Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AIDS

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Napi GIF: Vuk 2010.06.04 09:00:00
AIDS 2010.06.19 19:12:39
@Rabgiliszta: az adaptáció című filmben is benne van.
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
Az állítólag szolgáltban lévő, de a kocsmában a levélírónkkal együtt italozgató rendőr rendőrködni kezdett, mert olyanja volt, de végül bunyó helyett csak egy kurvaanyázásra futotta. Toc1 a békés megoldások híve, ezért kiakadt azon, hogy ilyen agresszíven léptek fel vele…..
Két hete írtuk meg, hogy a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) nevű, nem a mértékletességéről híres, amerikai állatvédő szervezet felszólította a Zynga vezetőjét, Mark Pincust, hogy töröltesse a Mafia Warsból a harcikutyákat. A Zynga - legutóbbi becslések szerint…..
„Mégis hova gondoltam, hogy különb, mint bármelyik idióta férfi???” – a srác egyértelmű utalásokat tesz a lány irányába, nyíltan flörtöl vele, pedig kapcsolatban van. Ezt el is mondja a lánynak, nem rejti véka alá, viszont a bókok és ajándékok továbbra sem…..
Gulyásdemokrácia Egy igaz Magyar 2010.03.18 11:29:00
Elsőre nem is igazán értem, mi a baj ezekkel a képekkel a Jobbik-szóvivőről. Méghogy nem összeegyeztethető a füvezés, a melegfelvonulás résztvevőinek ölelgetése, és a hasonló dolgok az igazi magyarságtudattal? Dehogynem!Kezdjük például ott, hogy mosolyogva ölelkezik…..
Emlékszünk még édestestvérünk, fucktothemusic scooteres videójára, amiben végig egy kérdés folgalkoztatta: mennyire pszcihedellikus a Scooter zenéje? Nos, megvan a válasz, pontosan ennyire (ja és drunk, ez a legszebb, kb. annyira hihető, mint mikor a Right Said Fred gitárosa túl sok…..
Subba A BKV erotizál 2009.11.10 10:30:00
Tudom, hogy van már erre külön blog, de mégis ide kívánkozik amit tegnap hallottam: az egyik ismerősömre rá akarják verni a régi büntetéseit, szerinte ebből akarják állni a következő végkielégítést! Mellesleg ajánlom mindenkinek a Barackcát, Magyarország leggyorsabb…..
Az absztinensnek határozott és megingathatatlan véleménye van az alkoholról. Ő soha nem ivott, most sem iszik, és nem is fog. Ezáltal azt kívánja sugallni a világ felé, hogy jómaga szilárd jellem, akit nem lehet elcsábítani, megbabonázni, tévútra terelni; sose lesz az alkohol…..
AIDS 2009.11.10 17:55:44
lehet h csak mert férfi vagyok, de szerintem aki ezt a cikket írta, elég hülye. úgy értem, h persze, megvannak ezekre a kategóriákra jellemző emberek (nők), de nem hinném, h feltétlenül így lenne. szerintem egy felnőtt ember eltudja dönteni h mikor, mit kivel iszik. a muszáj-ivó meg egyszerűen vicc. ha valaki nem iszik akkor nem iszik és pont és szerintem ezt az ember barátai megértik. az meg h a megfelelés-kényszeres ivót nem ismernék el a barátai mert nem kúr be minden nap, azt nem hinném. akkor nem barátok és aki ezt nem veszi észre az csinálja csak. arról nem is beszélve, h akármilyen hihetetlen, de az alkoholnak, épp úgy mint a legtöbb! drognak vannak pozitív hatásai. csak, hogy egy példát említsek, értágító hatása van, ami azt jelenti, h a koszorú-ér, érelmeszesedés, stb betegségeknél kifejezetten jó. másrészről, a sörben d vitamin van, illetve több benne a jótékony (ne haragudjatok, hogy nem szakszerű, de nem jut eszembe a neve) tápanyag, mint egy joghurtban. vagy, a vörös-szőlő magjában olyan anyagokat találtak, ami meghosszabbítja az életet (index), illetve a vörösbornak vérképző hatásai vannak. a lényeg, és amire a csőlátású, nagyon konzervatív emberek valamiért nem képesek rájönni, az az, hogy 1. nem minden igaz amit olvas/hall/mondanak neki. 2.nem feltétlenül rosszak a drogok és ebbe az alkoholt is beleértem. bármit is csinál/fogyaszt az ember, az a lényeg, hogy mértéktartással tegye azt. 3. mielőtt valamiről véleményt alkotok előtte mondjuk tájékozódom, körbejárom a témát. 4. nem feltétlenül a mi szemszögünk a helytálló, akármennyire is drasztikus, tragikus, vagy esetenként pozitív az. bocs a kisregényért, és mivel többet ide nem fogok írni nagy valószínűséggel, az esetlegesen mocskolódó, nagyon mindent tudok (erre jöhetne a válasz, hogy én is ezt csinálom, ami részben igaz, másrészről meg szerintem aki kicsit is értelmes az tudja h nem), nagyon feminista, kúrva férfiak felfogású egyéneknek csak annyit mondok, h velük ellentétben engem nem érdekel h mit mondanak :)
AIDS 2009.11.10 18:27:16
@El Topo (Sgt. Elias): köszönöm és ha lehet sörben kérném. mellé esetleg egy bebaszott (nem spicces) vörös hajú leánykát is küldhetnétek.

@Mitya Ivanov: gondold el, mi van utána! megindul a pofám és be nem áll, amíg nem kapok egy sört h felhagyjak az emberek fárasztásának élvezetével.
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
  A Folyékony Kenyér nem titkolt célja, hogy kilépjen a sörrel kapcsolatos állandósult közhelyek világából, és tekerjen egyet a megszokott hozzáállásokon, illetve agyonhallgassa a szokásos jópofa bunkóságokat. Az eleve nyilvánvaló volt, hogy nem egy meccsnézés közben…..
AIDS 2009.07.24 22:56:06
@MiKE: nekem, h őszinte legyek nem jött be. mármint a sörnek legyen sör ize, ne limonádé..

mondjuk ha esetleg megkivánom (és a pénztárcám is engedi) akkor inkább nyomatok egy coronitát citrommal.
na de izlések és pofonok