Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloginterju

19 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E heti interjúnkban, a sikeres Autózz! blog szerkesztőjével a 26 éves Lászlóval készült interjú. Rengetegen támogatják munkáját, szponzorok, rendőrség, Legutóbb például élőben tudósított autóvadászat közben, amire a a Zsaru-car és a rendőrség hívta meg. <<IWIW…..
bloginterju 2009.11.09 21:20:28
@danaz: Köszi, javítva. Bocsi a pár hibáért, de hosszú a szöveg és reggel 2-3 fele készítettem a posztot :)

Üdv.
bloginterju 2009.12.04 21:44:41
@Droli: Szia! Örülök, hogy szeretnél új interjút, de valószínűleg egy darabig nem lesz elérhető friss tartalom.
Egészen más elképzelésem volt az index és a blog-hu val. Szerettem volna egy hivatalos tartalmat kialakítani, amiben interjúkat készítek hetente frissül kimaradások nélkül, rengeteg kérdéssel A-Z-ig. Rengeteg új blogot és szerzőt meg lehetne ismerni. Sajnos ez amit a mellékelt ábra is mutatja nem jött össze. Persze nem azt mondom, hogy velük volt a baj, mert Eszter tényleg nagy rendes volt, segített minden szó nélkül, de valahogy nem igazán akaródzott a közös munka. Szerettem volna az interjúkat minél több emberhez eljuttatni, hogy minden egyes bloghus olvasó megismerhesse az összes bloggert, és egy kicsit közvetlenebb legyen az egész blogolás, hiszen itt rendesen "kivallatjuk" az embereket :-)) Fél év alatt 27000 látogató 60000 oldalletöltés az kevés nagyon kevés, főleg a rengeteg munka mellet, amivel ez jár... (nem sorolnám fel, de már a kérdések összerakása is több óra, nem beszélve a sok-sok utánajárásról, hogy minden időben és gördülékenyen menjen. Pár hónap alatt több mint 400 levelet írtam, csak azért hogy ez a 15-20 interjú elkészülhessen, ez viszont sok) Szóval én szívesen készíteném az interjúkat, de ilyen kevés látogatás és támogatás mellet, nem éri meg, mert nem tudom a célomat elérni vele.
Ha az indexesek-bloghusok úgy érzik, hogy készek a közös és precíz munkára, akkor bármikor örömmel folytatni fogom, de napi néhány ember mellet aki néha-néha idetéved, nem érzem azt, hogy naponta több órát érdemes lenne az oldalra szánnom.

Üdv. :)

Ui.: Azért még egy levelet, lehet hogy megejtek, hátha benne lennének. :)