Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hány Éves

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még januárban írtunk arról, hogy Hulk Hogan a brit The Sunnak arról mesélt, hogy egyszer még régen majdnem tagja lett a Metallicának, mivelhogy a pankráció előtt session zenészként dolgozott mint basszusgitáros, és nagy haverok voltak Lars Ulrichkal, aki egyszer megkérdezte tőle,…..
Hány Éves 2012.04.16 09:33:14
@Kory Clarke: Megnéztem az ezt megelőző posztokat. Ötvenig számoltam, aztán abbahagytam, de addig nem találtam egy Metallicá-s bejegyzést sem. Innentől kezdve értelmetlen azzal vádolni a blogot, hogy "tele van" Metallicá-s posztokkal. Ennek a hírnek tényleg nincs túl nagy értéke, de miért lenne kötelező mindig nagyon fajsúlyos témákról írni?
Ha a Lángoló Gitárokon teszem azt minden ötvenedik(!) poszt a világ egyik legsikeresebb metálbandájával kapcsolatos, az szerintem egyáltalán nem túlzás, akkor sem, ha tényleg a dobos tüsszentéséről szól. Ha nem érdekel ez a zenekar, akkor olvasd a másik negyvenkilenc bejegyzést.
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
Hány Éves 2012.03.26 13:13:59
@Balt: Aki kinő a rocker-korszakából, az valószínűleg sosem volt rocker. Mielőtt félreértenél, nem arról beszélek, hogy aki igazán megérti a rockzenét, az élete végéig boroskólázik és szakadt ruhában jár. Viszont öltönyben is, családapaként is tudja, miért legenda egy Hendrix vagy egy Motörhead vagy egy Maiden vagy - urambocsá - egy Tankcsapda. És lehet hogy csak ritkábban hallgatja, de ilyet tuti nem mond, hogy kinőttem belőle. Semmi baj, ha Te így jártál, de megnyugtatlak: ez azt jelenti, hogy sosem voltál rocker. Csak mikor kamaszkorodban pár haverod az lett, akkor egy ideig próbáltad követni őket...
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Hány Éves 2012.02.06 13:57:43
@Void Bunkoid: Azért mielőtt a fenti érvelésedet nagy nyilvánosság előtt is előadnád, nézz meg néhány amerikai foci meccset...Szerinted minden amerikai focista benga állat? Az elkapók sok esetben 80 kiló körül mozognak, és gyorsabbak a legtöbb európai focistánál. Az irányítók sem lehetnek benga állatok, egyszerűen a feladatukból adódóan más alkatuk kell hogy legyen. Szerintem pont az az egyik legjobb ebben a sportban, hogy többféle feladatra többféle alkatú embert alkalmaznak. Abban viszont egyetértünk, hogy a rögbi tökösebb, bátrabb cucc. Viszont az amerikaiak nem véletlenül változtattak a szabályokon. Gyorsabb és látványosabb lett a játék, a nagyobb sebesség más fajta sérüléseket idézett elő, emiatt váltak szükségessé a védőfelszerelések. Másrészt meg nem attól jó egy sport, hogy eltörhetem az állkapcsomat/bordámat. Ha ez ellen sisakkal/kipárnázott cuccal védekezem, az nem gyávaság, hanem ésszerű óvatosság.
Egy bluegrass-zenekar koncertje közben madár szállt (2:30 körül) a gitáros-énekes csávó hangszerére, aki ettől nem borult ki, kapott tolulást, esetleg próbálta agyonverni a szerencsétlent, hanem cseppet sem zavartatta magát, és tovább énekelt, miközben az előadást hallgató…..
Hány Éves 2012.01.25 14:15:10
@Nűnű: Alapvetően én sem szeretem, mikor divatból lebunkózzák en bloc az összes focistát és szurkolót, de sixx esetében most nagyon mellényúltál. Ő ugyanis - tudtommal - hatalmas Liverpool szurkoló, és mint ilyet, azt hiszem legkevésbé azzal lehet vádolni, hogy "gyalázza", esetleg lenézi a focistákat vagy a rajongóikat.
Ez a poszt szerintem egy poén akar lenni. Lehet, hogy szerinted nem jó poén, de mindenképpen poén. Imádom a focit, de eszembe nem jutott volna ezen kiakadni.
Korábbi posztjaink a témában: 1. Öt trollhárító a külhoni szavazók védelmében 2. A zEmberek véleménye a 6árontúliak szavazójogáról 3. Orbán Viktor csak egy politikus A határon túliak választójogáról A határon túli magyarok választójogáról racionális vitát…..
