Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomjoad

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyformátumú betyárok igazából nem voltak sokan, világhírre kevesen tettek szert, talán csak Rózsa Sándor, Billy a Kölyök, Jesse James, Rinaldo Rinaldini és egy szemüveges fiatalember Brazíliából, Lampião magyarul a "Lámpás". Nehéz a hírhedt banditák kegyetlenségi…..
Nos, ez az ajánló már rég elkészült, de nem kívántam felrakni, mivel jelentkeztem vele a GameStar cikkírói pályázatára, és megvártam, míg eredményt hírdettek. Sajnos nem kerültem az 5 legjobb közé, megesik az ilyesmi, de most elétek tárom a pályázatom. Annyi megkötés volt,…..
tomjoad 2009.09.20 18:22:30
Halihó! Kisebb pangás van a blogon, én kérek elnézést, de készül már a jóság! :) Addig is két remek üzenet, melyek tuti nem valami vírusos oldalra linkelnek, hanem igaziak(-irónia) Múkoggy! Nyisad ki! Mostan! Azonban nem hiszem, hogy Geller Mester írt volna nekem, úgyhogy…..
Itt van pár film, 5 mp-ben, viccesen összefoglalva a sztorijukkal :)           ..
Foggalmam sincs mi ez, annyit sikerült kitalálni, hogy olyan gömböcöket lehet nyerni, amikben van valami. No de mit kell csinálni, miért ezt a nevet adták a játéknak, és mi köze van az autóversenyzéshez? MI EZ?! Akinek van valami ötlete, az nyugodtan írja le kommentbe :) ..
Aki még nem, annak elmondanám, hogy "Weird Al" Yankovic egy amerikai komikus. Mindenfélét kifiguráz, átkölt, ilyesmik, nagyon beteg =D Amcsiországban nagyon híres, nálunk nem mindenki ismeri, úgyhogy itt van néhány videó tőle, hogy tudjátok, mire számítsatok :) (A Rambo-s…..
Mostani bejegyzésemben egy érdekes nyereményjátékra hívom fel a figyelmeteket, amelyben egy Dell netbook-ot nyerhettek! Mindössze annyi a teendőtök, hogy beállítjátok a Startlap-ot kezdőlapnak! Én már megtettem, próba, cseresznye alapon...Bővebb információt itt kaphattok…..
Ez valami hihetetlen agymenés lesz, de nekem tetszik az előzetes =D Nektek? A tovább után kiderül, miről is van szó! "Az epikus akció-kalandfilmben, az AVATAR-ban, James Cameron, a "Titanic" rendezője, elvisz minket egy új, látványos világba, a képzeletünkön…..
                       ..
Egy újabb beteges valami 1. része, a jútyúbról :) ..
Persze nem véletlenül, hanem csak abban az esetben, ha Ti is szeretitek a Csillagok Háborúját, és kíváncsiak vagytok a Fanboys c. filmre, illetve találkoznátok Darth Vader-rel (nem az igazival, hiszen őt elégette Luke:), és még néhány legendás karakterrel! =D Ugyanis ez az egyetlen…..
Na, hogy legyen egy kis vidámság is mára :) Egy remek képregény-sorozatra szeretném felhívni a figyelmeteket, ha vevőek vagytok a kicsit beteges humorra :) Általában mindegyik kis történet 3-4 képkockás, és az összes végén ott a csattanó :) Itt van 3 kedvcsináló, ha megtetszett…..
tomjoad 2009.08.10 19:32:14
Ezt ma kaptam le egy középiskolai logopédus irodájának faláról (-ne szóljatok neki!).A feliratot nem biztos, hogy mindenki ki tudja silabizálni, ezért itt egy kis segítség: "Légy gyengéd az ifjakkal!" - olvasható egy olyan plakáton, amelyen 3 csecsemő valami…..
Jelen írásommal elérkeztünk a "Korrekt játékok" sorozat egy különleges darabjához, ugyanis az utolsó logikai játékról olvashattok (egyelőre). Amikor valahol láttam egy ajánlót róla, rögtön megtetszett az alapötlet, láttam benne fantáziát. Rajzolni és logikázni…..
Folytatva a "Korrekt játékok" sorozatot, ismét egy logikai játékot mutatok be (még lesz 1 db, aztán új világ jön:). A lényeg a fizika, logikával való kombinálása. Hogy mire gondolok? A tovább után kiderül! :) A fejlesztőcsapat a nem túl ismert, finn Frozenbyte. A gamma…..
Ajánlom mindenki figyelmébe Sherlock Holmes új megvílágításba helyezett történetének előzetesét. A filmet Guy Ritchie rendezi, és nagyjából Karácsony magasságában láthatjuk a mozikban. Vajon mit szólna Sir Arthur Conan Doyle ehhez a megközelítéshez?..
Folytatva a "Korrekt játékok" sorozatot, most górcső alá veszem a Braid című kis műalkotást, mely 2008-ban jelent meg, és számos díjat bezsebelt. Tessék csak a továbbra kattintani! :) A gammát eredetileg Xbox 360-ra adták ki, de szerencsére már számítógépen is…..