Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dferi90

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő hetekben fontos szakaszhoz érkezik a mercato a Juventus viszonylatában, a klubnak döntenie kell Dušan Vlahović megtartásáról vagy értékesítenie kell a csatár játékjogát, utóbbi esetben pedig pótolnia is kell őt, számol be a torinói forgatókönyvekről Gianluca Di Marzio. Mivel a Juventus…..
dferi90 2023.07.13 16:27:42
A La Gazzetta dello Sport szerint Cristiano Ronaldo titkos megállapodása továbbra is komoly hullámokat ver, és a portugál futballista szerződése fontos része a Prizma vizsgálatnak, amelynek a Juventus is tárgyát képezi. A milánói napilap szerint a torinói ügyészség számos dokumentumot talált…..
dferi90 2022.12.04 16:07:26
A Juventus rendkívül rosszul kezdte az idei szezont, kilenc meccsre mindössze két győzelem jutott, ezek mellé pedig négy döntetlent és három vereséget tud felmutatni Massimiliano Allegri csapata, a BL-ben elszenvedett két vereséggel pedig igencsak nehéz helyzetbe hozta magát az Öreg Hölgy. A…..
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
dferi90 2022.09.18 20:19:26
@venember83: izomserules
Nicolò Fagioli nyara eseménydúsra sikerült, hiszen sikerült a szezon végén kiharcolni a feljutást a Cremonesével a Serie A-ba, s ezt követően a Juventusszal kellett tárgyalni a 2023-ban lejáró szerződés meghosszabbításáról. Bár voltak egyes kételyek a hosszabbítás kapcsán, egyes értesülések szerint…..
dferi90 2022.08.30 21:29:27
Az olasz és a német sajtó egymással egybecsengő állításai szerint Filip Kostić személyében megvan a Juventus következő igazolása, mivel a torinói klub minden részletre kiterjedően megállapodásra jutott az Eintracht Frankfurttal. A 29 esztendős Kostić a Sky Sports Deutschland és Goal.com munkatársa,…..
dferi90 2022.08.10 00:53:53
@LacaGLJuve: nem lesz mindenki egészséges,mi a Juventus vagyunk
Ángel Di María hamarosan a Juventus játékosa lesz, de a klub egy fiatalabb játékos megszerzésével is tovább szeretné erősíteni támadórészlegét, a kiszemelt pedig erre a feladatra Nicolò Zaniolo lehet. Az AS Roma által megjelölt magas vételár miatt az olasz sajtó értesülései szerint a torinóiaknak…..
dferi90 2022.06.30 08:11:03
@NagyonJuve: azért én comant is elviseltem volna a keretben
A bianconero szurkolók egy része bizonyosan figyelemmel követi a klubtól télen kölcsönben távozó játékosokat, így például Dejan Kuluševski jó szereplését a Tottenham Hotspur mezében, aki a Leeds ellen is gólt szerzett Antonio Conte csapatában. Miközben a svéd válogatott kapcsán egyre több a pozitív…..
dferi90 2022.02.28 08:01:41
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
A Juventus magabiztos győzelemmel kezdte a téli mercato utáni időszakot, az Atalanta 2-1-es vereségének is köszönhetően pedig a bajnokság alatt először a legjobb négy között található az Öreg Hölgy. „Kemény meccsen vagyunk túl, a Verona sokat fut, mi azonban megfelelő hozzáállást mutattunk, és a…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
dferi90 2022.02.06 20:55:08
@vargacsabi: tudnál segíteni?mert nekem esküszöm nem nyit meg semmit.megnyílik egy ablak,rányomok a playre,előugrik minden szutyok hirdetés:@
Álvaro Morata télen a pletykák szerint közel állt a távozáshoz, de aztán végső soron mégis Torinóban maradt, mivel az Atlético sem szívesen engedte volna át a Barcelonához, illetve Massimiliano Allegri is számít rá a következő pár hónapban. A Juventus nyárig kikölcsönözte a csatárt, és eddig 20…..
dferi90 2022.02.06 13:22:14
A La Repubblica értesülései szerint Aaron Ramsey és a Juventus közötti kapcsolat mélypontjára ért. A klub reméli, hogy a játékos talál magának egy érdeklődőt a Premier League-ből. Mindazonáltal a középpályás ügynöke a pletykák szerint 2,8 millió eurós bónuszt kasszírozhat, ha a játékos a…..