Hány Éves 2012.01.12 16:11:13
@magyar ember teli szájjal: Magyarországi magyar vagyok, nincsenek külhoni rokonaim, ismerőseim se nagyon, de ha a Te hozzászólásod reprezentálná az átlag magyar véleményt (hál Istennek nem teszi), akkor mélyen szégyellném, hogy magyar vagyok.
Én kérek elnézést kérek teli szájú "kolléga" miatt minden jóérzésű bel- és külhoni magyartól...
Akárki akármit mond, a Fidesz felelős a Magyar Dolgozók Pártja és a Magyar Szocialista Munkáspárt bűneiért. Orbán a saját terrorelhárítóival és titkosszolgálataival Biszku és Benkei méltó örököse, kiváncsi vagyok, mikor kell költöznie a Terror Házának, hiszen kell a…..
Hány Éves 2011.12.07 14:48:25
@Hány Éves: És igen, Orbántól is rühellem, amikor lenyúlja a magántulajdont! De ettől még nem fogom jobban szeretni azt a rendszert, ami ugyanezt megtette, csak közben a minimális elvi esélyt is elvette, hogy változtassunk...még külföldre szökni is max az egyik irányba lehetett, oda meg minek. :)
Hány Éves 2011.12.07 16:59:56
@hazug fidesznyik: A válaszod stílusát nem kommentálnám. Nekem sosem volt (nem is lesz) vezérem OV, a Fideszre sosem szavaztam, Orbán legalább annyira volt unszimpatikus mindig is, mint Gyurcsány.
Ismeretlenül ilyeneket írtál nekem/rólam: "bóvli Orbán-bolsevik", "a ti vesztes rablóháborútok", "komcsi"...stb.
Írhatnék én is sértéseket, ehelyett inkább hazamegyek és megcsókolom a feleségemet, megsimogatom a hasát, ahol mozgolódik a hat hónapos kis magzatunk. Rád kár lenne pazarolni bármilyen energiát.
Na jó mégis: Anyád az orbán-bolsevik! :)
Hány Éves 2011.12.07 17:03:40
@hazug fidesznyik: vesztes rablóháborúnk...mulatságos, hogy ha nem tetszik a Kádár-korszak, akkor tuti náci vagyok igaz?
Te pedig egy tág látókörű, toleráns, nem csak végletekben gondolkodó, korrekt vitapartner. Jó éjszakát!
Biztosan emlékeztek még Midnite-ra. Nos, tőle kaptuk a következő képet is. Örök hála neki! Mi a megoldás arra, ha a zsúfolt, tömött trolin nincs hely? Legyen kéznél egy olyan szék, ami csak a tiéd. Valószínűleg így gondolhatta ez a srác is. Saját székkel szállt fel a…..
Hány Éves 2011.12.07 09:03:17
@penelope garcia: Valóban időutazó lehet, hiszen a zöldborsó ma már sehol nem terem, tényleg. Kizárólag konzervgyárban állítják elő a kis zöld bogyókat, műanyagból...
A másik megoldás az, hogy Budapesten kívül is létezik egy apró szelete a világegyetemnek, ahol még talán kertek is vannak. Olvastam régebben, hogy ha a földbe növényi magvakat teszünk, akkor megfelelő feltételek mellett idővel kihajtanak, és új növények keletkeznek. Lehet, hogy ez a borsóval is így működik. Az meg eredendően hüvelyes, tehát valamikor, valakinek (vagy valaminek) ki kell fejteni, mielőtt a Bonduelle-es dobozba kerül. :)
Egyébként a székkel együtt már túlzás, lehet hogy valami haveri fogadás volt az egész.
Hány Éves 2011.12.07 09:39:25
@Outlier: Valóban, félreérthettem Penelopét. Azt hittem, az időutazó arra vonatkozik, hogy "manapság" már nem fejtenek borsót az emberek...Holott tényleg csak pár hónapos utazásra gondolhatott...
Mindegy no, hétfő reggel van, ilyenkor lehet kötekedő az álmos ember...
Vagy nem hétfő?
...mindegy, bocsánat! :)
A Google nyáron életre hívott közösségi szolgáltatásának használata a legújabb adatok szerint csökken. Piaci részesedése a közösségi megosztásokban a Facebook egy ezrelékét sem éri el. Nézzük, hogy kik is használják?!Nagyításért kattints képre!..
