Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samedi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetlen magyarázat erre az Erste-vírusszpotra, ha egy velejéig gonosz konkurens csinálta, és utána valahogy még fel is töltött dolgokat az erste.hu/fiatalsag (te édes jó istenem) microsite-ra. Nem megyünk bele, olcsó volna – kakukktojásként van benne két remek…..
samedi 2009.10.03 11:38:08
@SueSue:
mit kéne értenem? akkor most azt mondod, hogy az előző linkeden is a szar vírusok vannak felsorolva? mint pl sziget?
vagy csak villogtatod felsőbbrendű kommunikációs képességeidet?
Attila blogja tényleg jó, neked meg legalább az egód megvan az ügynökségi munkakörhöz :)
Bárcsak én is be tudnék szólni valamit, de a hozzászólásaidból nem derül ki az égvilágon semmi a modorod hiányosságain kívül.

jó hétvégét :)
Pólópokol hétköznapi erőszak 2008.12.12 16:05:00
Mindenki elszörnyedve fogadta a hírt, hogy brutálisan megvertek és megerőszakoltak egy amerikai lányt. Ha ez a lány nem amerikai lenne, hanem kazincbarcikai, újpesti, vagy gáborjáni, akkor senkit sem érdekelne az ügy, sőt nagy valószínűséggel hír sem igazán vált volna belőle.…..
Szenvednek itt a piaci szereplők, hogy vajon miért nincs helyfüggő mobil tartalom, pedig teljesen egyértelmű, hogy a szolgáltatók - nevesítsük őket: T-Mobil, Pannon, Vodafone - az igazi gátjaik az ilyen szolgáltatásoknak. Is. Meg a mobil internetnek. Is.Mert megtehetik. Mert…..
A látogatottsági statisztika nagyon fontos dolog, azzal lehet elemezni, hogy mennyire szerencsés az oldalunk kialakítása, mennyire tudunk megtartani látogatókat, honnan jönnek és mennyi időt töltenek nálunk. Minél több információnk van, annál könnyebben tudunk tovább tervezni.De…..
Itt a június, és felmerült bennem a kérdés: vajon lesz idén is Goldenblog? Vagy legalább Goldenfos... Vagy valami.És ha nem lesz, akkor legyen valami? Korábban már pedzegettem, hogy kellene valami versenyszerűség, de akkor nagyon le lettem hurrogva, és azóta is csak kósza…..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..
samedi 2007.05.04 00:16:49
Azt a leborult hétszázát neki... Azért ez elég elkeserítő. Köpjetek le, de én olvastam a bibliát is, a mahabharatát is, jó, a koránt még nem, de tervezem, a tao te king-et, sőt, még zen paradoxonokat is láttam már... tényleg, szégyenlem magam... Előre elnézést kérek...
de hogy van az, hogy felnőtt, asszem diplomás ember ennyire ne tudja, hogy a vallás, az egyház, a hit, azok különböző fogalmak. Mást jelent a keresztény egyház, és mást a kereszténység, és mást, ha valaki keresztény. Sőt a bigottság is egy külön dolog, a fanatikus is egy másik... Szal az, hogy valaki hisz istenben, ez így önmagában nem azt jelenti, hogy gyermekded, nyálcsorgatós világában muszáj neki egy szó szerint hosszú, fehér szakállú embert elképzelnie, aki egy felhőn ül(!) és ha mégsem lop csokit a boltban, akkor ez a bácsi mosolyog, és ő akkor jó.
Ez a dolog nem egyenlő a hittel sem. Ez konkrétan tényleg egy hülye leírása, erre ez a szakszó, de azért, mert twá így tudja elképzelni a hitet, az nem azt jelenti, hogy minden hívő ember hülye. Ez azt jelenti, hogy baszott elolvasni bármilyen komolyabb művet a témában, vagy szóba állni értelmes emberrel, és oviban, vagy általános elején kialakított véleményét az elmúlt évek meg sem karcolták (amikor, a nasa adatai szerint helyesen, irreálisnak találta a felhő+bácsi+szakál kombinációt).
Ezzel együtt persze mindenről mondhat mindenki mindent, pláne a saját blogján, de kicsit ciki röhögni danikenen, és előadni ugyanazt pirosban. Persze, tudom ez a stílusa ennek az árpi gyereknek, csak tényleg vannak emberek, akiknek az istenhit valami olyasmi, mint a fentebb vázolt, és elég magas labda őket cseszegetni, két évesek közt négy éves a király. Ráadásul ennyire demagóg gondolatmenettel…

samedi 2007.05.04 05:41:31
"Nos, ha egyszer keresztény, akkor sajnos muszáj neki egy fekete szakállú embert elképzelnie. Azt onnan nem lehet kiszedni."
Ja, de ez olyan, mint leragadni azon, hogy krisna kék volt... Hol volt, hol nem volt, ettől még a "magasztos szózata" c. kiselőadása egy teljesen komplex világkép, amiben az ember helye, és az egész katyvasz teljesen a helyére van rakva, teljesen használható életfilozófia. ((persze nem arra a mindennapos esetre gondolok, hogy tök jól jön, ha éppen sereget kéne vezetnünk a testvérünk serege ellen, 3000 éves eszközöket használva… asszem a kulcsszó itt az, hogy szimbólum)) Azt hiszem a hagyományosan ezzel járó ruci, haj viselet és egyéb indiai szokások (hacsak nem pont indiában van az illető) már nem annyira használhatóak, vagy építik a személyiséget.
Személy szerint nem hiszek abban, hogy konkrétan Jehovának hívják az illetőt, aki teremtette a világot, sőt. Azt sem hiszem, hogy Jézus feltámadott vala, de azt sem hiszem, hogy Ezopuszon számon kéne kérni, hogy pontosítson egy kicsit a helyszín leírásokon, mert nem hiteles a story, és különben meg ki veszi be, hogy beszélnek az állatok.
Szóval nekem ezzel a hozzáállással csak az a bajom, hogy btw van mit kritizálni az egyházon is, meg egy nagy rakás hívőn is, de azt mondani, hogy hinni vmiben az önmagában hülyeség, mert nem logikus, az elég abszurd. Ez a jelenség, elég jól dokumentáltan az agynak egy másik részét használja, pont nem a logikához van köze neki. Szóval azért mert a szürke állomány van kívül, és az a legújabb, még nem járna jól senki, ha többi részét az agyának kidobnák.