dferi90 2022.01.07 00:42:58
@GodPiero: tuti hogy zavarná.gyorsan menne is tappenzre
dferi90 2022.01.07 10:47:53
@venember83: persze.ezert írtam GodPieronak,hogy tuti nagyon zavarná,ha az U15 be leraknak edzeni....irónia akart lenni,le se tojna a csavo
Az új esztendő első mérkőzésén a Napoli együttese látogat a Juventus otthonába, azonban jelen pillanatban kérdéses, hogy a kereteken végigsöprő koronavírus-járvány árnyékában a déli együttes egyáltalán elutazhat-e Torinóba. A zebramezesek mestere, Massimiliano Allegri a szerdai sajtótájékoztató…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus szeretne változtatásokat eszközölni a Paulo Dybalával zajló végeláthatatlan egyeztetések végén néhány héttel ezelőtt született, ám még hivatalosan alá nem írt megállapodás részleteit illetően. Mivel az argentin játékos jelenlegi szerződése 2022 nyarán…..
dferi90 2021.12.28 14:26:03
A Calciomercato értesülései szerint Dušan Vlahović a Juventushoz kíván igazolni, azonban a torinói klubnak a játékos megszerzéséhez nyáron legalább 70 millió eurós ajánlattal kell előállnia. A Fiorentina csatára szenzációs szezonokat fut, miután a 2021-es naptári évben 33 gólt szerzett, s ezzel…..
dferi90 2021.12.27 14:53:21
@GodPiero: nem csak a fizetés a lényeg neki szerintem.nem érzi O jól magát....
Mauro Icardi visszatérése folyamatosan téma a Juventusszal kapcsolatban, s erről megkérdezték az Inter aktuális vezérigazgatóját, Giuseppe Marottát, hogy miképpen vélekedne a 28 éves csatár visszatéréséről. „Jelenleg a Serie A nem a bajnokságok Eldoradója, ami a kilencvenes években volt, szóval…..
dferi90 2021.12.20 01:46:26
Gigi Buffon a minap interjúban beszélt a Sky Calcio Club műsorában aktuális témákról, amilyen a legutóbbi tizenegyeshárítása vagy a Juventus hullámvölgye. A kapus a címlapokra került nemrég, hiszen a szezonban már harmadjára tizenegyest hárított, teljes karrierjét tekintve 118 büntetőből 38-at…..
Maurizio Sarrit ismét a Juventus meccsén láthatjuk, hiszen ma a bianconero csapat a Lazio otthonába látogat, s a sajtó nem kímélte a mestert, tőle is megkérdezte, hogy miért is nevezte edzhetetlennek anno a bajnokcsapatot. „Soha nem mondtam ezt nyilvánosan. Ez olyasmi, amit egyes újságírók…..
dferi90 2021.11.20 07:43:13
Több olasz forrás szerint a Juventus a következő napokban tárgyalóasztalhoz ül Mino Raiolával, mivel a klubnak és az ügynöknek számos kérdés kapcsán egyeztetnie kell. A Calciomercato cikke elsőként Federico Bernardeschi hosszabbítását említi, hiszen a futballista jövő nyáron szabadon távozhat, a…..
A Juventus 19 éves futballistája, Mohamed Ihattaren már nem élvezi Mino Raiola pártfogását, állítják holland források, s a játékos most azon dolgozik, hogy a legjobb formába hozza magát Utrechtben. A holland játékost a Juventus a PSV Einhoventől igazolta a nyáron, s mivel a játékos számára az olasz…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus lázasan dolgozik azon, hogy már januárban megszabaduljon Aaron Ramseytől, s próbál megegyezésre jutni a walesi válogatott játékos szerződésének közös megegyezéssel történő felbontásáról. Ramsey 2019 nyarán ingyen érkezett az Arsenal együttesétől,…..
dferi90 2021.11.10 09:11:58
Szombat délután a Hellas Verona lesz a Juventus ellenfele, a házigazdák padján pedig ismerős arc foglal helyet, a Juve egykori csillaga, tavalyi másodedzője, Igor Tudor. „A Juventus nagyszerű edzővel rendelkezik, ő a megfelelő ember egyes problémák megoldására. Csak időre van szüksége.” - kezdte a…..
dferi90 2021.10.30 14:56:53
@venember83: tavaly már leírtam,most is leírom:tavasszal Pirlo alatt volt egy előre megindulásának,majd összevesztek Tudorral.Gyanitom a csapatot inkább Tudor vitte előre,ahogy kiszállt Pirlo mögül jött is a lejtmenet.
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
dferi90 2021.09.22 19:20:48
@Apuleius: köszönöm,egy úr vagy