Hány Éves 2011.12.06 09:07:42
@odamondó: Egyetértek. A FB-hoz külön oldalt kell nyitnom és belépnem. A G+ viszont egy klikkel elérhető a gmail menüjéből. A Google Docs-szal és a Readerrel együtt nagyon jó. Igen, kevesen használják, ezért kevés a tartalom az üzenőfalakon, de más probléma nincs vele. Mondjuk ez is épp elég. Csak azt fontos tudni, hogy nem ROSSZABB, mint a facebook, csak kevesebben használják.
„A jobbikos képviselőtársak mindjárt nem fognak mosolyogni” – kezdte egyik hozzászólását a fideszes Berényi László a Gyöngyöspata-bizottság szerdai ülésén. „Vajon mindenki örül annak, amit önök csinálnak? – célozta a kérdést Juhász Oszkárnak – Ön polgármesteri esküt tett, és azokért nem vállal…..
Hány Éves 2011.12.01 13:00:41
@Hány Éves: És egyébként ennek a meglátása a cigányokra nézve is pozitív. Ugyanis, ha elvárjuk, hogy ők is tegyenek valamit a helyzetük javításáért, azzal öngondoskodásra, felelős magatartásra neveljük őket, ennek pedig abszolút hasznos hatása lenne. Így tudnának végre beilleszkedni. És akkor - higgye el minden "demokraTASZ" - senki nem félne tőlük, senki nem bántaná őket még szavakkal sem!

Az pedig tényleg nevetséges, hogy azok, akik a demokráciát, és az általánosítás elutatsítását tűzik a zászlójukra, simán en bloc lenáciznak, leostobáznak egy teljesen törvényesen beválasztott pártot...
Hány Éves 2011.12.01 13:07:14
@mement: Aki szándékosan öl, az GONOSZ! Aki felelőtlen magatartása miatt, az pedig hülye/ostoba/béna/hanyag. Ez utóbbiak miatt is jogos a büntetés. De aki gonosz, az jóval veszélyesebb, mert az nem csak akkor okoz kárt, amikor figyelmetlen/részeg/hanyag, hanem teljesen tudatosan, bármikor, szándékosan is megteszi.
Ha még mindig nem érted a morális különbséget, akkor ezzel most ne is fáraszd magadat tovább, szerintem.
FASZKIVAN! blog 51 2011.11.29 12:29:00
A fenti képen látható nő 51 éves. A neve Gillian McKeith, híres televíziós egészségguru. Amolyan SóbiNórbi brit kiadásban. A vegetáriánus életmód igéjét hirdeti. Egészségesen táplálkozik, bogyókat eszik és rendszeresen sportol. Több diétás és táplálékokkal foglalkozó…..
(A szerző a Nézőpont Intézet elemzője.)A valutatartalék a „a nép vére és izzadsága, amit arra használnak, hogy megmentsék belőle a falánk és lusta görögöket” – háborgott egy kínai blogger a pekingi kormány európai kötvényvásárlási tervei miatt. A…..
Hány Éves 2011.11.28 15:32:33
@Cnere: OFF

Előre elnézést, csak viccelek, de szögezzünk le két dolgot:

Ázsia Centerben LCD TV-t venni ősi román/szlovák/kínai szokás.
Aki Ázsia Centerben LCD TV-t vesz, sikeres ember nem lehet.

ON

Tényleg elég furcsa dolgok mennek arrafelé, nem nagyon divat a blokk/számla, viszont az igazsághoz tartozik, hogy az olyan lomokért, amit ott vesz az ember, főleg az olyan stílusú üzletekben, olyan körülmények között, szerintem az ország más részein, magyar eladók esetén sem divat a korrekt, leadózott kereskedés...Sajnos
Hány Éves 2011.11.28 15:43:35
@nemsirunk: Sajnos az elmúlt évszázad tapasztalatai szerint mi rendre a rossz oldalra "állunk", már amikor választhatunk, és nem kényszerpályáról van szó...
Nézd csak meg: két világháború a németek oldalán, hidegháború az oroszok oldalán.
Mikor NATO tagok lettünk, jót röhögtem, mondván, na, a Nyugati hatalmaknak vége, akinek mi szövetségesei leszünk az előbb-utóbb...:)
Tegnap megint volt egy jó kis antifasiszta megemlékezés. Már kezdett hiányozni. De szerencsére most sem maradt el mindennapi betevő holokauszt-rettegésünk. Ez alkalommal a nemzetközi antifasiszta nap adott alkalmat a paranoiás rohamra, az önsorsrontó szónoklatokra, a…..
Hány Éves 2011.11.10 13:14:53
@Páneurópai Harci Kos: "A zsidózás és a cigányozás az olyan embernek való, aki bűnbakokat keres, hogy a saját mulasztásait, tévedéseit, hibáit elfedje mások és maga elől."
