Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salcay

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
salcay 2012.03.18 13:36:57
@sárkányfő: sárkányfő for president :)
salcay 2012.03.18 15:31:25
@Arbet: Te meg ne láss mindenben ördögöt! Így akármi is lenne, akárki is jönne, mindre rámondanád, hogy biztos maga Sztálin ébred újra benne!
eat IT Heti menü 0130-0203 2012.01.28 19:37:00
Hajtás után nyomtatható méretben!..
salcay 2012.02.02 14:35:04
A tegnapi szezánmagos csirke finom volt, köszönöm szépen; és a mai krumplipaprikás is jó volt. Az adagra sem lehetett panaszom, jól tudtam lakni mindkettőből. Kollégám a rizses húst is dicsérte.

Azonban ugye van itt halas panasz, amit én már nem részletezek, a többiek megtették.

Továbbá, Kedves Kollégák!
Nem akarom megvédeni az eatIT-t, de azért pár dolgot ne feledjünk el!
Előszöris azt, hogy ha a sok szitok kapcsán egy szakács agya eldurran, és beleborít egy bő adag hashajtót a fazékba, akkor igencsak szar helyzetben leszünk! Értelmes emberek vagyunk, és a véleményünket értelmesen is ki tudjuk fejteni (azt hiszem), és felesleges az a ******* stílus, amit egyesek megengednek maguknak. Ettől csak a feszkó nő, feleslegesen!
Másrészt... olcsón próbálnak nekünk kaját csinálni (eatIT-ék), de azért nekik is kell egy kis haszon, ezt józan paraszti káposztalével is be lehet látni. Most akkor döntsétek el: legyen végletekig olcsó, vagy hajlandóak vagytok kicsit többet is áldozni a levesre, meg a többire, cserébe pedig talán jobb minőséget is kaphattok. Ebből a kisebb összegből pedig valamit meg lehet csinálni jól, valamit meg nem.
A kis díjaknak fedezni kell ugye a személyzet fizuját is. Ki dolgozik lelekesen, és nagy odafigyeléssel, ha szarul fizetnek? Hát az, aki elhivatottságból csinálja... Az elhivatottságot csalódással "jutalmazzuk", mert bicskanyitogató hangnemben írogat itt pár ember. Te csinálnád? Ló****t, ... gondoljunk vissza a hashajtós példámra...
Szóval kedves kollégák, moderáljuk már magunkat!

Köszönöm!
eat IT Heti menü 0116-0120 2012.01.15 11:52:00
Hajtás után nyomtatható méretben!..
salcay 2012.01.24 15:06:09
@eatIT: Csak a saját ízlésemnek megfelelően tudok nyilatkozni, de ÉN szivesen eszem hagyományos túrós csuszát szalonnával, milánói/bolognai spagettiket (a múltkori sajtos tészta sem volt rossz), valamilyen töltött/rántotthúst (mint pl ma is, szerintem jó volt), akár simát is; de régen láttam például rablóhúst, csirkenyársat; és ha volt is rántottsajt, nem jutott.

No offense, próbálok konstruktívan állni a dolgokhoz, hisz mindenkinek jobb így.

Ami még esetleg nekem jó ötletnek tűnik, hogy legyen szavazás, itt a blogon! Én tennék ki kétféle szavazást. Egyiknek a lényege lenne, hogy mit szeretne enni a jónép, s itt többféle kajára lehetne szavazni. A másik szavazás pedig egy-egy elkészült étel minőségére vonatkozhatna. Így szerintem könnyebben kapnátok visszajelzést, és az eredményekből szerintem le is lehetne szűrni milyen épp az emberek szája íze...
eat IT Heti menü 1114-1118 2011.11.12 12:37:00
> A hajtás után kattintásra a jövő heti menü nagyobb méretben!..
salcay 2011.11.17 13:51:32
@EhesMunkas: Én is preferálom a kártyás fizetést, de sajnos már botlottam hibába. Hogy ez a rendszeré volt-e, azt nem tudom.

Egyébként én is megerősítem, határozottan jó irányt vett a kantin.
salcay 2011.11.17 16:44:04
@eatIT: Nem, ez az az eset, amikor nem íródott rá a feltöltés, és utólag lett orvosolva a dolog.
eat IT Az eat IT egy éve 2011.10.10 08:56:00
‟Customers who complain are the company’s best friends”  (Nirmalya Kumar, Prof. of Marketing, London Business School) Alig több mint egy éve nyitottunk. Régimódinak tartottuk az ÁSZ kantinját, egy mindenben nyugati színvonalú éttermet és kávézót szerettünk volna…..
eat IT Heti menü 07 11-15 2011.07.08 10:57:00
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben! ..
salcay 2011.07.14 14:40:48
eat IT Menü 11 22-26 2010.11.22 10:45:00
Heti menü, hajtás után kattintásra nyomtatható méretben!..
Pénteken 14:00-kor sör-virsli versenyt tartunk a kantinban. A nevezési díj 690 Ft, és egy szabály van, egy pár virsli+egy üveg sör az egység, aki ebből a kombóból legyőzi a legtöbbet 15 perc alatt, tetszőleges napon, egy tetszőleges ebédre a vendégünk. A sör alkoholmentes lesz,…..
eat IT Kedvenc főzelékek 2010.08.25 07:00:00
Pár hét, és megnyitjuk az éttermet az épületben. A felújítási munkálatokon túl elkezdtük megtervezni a menüt, több fogással fogunk bennetetek várni. Az egyik legfontosabb bővítés a rendszeres főzelékválaszték lesz, a hozzájuk illő feltétekkel, természetesen. Bár ez…..
Pénteken két órakor tetemrehívás a kantinban, sok szeretettel várunk mindenkit, akik a legero"sebb vállalati csípo"sre szavazott. Most megkapják.Pénteken Karesz felügyelete és bajtársi együttmu"ködése mellett, aki megeszi 15 perc alatt a vállalati csípo"ssel…..
eat IT Reggeli poszt, délután 2010.09.30 15:36:00
Közkívánatra nyitunk egy reggeli témájú posztot, ami az oldaldobozban is kint lesz egy darabig. Ide várjuk kommentekben a kívánságokat a reggelivel kapcsolatban, például a Nokia 1011-es méretű szendót párizsival jobban szeretem, mint a minit pármai sonkával és hasonlók. A…..
eat IT Heti menü 09 13-09 17 2010.09.13 07:07:00
Mától végre az étteremben várunk benneteket, ma egy kicsit karácsonyosra véve a menü egy részét. Ajándék mézeskalács!Hajtás után nyomtatható méret! Délután közkívánatra a csörögefánk receptje. ..
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..