Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérnork

0 bejegyzést írt és 1297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Magyar Péter nyilvánosságra hozta azt a felvételt amiben Varga Judittal egy otthoni beszélgetés keretei közt a Völner-Schadl ügyről hozott nyilvánosságra eddig nem tisztázott dolgokat. Ezt a beszélgetést itt megtekinthetik: https://fb.watch/r2SgJUrM16/ Ezután persze a NER-es médiában azt…..
                       „Ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei” – Levélírónk barátnője egyedül neveli a gyerekét, és néha el is viszi a pasijához, aki nehezen viseli el, így azt, hogy odaköltözzenek vele, nagyon nem akarná.      …..
Mérnork 2024.03.26 16:32:54
@Lorrh:
Vágnád ki a csajt?
Dehát a csóka pont attól tart, hogy a csaj vágja ki őt, vagy minimum puncimegvonás lesz, ha a kis csimótára rosszat szól, innen nem túl egyszerű nyerni..
CÍMKÉP: ELŐRE, A KOMMUNIZMUS GYŐZELMÉÉRT! A marxi–engelsi–lenini életmű szentháromságtanná silányítását használják a kapitalizmus igazolásához a mai propagandisták „Ez egy eredendően bűnös eszme” – kaptam fel a fejem a mondatra, ami az M5 tévécsatorna Kommentár Klub február 25-ei adásában…..
Tudod mi történik a szervezeteddel, ha rendszeresen kihagyod a reggelit? Lehet nem is érzed a hatását, de a reggeli elhagyása komolyabb problémákhoz is vezethet, mint gondolnád. A reggeli elhagyása komoly problémákhoz is vezethet  A reggeli fontossága A nap legfontosabb étkezése a reggeli. Annak…..
Mérnork 2023.09.12 17:21:54
@Mesterséges Geci:
Kb az összes átmeneti böjtös módszer esetén elhagyják a reggelit, és ennek ellenér kifejezetten hatékonyan fogynak, akik betartják.
Nekem is így sikerült a '40-es éveim elején leadni a '30-asokban szépen felszedett 25 kilo pluszt. Természetesen akkoriban reggeliztem és ennek ellenére (vagy pont azért) híztam.
Mérnork 2023.09.12 17:23:07
@Mesterséges Geci:
Ja és az alvás kapcsán is egyetértek, bekajálva sokkal jobban és könnyebben alszok.
 A 20. és 21. század diktátorait bemutató sorozatunk tizennegyedik epizódjában Délkelet-Ázsiába látogatunk el, hogy megismerkedjünk a régió modern kori történetének egyik (ha nem a) legvéresebb diktatúráját létrehozó személlyel - akinek hatalmát kommunista létére egy másik kommunista rezsim döntötte…..
Mérnork 2023.09.05 17:00:02
Napi Maflás AUTÓSOK VS MOTOROSOK 2023.08.27 13:45:23
  Az autós/motoros ellentét egyidős a modern közlekedéssel, hiszen ha nem is két életforma, de két járműtípus és két személet ütközik. A motorosokat mindenesetre körüllengi a szabadság, a törvényenkívüliség és a testvériség levegője, amire a visegrádi motoros tüntetés a legfrissebb példa. Az…..
Mérnork 2023.08.28 10:02:17
@Motorogre:
"idős néne gondosan körülnéz a kereszteződésbe történő behajtás előtt, megadja az elsőbbséget az autóknak (így tanulta), de a gyanútlan motornak már nem: kiugrat elé."
Szerintem egyszerűen a méretei miatt sokkal nehezebb észrevenni a gyorsan mozgó motorost, mint az autókat. Meg mivel autóból van sokkal több, így a "figyelőrutinunk" is arra van beállítva, a motor meg elkerüli a figyelmet.
Ezt a motorosoknak nem ártana észben tartani és számítani rá. Gyorsan tekerő bringásokra ez fokozottan érvényes
A KSH szerint az idei áprilist vizsgálva, a bruttó átlagkereset 568 300 Ft, a nettó átlagkereset pedig 391 700 Ft volt. (Forrás: KSH) Amikor ezek a számok napvilágot láttak nemrégiben, számtalan ismerősöm tett gúnyos megjegyzéseket az interneten (különböző fórumokon és közösségi oldalakon) mondván:…..