Tegyük hozzá a "fasisztázást" és az "antiszemitázást" is. Illetve a mondat végére azt, hogy "anyagi vagy politikai haszonszerzés céljából".
Így lesz teljes a kép. Rühellem a fajgyűlölő masírozó állatokat. És rühellem azokat a gerinctelen férgeket, akik évtizedek óta egy népirtás emlékéből akarnak megélni, ezzel meggyalázva a saját felmenőik emlékét...
Hány Éves 2011.11.10 13:25:44
@xunilo: Jaja, plusz nemcsak csúsztató, de még logikátlan is. Ugyanis, a mondata szerint "abból is látszik az írás aljassága, hogy rögtön megjelentek a turbómagyarok". Ezek szerint, ha egy írás alatt megjelennek a turbómagyarok, akkor az az írás aljas.
Tehát ha egy zsidósággal kapcsolatos blogon, zsidó író tollából megjelenne egy cikk a megemlékezésekről, és alatta megjelennének a szélsőjobbos őrültek kommentjei, akkor az az írás is biztosan aljas...No comment.
Ezek tényleg azt hiszik, hogy aki nem komálja a témát, az biztosan antiszemita...
Michael Stripe, az REM egykori énekese a BBC Two Newsnight című műsorában kategorikusan kijelentette, hogy az idén szeptemberben feloszlott zenekar nem alakul újjá, nem lesz se búcsúturné, se koncert, se semmi ilyesmi. Az REM 31 év közös munka után ment szét, és az azóta olvasható…..
1956.11.04. 7.43 Itt a Szabad Európa Rádiója, a Szabad Magyarország Hangja! Hírszolgálatunk következik. Nagy Imre miniszterelnök ma reggel 5 óra 20 perckor drámai bejelentést tett a budapesti rádióban. Bejelentése a következőképpen szólott. A Szabad Európa Rádió adásának…..
Hány Éves 2011.11.04 15:29:51
@Anteovin: Azért azt ne felejtsd el, hogy az 56 utáni gulyáskommunizmus nem jött volna létre, ha 56-ban nem szorul ökölbe az emberek keze és nem fognak fegyvert a választási csalással (kékcédula) és idegen katonák (szovjetek) segítségével hatalmon lévő kormány ellen. Kádárék rettegtek attól, hogy 56 megismétlődik, ezért próbálták a lehető legnagyobb jólétet - langyos szocializmust kockaházzal, tv-vel, trabanttal - biztosítani. Szóval aki például visszasírja Kádárt és kritizálja 56-ot, az hatalmas ellentmondásba keveredett, mert a hú de jó Kádár-langyos korszak nem jött volna létre, ha nincs 56. (És ezzel nem azt mondom, hogy Te konkrétan nosztalgiázol, de sokan igen...)
Másrészt igaz, hogy tárgyalásokkal lehet hosszútávú eredményt elérni, de sok esetben egy fegyveres konfliktus kell ahhoz, hogy egyáltalán komolyan vegyenek.
Harmadrészt, vannak ennek érzelmi vonatkozásai is. Mert lehet, hogy nem reális cél a győzelem egy zsarnokság ellen, de akkor is érthető, ha idegen megszállók ellen fegyvert fog egy ország. Említetted a tárgyalóasztalt: szerinted Rákosiék kivel tárgyaltak volna? Kivel lettek volna hajlandóak asztalhoz ülni? Széchenyi nemes volt, olyan pozícióban, hogy tárgyalhatott az osztrákokkal, de Rákosiék, ha megtudták, hoyg nem teccik valami, egyszerűen kinyírtak.
Egyébként egypártrendszer volt, és egyáltalán nem látszott, hogy belátható időn belül az emberek békésen leválthatnák a vezetést. Tudod, nem voltak választások négy évente, hogy legalább elvi szinten, egy halvány reményük lehetett volna arra, hogy változtathatnak. Maradt a puska.
Az pedig, hogy megemlékezünk azokról, akik hajlandóak voltak életüket adni egy ilyen célért, a minimum. A világ civilizáltabb felén ez fel sem merülne, mint kérdés...
A kortárs képzőművészet Giró-Szász Krisztina MTV-s műsorvezető számára olyan, mint a szex, amivel egy közönségbarát televíziónak foglalkozni kell, hiszen érdekli az embereket. Viszont mégsem lehet, hogy képernyőn mutassunk sikamlós dolgokat, esetleg direkt módon beszéljünk…..
