Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsu

24 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek Zsazsa 2008-as (természetesen) zseniális Időtaposó című cikkére, ami egy Buffalóban (természetesen) hülyén táncoló fickóról szólt? A Buffalo már akkor is kuriózumnak számított, de ne aggódjatok, a napiszartól megtudtuk, hogy vannak akik még most, 2010-ben is…..
A kb. már tíz éve ugyanolyan dizájnnal rendelkező Tool-honlap információi szerint a zenekar szép lassan, a szokásos tempójában újra aktivizálja magát. Legalábbis idén már számos koncertet adnak majd (egyelőre csak észak-amerikai dátumok vannak), valamint állítólag heti három…..
bazsu 2010.04.29 09:20:02
Subba A hét képe: A Jobbik Ákosa 2010.04.26 12:37:00
Fankadeli Ferenc, a rapperből lett hungarista könnyűzenész attilában atillában jelent meg a Jobbiknál  Fotó: INDEX - Földes András ..
bazsu 2010.04.26 12:39:41
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Bár még március első felében visszatér a tél, így egyelőre nem várható biciklishadak megjelenése az utakon, a rendőrség a tavasz érkezését fokozott ellenőrzésekkel köszönti. Az akció elsősorban a gyalogosok és a biciklisek ellenőrzéséről szól - a gyalogosok és a…..
Ahogy érezni lehet a tavasz közeledtét, egyre több, télen és mínuszokban hasznos eszközre bukkanunk. Az alábbi kézvédő és melegen tartó eszközt mopedes barátainknál már láthattuk, most azonban úgy tűnik, testre szabták bicikliseknek is. A Biker Reviews beszámolója szerint a…..
bazsu 2010.02.27 19:05:39
@theveryguest: van rajta.
Sajnos nem nálunk látható ez a látványos ambient kampány, amely a vasúti átkelők közelében hívja fel a figyelmet az autósokra leselkedő veszélyekre. Már akkor is hatásos lenne, ha nem nézne ki rohadt jól egy hatalmas, időről-időre felemelkedő, majd lesújtó bárd a sorompón,…..
bazsu 2010.02.23 08:51:42
Fotó: Bagosi Zoltan Újabb kölyökkel gyarapodott az aranyhasú mangábék csapata a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az igazi ritkaságnak számító, a világ csupán tíz állatkertjében látható nyugat-afrikai majomfaj az összes állatkert közül Budapesten szaporodik a…..
Első KMK-s posztomban a Cargo Bridge-t ajánlottam a figyelmetekbe, most pedig két kiegészítőjével teszem ugyanezt: ezek a Cargo Bridge Christmas Pack, illetve a Cargo Bridge: Armor Games Edition. A grafika címhez igazításán kívül túl sok változás nem vehető észre, egyedül az új…..
bazsu 2010.01.19 00:02:37
@hóember: ugyanez.
Csak a miheztartás végett: kezdjük egy interneten keringő diagrammal. Láthatjuk, hogy a hétköznepi nyomtatás még egy alpesi oxigéndús vérátömlesztésnél is drágább.Az Ecofont nevű találmány 25%-al csökkenti a nyomtatáskor felhasznált tinta mennyiségét, állítják a…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Juszt László nem csak a Tévé ügyvédjét vezette az MTV-n, hanem a Magánbeszélgetések című műsort is, ami nem volt különösebben izgalmas ebben a beszélgetős műfajban, Alföldi Róbert, vagy Veiszer Alinda interjúit jobban szerettük. Ez a műsor is pótolható, Juszt gondolom, már…..
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
Zadorlat bebizonyítja nekünk, hogy a kémikusok is tudnak olyan szörnyűt, mint mondjuk a rendszergazdák. Képviccének megfejtése mi más lenne, mint:kimutatja a fog a fehérjét..
A Tűzvonalban után a nagytévé a másik műsorát is kidobja, amit rendszeresen néztem: a Beugró-t:"A Beugró sorsáról senki nem nyilatkozik, az [origo] kérdezte a Cool tévét, a Filmservice-t, de csak az MTV-től kapott egy szűkszavú választ: "A Magyar Televízió őszi…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
bazsu 2009.06.24 14:15:22
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
album Sikth - Death of a Dead Day 2009.05.08 23:59:00
A Sikth 2000-ben alakult és  2008-ban oszlott fel. Ez egy két énekessel (Mikee Goodman és Justin Hill), két gitárossal (Dan Weller és Graham Pinney) egy basszerossal (James Leach) és egy dobossal (Dan Foord) operáló, ízig-vérig nagyon kemény és nagyon…..
A Liquidgeneration.com volt oly szíves, és összeszedte a South Park eddigi tíz legjobb celebgyalázó jelenetét, a tetves nemiszervű Angelina Jolie-tól kezdve a depis Tom Cruise-on át az ostobenkó kurva-versenyt meggyőző fölénnyel nyerő Paris Hiltonig, mi meg betesszük jól, mert…..
album CYNE - Starship Utopia 2009.03.29 10:21:00
Előljáróban: van az úgy, hogy szükségét érzem elmondani, kérem a kedves kocsival közlekedő kollégákat, hogy amikor bicikliútra hajtanak rá, annak érdekében, hogy azon keresztül közelítsék meg a további úttesteket, kvázi mintha kereszetződésbe hajtanának be szíveskedjenek…..
album Hugh Mundell - Jah Fire 2009.03.18 10:00:00
Hugh Mundell Kelet-Kingstononban született, 1962-ben. Munkássága már 13 éves korában elkezdödött, amikor rögzítette első single albumát Where Is Natty Dread címmel. A fiatal előadó 16 éves korára olyan komoly felvételeket hozott össze, autentikus, kellemes zenéjével,…..
album K'naan - Troubadour 2009.02.25 09:57:00
Pár héttel ezelőtt már volt post K'naan előző lemezéről, és mint írtam akkor, e hónapban valóban megjelent a legújabb, Troubadour címmel. Ahogy várható volt, kissé kikopott zenéjéből a folkos afrikai vonal, és inkább populárisabb, reppelősebb dolog kerekedett ki belőle.…..