Az ország kettévágására készül a Fidesz? Ahogy az egyik fideszes alvezér megmondta: „ a magyar jövő Debrecenben épül” és valóban, amíg Debrecen a következő 3 év alatt majdnem 29 milliárd forintot kap, addig az ellenzéki, tehát „bűnös” Budapesttől 10 milliárd helyett váratlanul és minden előjel…..
A magyar kormánypárt szavazóbázisát sokszor próbálták már egzakt módon beazonosítani, ám kevesen tapintottak rá arra a kohéziós erőre, aminek a Fidesz az elmúlt évtizedek sikereit köszönhetően. Igen, évtizedek, mert nem csupán a kormányzásban eltöltött időt kell ide számítani, hiszen már ellenzékben…..
Bizonyára rengeteg filmnézőnek szúrja már a szemét, hogy Hollywoodban a mai napra mekkora trenddé vált újra feldolgozni régebbi klasszikusokat. Valamilyen nagyon furcsa indíttatásból mostanában a Disney adja ki a klasszikus rajzfilmjeinek az élőszereplős remakejeit, amelyek semmit nem tesznek hozzá…..
Mérnork 2023.06.08 12:14:59
@Nanga Parbat: Így van, az újabb bénázások tükrében már egy egész korrekt filmnek tűnik a Baljós Árnyak.
Kb. mint ahogy az első Alien vs Predator filmre mindenki fanyalgott, aztán jöttek folytatások, meg a covenant és azok után már egész jó filmnek tűnt. ;-)))
A „dictator” eredetileg olyan római tisztségviselő volt, akinek rendhagyó megbízatása egy katonai idényre, azaz csak hat hónapra szólt, éspedig válsághelyzetben. Hogy állunk Magyarországon? „Háborús vészhelyzet” van, ami valójában nincs… Mert hiába sérti az orbánista szuverenista-nacionalisták…..
Mérnork 2023.04.12 06:09:05
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Majd ha állítotok értelmes kihívót orbánnak, és nem olyat, akinek a megszólalásait a finesz 1 az 1-ben használhatja a saját kampányába, meg nem lesz összegyurcsányozva, akkor le lesz váltva a patás, addig nem.
Ti simán cserélnétek a xart híg fosra, de úgy tűnik a többségnek ez nem annyira vonzó.
Mérnork 2023.04.12 09:43:37
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A haveroknak osztogatás simán ment az őt megelőző kúrmányoknak is, szóval amíg a kúrcsányi és az ő haverjai a reális váltótárs orbánnak, addik a szememben továbbra is a xar vs híg fos esete. Persze a másik oldal haverjai esetében értem, hogy már nagyon várják, hogy végre az ő zsebeikbe csurogjon a lé ennyi év után. Nekem most se jut belőle, a váltás után se kapnék. De az eddigi tapasztalatok alapján a b oldaltól egy jól irányzott SZJA emelést várhatok, persze csakis a méltányosság miatt. ;-)))))
A szövetségesekkel összeveszés érdekes kérdés. Mo. eddig kétszer ment szembe az oroszokkal a németek oldalán, nem jöttünk ki jól belőle. Szóval én nem látom hülyeségnek, hogy nem akarja felégetni az orosz kapcsolatokat, meg a háborúnak eccer vége lesz.
Az meg, hogy nem jönnek (még) az EU-s pénzek az csak jó, hisz a patás úgyis csak ellopná szerintetek. ;-)))
Az orbáni külpolitika, diplomácia és gazdaság-orientáció hosszú évek óta a Moszkvával és Vlagyimir Putyinnal való minél szorosabb együttműködést célozza. Ez a nevezetes "keleti nyitás" programja, mely Szijjártó Péter 2014 óta tartó miniszteri működését mindvégig jellemezte és jellemzi most is.…..
Mérnork 2023.02.20 13:52:03
@chrisred:
Így van, a kúrcsány feri is bőszen nyalta putyin valagát, amikor az övéi voltak 6almon.
Az első orbán kormányt meg az összes balfék szidta azért, hogy mér nem üzletel az oroszokkal, mer az pedig milyen nagyon megérné Mo.-nak.