Hány Éves 2011.10.10 15:26:41
@Messiás: Ott a pont! A hatvanas években még polgárpukkasztó lehetett a meztelenkedés, de sajnos ma már a "csöcs" lett maga a tömegízlés, a mackógatyás, suttyó-valóságsós, "erotika"-kiállításos réteget lehet vele megszólítani. Lassan oda jutunk, hogy ha valaki egyedit akar alkotni, azt azzal érheti el, ha nem akar szexi lenni...(képzőművészetről van szó, tudom, de mégis ide illik az a felfedezés, hogy például az utóbbi tíz évben az összes énekesnő összes klipjének 99%-ában elejétől végéig vonaglik, mint egy rúdtáncos. Mintha más nem is létezne.
(Még mielőtt rámsütnék, nem vagyok prűd, tetszenek a szép, meztelen nők, csak röhejes, és unalmas, hogy mindenhol ezt tolják az arcunkba...)
labdabiztos A legnagyobb probléma 2011.10.06 00:00:00
A Fradi vészkapusa tiltott mezszámban védett - Kubatov kiakadt Különös eset borzolta a kedélyeket a Ferencvárosnál, a mai FTC-Kaposvár (0-2) Ligakupa mérkőzés után. Történt, hogy a Fradi tartalékkapusa, Rigó Gábor 12-es mezszámmal lett nevezve a meccsre, amivel az a gond, hogy…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
 A Centrifuga Műteremben kortárs szerzőket mutatunk be, akiknek személyes és írói teljesítményét évek óta figyelemmel kísérjük.Györe Gabi a Litera és a Centrifuga ex-szerkesztőjeként elkötelezett irodalmár, verseit, prózáját, net-naplóját olvashattuk már sok…..
Csoroghat a nyála annak a vállalati dolgozónak, aki ahhoz szokott hozzá, hogy a céges bulira a főnök az Irigy Hónaljmirigy valamelyik darabját, esetleg egy levitézlett valóságsószereplőt hív meg, aki, ha nagyon szerencsénk van, belehány a személyzetis Marika ritiküljébe, mert…..
Szeptember másodikán, tehát holnap jelenik meg (Polgár) Odett második nagylemeze, az immár Go Girlz nélkül készült Hanyatt, Homlok, Egyenes. A Lángoló Gitárok most meghallgathatóvá tette az egész albumot, plusz egy interjút is készítettünk Odettel így a pénteki Gödör…..
Hány Éves 2011.09.01 15:50:52
@aranyláz: Az Öné nemkülönben. dinka
Hány Éves 2011.09.01 22:19:35
@én sajnálom: Hát persze...ha kritizálom Odettet, az nyilván azt jelenti, hogy az ízlésem megáll FluorTominál...vicces.
Modorosblog A beilleszkedő 2011.07.18 06:00:00
- Ez az örökös marakodás nem vezet sehova, öregem. Itt vagyunk együtt, együtt kéne boldogulnunk - nem csak keresni, hogy miért eshetünk egymás torkának. Én útálom az ilyen embereket, akik a más szemében a szálkát is, érted. Amúgy meg nem lenne itt semmi gond, békében…..
Hány Éves 2011.07.18 09:19:06
@Midbár: Nagy különbség, hogy sportban a magyarok kifejezés azért alakult ki, mert egy válogatott meccsen ők képviselik az egész országot. Azt pedig magyarként kikérem magamnak, hogy a 4 éves kisgyerek gyilkosai a teljes országot képviselték volna! Na ezért inkorrekt azt a kifejezést használni, hogy "agyonverték a magyarok".
Hány Éves 2011.07.18 09:56:07
@Professor Pizka: Eszemben sem volt letagadni, hogy azok a náci magyarok, akik gyilkolásztak, magyarok voltak. Ők tényleg magyarok voltak. De nem ez a legjellemzőbb tulajdonságuk, és éppen ezért, egy magyar, ha rájuk utal, akkor szerintem ne "a magyarok" kifejezéssel éljen, hanem mondja azt, hogy "a nyilasok", vagy "a szadista állatok" vagy mittudomén. Szerintem tök érthető, amit írok, de tudom, hogy aki akarja, az játszhatja az értetlent, és direkt félremagyarázhatja. Na hát akkor viszonlángos!
Viszonylag hosszú ideje készíti második nagylemezét a Turbo, a várakozásnak azonban ma vége. A Lángoló Gitárok most bemutatja a Lost Measure albumon található mind a 11 dalt az elejétől a végéig. A zenekar szerint a az anyag sokkal érettebb és összetettebb, mint eddig bármely…..