Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyntea

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Úgy tűnik, nem csak a pártok szeretnek ígérni, hanem az ásványvizek is, csak a vizek úgy ígérnek, hogy eljátsszák, mintha nem. Meglepő módon két konkurens márkára is rábukkantunk, melyek nagyon hasonló módon játsszák el, hogy nem. Ez itt a nemrég átpozícionált Kristályvíz…..
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
A TÁRKI legfrissebb kutatása szerint a magyarok 34,3 százaléka az RTL Klubot választaná, ha egy évet kellene eltöltenie egy lakatlan szigeten és csak egy tévécsatornát nézhetne. A második helyen a TV2 végzett, jóval elmaradva konkurensétől (11,7 százalék), és igen közel a…..
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
Bevezetőként maga a hír, aztán majd jön egy kis elmélkedés: a 30 Rock a németeknél akkorát bukott, mint sorozat még soha sehol nem, na jó, ha nem számítjuk a Tv2 saját gyártású faszságait. A ZDFNeo nevű digitális adóra betolt sitcom 0.0-ás ratinggel nyitott, ami a németeknél…..
Felgegelni - ezt a szót tanultuk a múltkor a Fókuszból. Merthogy kulisszatitkokat árultak el a Celeb vagyok készítéséről, és akkor Vadon Jánosék mondták, hogy az összekötő szövegeket felgegelik, szóval gegesítik, hogy ne csak sima felkonfok legyenek. Ezt az eljárást a második…..
Volt már olyan, hogy hideg verítékben úszva ébredtek, azt üvöltve, hogy "soha többé nem akarok keletnémet ajéndékkosarat látni a tévében"? Megfelelő mennyiségű tudatmódosító szer elfogyasztása után Karel Gottot vizionáltak a gardóbba? Valami hasonló traumákkal…..
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
A YouTube-nak köszönhetően mi is bepillanthatunk a csajos sorozatok királynőjének számító Szex és New York forgatásába, mi csak egy videót linkelünk be, mert ebben van a leglényegesebb momentum (tessék csak nézni azt a hasat!), de van még egy rakás ott, ahol ezt találtuk...
A Homár egyik olvasója talált rá az alábbi gyöngyszemre, aki erre a kérdésre a megadott válaszok segítségével érvényes választ tudott küldeni az nagyon ügyes, gratulálunk neki. Röhej, de Havast pont amiatt rúgták ki, mert az ilyen borzalmas kérdések miatt beszólt a…..
Kyntea 2007.09.27 16:43:15
Tv6 néven új csatornát indít a Viasat cégcsoport Magyarországon. Az elsősorban tizennyolc éven felülieknek szóló csatorna műsorkínálatában a Viasat3-hoz hasonlón sorozatok és filmek várják majd a nézőket. Emellett a Tv6-on lesz majd látható a Viasat3-on futó…..
A Tv2 válaszolt az egyik internetes hírportálon megjelent vádakra. Vagyis inkább az egyik kereskedelmi csatorna sajtóközleményben reagált egy Indexen megjelent cikkre. Az újságoknak elküldött levelet nem kommentálnánk, döntse el mindenki, hogy igazunk volt, vagy sem.A TV2…..
comment:com Jamie és a csodalámpa 2007.09.21 11:57:00
Kedvenc angol mesénk, a Jamie és a csodalámpa a szokásos szigetországi Alice csodaországos abszurd őrület egy másik világban. Kakkukföldén folyamatosan idiótábbnál idiótább lények kavarják a káoszt, Megvagy hadnagy, Fonák Tamás, Segíts Elek, Nyakigláb, akinek Rátonyi Róbert…..
Tessék elképzelni, hogy nagy a baj, rettentően: állig felfegyverzett terroristák fenyegetik Budapestet, hat óránk van az atombomba robbanásáig, kihez forduljunk? Talán Buci Bauer (copyright by Bruti) kommandóshoz a Tűzvonalból? Hívjuk Lindát, hogy lerúgja a töküket a Babettáról…..
Kyntea 2007.09.17 17:31:44
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..
Nyugodtan pezsgőt bonthatunk, mert egy remek magyar gyártású főzőcske-sorozat indul most vasárnap. Ráadásul nyáron forgatták, úgyhogy a napsütés, meg a 40 fok ma már külön nosztalgikus elem. A lényeg: Szőke András és Taliándörögd. Szőkével kapcsolatban az embernek…..
Nem értjük, hogy az embert, akinek 90 százalékban az oktondi taplósága, 10 százalékban pedig a még tenyérbemászóbb szemüvegszárrágása miatt fizetnek milliókat a tévécsatornák, miért tiltották le a képernyőről, amikor csak azt csinálta, amiért szeretik. Ez olyan, mintha…..
Szereposztó híreket nem pötyögünk be, mert winnie a sorozatjunkie-n nagyon jól összeszedte az érdekesebb fejleményeket. Érdemes ide klikkolni. Ajaj, a High School Musical című Disney Channeles film (odáig vannak érte az USA-ban, meg vissza, az első rész ki tudja hanyadik ismétlése…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.06 08:55:00
Kicsit spoileres infó a Hősökről: Kensei mesterről már tudjuk, hogy valami nem stimmel vele (David Anders alakítja majd, ő meg nem nagyon japán), most az is kiderült, hogy iszik, mint a kefekötő. Egy friss kutatás szerint azok a felnőttek, akik gyerekkorukban napi két óránál…..