Csak ilyenkor az összes balféknek szelektív amnéziája van és előadják véres szájú fotelharcost.
Aztán ha itt kopogtatna az orosz hadsereg, akkor ugyanolyan lelkesen fogadnák őket, mint '45-ben az elvtársaik a szovjeteket. ;-)))
  Lassan egy éve tart az orosz-ukrán háború, és én még mindig nem értem, mi értelme ennek az egésznek. Szerintem nem vagyok egyedül e dilemmával: az európaiak döntő többsége ugyanúgy értelmetlennek találja e barbár pusztítást és vérontást. Továbbmegyek: alig hiszem, hogy az orosz, vagy épp az ukrán…..
Mérnork 2023.02.10 07:28:52
@tesz-vesz: Akkor szerinted jobban járnánk, ha levágnánk 2 nullát, és a 100 forintos lenne mostantól az 1 Ft? Mer akkor 3,88 Ft lenne 1€ és beelőznénk a románokat... ;-)))
A szaporodás az élővilág alapvető tevékenysége, de még ezt sem lehet éjjel-nappal csinálni veszélytelenül. Egyes élőlények túlzott szexualitása akár kihalásukat is eredményezheti. Ilyen az ausztráliai erszényesnyest. Szinte minden ébren töltött percét a párosodás beteljesítése tölti ki, mi több –…..
Az Úr 2023. évének legfontosabb kérdése, hogy megbuktatja-e Putyin Viktort? A hivatásos hörgők hörögni fognak a kérdés feltevésén is, hiszen mindenki tudja, hogy Vova és Viki világraszóló spanok. Csak egy hülye gondolhatja, hogy Vologya ejti az ő druzsbáját. A blogger persze, hogy hülye, ez nem…..
Rejtő Jenő (1905-1943) a legnagyobbak egyike ha nevettetésről és különleges párbeszédekről van szó. Mivel is lehetne jobban vidám hangulatot teremteni illetve karácsonyt ünnepelni és óévet búcsúztatni, mint összegyűjtött legjobb párbeszédeivel. Nézzük a 30 legismertebb és legkacagtatóbb párbeszédét,…..
Az éjszaka leple alatt vezette ki a kormány a benzinárstopot, ami valahol egy szimbolikus lépés az Orbán-érában. A suttyomban bejelentett hátraarc ugyanis rávilágít arra a tényre, hogy a 13 éve kormányzó Fidesz semmilyen döntéséért nem vállalja a felelősséget. Ezúttal is az EU szankcióit kárhoztatta…..
Orbán Viktor egy kicsit megfázott. Nem rá, (még legalábbis) hanem meg. De még ezt sem sikerült „normálisan” tisztázni. Sőt! Ebben a bejegyzésben az lesz a kihívás (számomra) hogy a sok gyógyszer reklám megidézése miatt ne tűnjön fizetett hirdetésnek. Íme, a recept. Eltelt már néhány nap a…..
A világ első 100%-ban hidrogénmeghajtású vasútvonala, 2022. augusztus 24-én kezdte meg működését, az alsó-szászországi Bremervörde városában. Az Alstrom, Coradia iLint nevű, hidrogén üzemanyagcellás vonatai 100 kilométert tesznek meg, a Cuxhaven, Bremerhaven, Bremervörde és Buxtehude közötti…..
Csupa fiatalok, akarom mondani örökifjak, akik „bejutottak” az ünnepi beszéd színhelyére október 23.-án. Félreértés ne essék, alapvetően semmi bajom ezzel a korosztállyal. Annál is inkább, mert „lassan” én is ide tartozom. De hogy csak őket lehetett látni a közvetítéseken… Az olvasók tudják, hogy…..
Mérnork 2022.10.24 09:22:05
@Forrest Gump:
A fiatalok 90%-a lexarja orbánt is, a tanárait is, a tanárokra rácuppanó ellenzéki pártokat is és éli a saját életét, ahogy ez normális.
Mérnork 2022.10.24 09:30:46
@nemecsekerno_007:
Hát igen, a szokásos. Ha Bpesten tart megemlékezést meg békamenetet a patás, akkor az a bajuk, ha meg elmegy vidékre és hagyja tüntikézni a tanárokat meg a rájuk tapadó balfékeket, akkor meg az... ;-)))