: ha nem tanulok, mehetek segédmunkásnak :)
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
Robert74 2016.02.12 11:41:00
@Dezsike: Kivéve, ha Vodafone otthon szolgáltatás veszel, az is mobillal működik. Ott igenis helyhez kötött a szolgáltatás. Csak a lakóhely környékén működik. Nem tud tornyot váltani azt hiszem.
A Magyar Postánál elhagytak egy ajánlott küldeményt, aminek a lényege lenne ugye, hogy nyomonkövethető. Az eset szomorú, de egy zseniális hivatalos levelet köszönhetünk neki. Figyeljük meg, ahogy a várható mentegetőzés esetleg tagadás vagy terelés helyett a kimutatni ige…..
Robert74 2015.01.30 13:51:02
@VilMarci: Ahogy a facebook kommentben megírtam a kínaiaknál eddig látszik:
29-Dec-2014 08:51 AM Departed Warehouse to Sort Facility.
29-Dec-2014 12:34 PM Shipment picked up.
30-Dec-2014 08:51 AM Departed Sort Facility to HUNGARY

Ha fizetsz 1-2 dollárt, akkor a kézbesítés helyéig, saját magadig tudod követni...
Van itt minden, ami egy klasszik zimmerferis sztoriban szokott lenni: másnak kiadott szoba, lepattant pótszállás, műszálas ágynemű, használhatatlan bicikli, kedélyeskedő beszólások. Ezek egy része persze lehet szubjektív, de mivel Orsolya beszámolója inkább csalódott, mint…..
Robert74 2014.07.14 16:10:02
@megamen: Jonathan Banks-Totál szívás?!
Bérletrongálás miatt 8370 forintra büntette, és elvette teljesen szabályos, érvényes, kifizetett bérletét naiv vonattal iskolába utazó gyermektől egy kalauz. Most örülni kellene, hogy nem zárta be a tisztítószeres szekrénybe vagy vitette el a rendőrökkel? Ma is vonattal…..
A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, az Informatika a Látássérültekért Alapítvány és a Laptopszalon - a Microsoft Magyarországgal karöltve -  közös akciót kezdeményez a rászoruló családok megsegítése érdekében. Októberben várják olyan magánszemélyek jelentkezését,…..
Naiv ügyfélnek azt állították a Duna Plázában, hogy már sehol nincs olyan készülék, amit kinézett, ezért befizetett egy másikra. A valóságban azonban csak az üzletekben nem volt, online elérhető azóta is. Aki nem tömegtelefont szeretne, az kénytelen látatlanban megrendelni a…..
Naiv Dell-vásárló azt hitte, hogy a 3 év terméktámogatás azt jelenti, hogy például felveszik a telefont hétfő délelőtt az ügyfélszolgálaton. Ehelyett a robot bemondta 10:48-kor, hogy még alszanak. Amerikai időszámítás szerint üzemelnek? A Homár délután próbálta, és akkor…..
Balázsnak sikerült egy túlságosan arcra simuló sportszemüveget vásárolnia, ami folyamatosan bepárásodik. Az Ametiszt Optika válasza erre az volt, hogy majd keresnek neki páramentesítő sprayt, amit aztán mégsem találtak: Nemrég vettem egy kifejezetten sportolásra, azon belül is…..
A webshopokban büntetlenül ki lehet írni bármit, hiszen a szoftverhiba a felelős mindenért: Egyre többen kedvelik a sísportot hazánkban is, és így februárban többen megragadják az alkalmat az akciós termékek vásárlására... a hervis oldalán találtam, az első látásra…..
Meglepő válasszal szolgált a Canon ügyfélszolgálata naiv ügyfélnek, amikor nem működő nyomtatója rendeltetésszerű használatáról érdeklődött. Windows 8 alatt megtorpant az évek óta problémamentes Pixma MX310, amire az lett a hivatalos reakció, hogy a hiba naiv ügyfél…..
Johnnyék kiderítették, hogy bár hivatalosan 2014-ig támogatja a Microsoft az Office 2003 termékcsomagját, telefonon már nem szeretnének ilyesmivel foglalkozni: A minap a kollégám az irodában használt Excelével váratlan hibajelenségbe ütközött, amivel nem tudott mit kezdeni.…..
Naiv ügyfél előfizetési csomagot váltott a T-Home-nál (nem írja, de biztos kisebbre), amit azzal jutalmaztak, hogy egy új emailcímet is kapott hozzá, a régit viszont szó nélkül törölték: A T-Home számomra megmagyarázhatatlan húzását szeretném megosztani, illetve véleményt…..
Ilyen egy igazi (via) Közel a vég. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor komolyan fel kell tennünk a kérdést, hogy biztosan akarjuk-e még ezt a bohózatot a legdurvább egypercesekig fokozni, vagy inkább éhséglázadással döntjük romba a vérgőzős kapitalizmus utolsó, még nem…..
Az ELMŰ-nél a kikötéshez hasonló sebességgel feldolgozták a hétfőn kifizetett "szerződés nélkül vételezett" áramot, mert kedd délutánra vissza is kötötték az áramot: A hétvége elég bulis lett. Meggyőztük a családtagokat, hogy egy régi hagyományt élesztünk újra, és…..
Datacom majdnem vásárolt egy kínai tabletet, de amire visszaért a papírokkal, már 10 ezer forinttal többe került: Tegnap délután (2012.08.29.) körülnéztem egy kicsit a komáromi TESCO-ban. A műszaki pultnál felfedeztem, hogy a MyAudio9 típusú 9,7 collos tablet 44.900.- jó magyar…..
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
Aki azt hitte, egyedi esetről volt szó, tévedett. Úgy látszik bevett gyakorlat a T-Mobile-nál, hogy gyárilag hibás iPhone 4-et (a legdrágább kapható telefont) nem hajlandóak 72 órán belül cserélni. S.Á. kalandja egy újabb érdekes mérföldkő az Apple túlárazott, ám…..