Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ouroboros

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Hétfő. 2021.11.22 13:23:45
Nagyon, nagyon, nagyon régi kedves ismerős talált rám a Messengeren, kacskaringós úton a, HVG-hu kommentárfalán bukkant a nevemre. Eszembe jut egy régi történet, amit már egyszer megírtam 2006-ban, szóval 15 éve. de most előkerestem, az Internet nem felejt (hálistennek) szóval magamat idézem:…..
Bizonyára történt már hasonló, de most valaki képes volt levideózni is, ahogy egy nő odavizel a repülőgép folyosójára egy Wizz Air-gépen. A brit bulvárlapok beszámolóiban kissé zavaros, hogy mi történt felszállás előtt és mi leszállás után, de ha jól bogarásszuk, az ürítés felszállás előtt…..
Sziasztok!Lehet hogy kicsit morbidul fogalmaztam a címben. A Minap olvastam az 1000 film amit látnod kell..című könyvet és egyetlen anime szereplt csak benne. Tehát gondoltam készítek egy animés lsitát is hasonló témában igaz az 1000-et mindössze 20-ra csökkentve.Kezdjünk…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Leonito direkt dupla kerámiabetétes fűtőszállal felszerelt mosógépet vásárolt, mert attól a reklámszöveg szerint háromszor tartósabbá vált volna az eszköz: 3 éve vettem egy samsung mosógépet, egész pontosan wf9602sqr típust. (100k volt akciósan.) Fennen hirdeti a cég, hogy…..
ouroboros 2014.05.01 09:48:31
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
Naiv utas szerint a gyorsvonati pótjegy 295 forintjáért sem teljesen életszerű, vagy ha úgy tetszik tisztességtelen 8000 forint bírságot kiszabni. Amit ráadásul a MÁV pénztárosa miatt nyalt be: A MÁV szegedi jegypénztárnál állok: -Jó napot kívánok, kérek egy első…..
ouroboros 2014.02.21 16:36:25
@agresszív kismalac: Szerintem arra gondol, hogy személyvonaton nincs első osztályú kocsi.
Illetve én az utóbbi években ilyet nem láttam.
Dávid lakását a tetőtéri kazánház karbantartása közben áztatták el, ezért a házat kezelő Allianz Biztosító szerint maximum a szerelőkön próbálhatja meg behajtani a kárát: 2013. július 05.én arra értem haza a lakásunkba, hogy a szobában áll a víz. Azt hittem a…..
ouroboros 2013.10.29 00:38:44
@Magyar seggbe NEMZETI lófaszt: Nos, ilyenkor meg jön a vis maior nevezetű joker kártya.
Csinálok is mindjárt egy biztos irtási köszvényt.
Naiv ügyfél véletlenül elcsípte, hogyan készül a répa nélküli gyros, amibe véletlenül mégis tettek répát: Egyik (ex-)kedvenc étkezőhelyünkön, a 18.kerületi Pestlőrinci temetőnél levő Gyrososnál történt az eset. Szokás szerint rendeltem 2 Big Gyrost répa nélkül, majd…..
ouroboros 2013.10.02 16:59:00
Roland egy hónapja várja, hogy elkészüljön a félig előre kifizetett redőnye, de valami mindig közbejön: Kedves Négy Évszak Hővédelem Bt.! 2013. augusztus hónap végén a barátnőm ------- ------- a weboldalukon keresztül leadott egy megrendelést önöknek, XY személyes…..
ouroboros 2013.10.01 16:31:18
ouroboros 2013.10.01 17:08:04
@épaetekmogyoo:
Igazából ez a kifejezés ihletett meg:
"rácuppan a napfényízű Béténévre" :)
Gábor úgy véli, újabb csúsztatáson kapta a Danone marketinggépezetét, merthogy az Activia joghurtital Bulgáriából, a Keljföl pedig Romániából származik: Nem hagyott nyugodni ez a 2009-es cikk, így elmentem a tescoba, és megnéztem a danone Activiát: a mai napig Bulgáriában…..
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
ouroboros 2013.02.27 22:59:34
@asdf: egész pontosan:

A START Klub kártya részletes bemutatása

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. új, START Klub kártya néven megvásárolható, névre szóló, fényképes, biztonsági elemekkel ellátott plasztik kártyát vezet be, mely az érvényességén belül korlátlan számú kedvezményes menetjegy megvásárlására jogosítja a kártya tulajdonosát a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán.
Naiv ügyfél bojkottálni akarja a tömegközlekedésen a fizetést, amíg a beköltözött hajléktalanok szagától nem lehet levegőt kapni. Ígyis-úgyis totál bukó az egész, fizessenek csak a külföldiek, meg még a zenét is be lehetne vezetni, a hangulat jobb lenne. Szeretném ha…..
ouroboros 2012.12.20 04:45:11
Szomorú, hogy Magyarország kiszorult a kendertermesztők toplistájából, mert 8 év múlva már csak kenderbeton házak fognak épülni, ahhoz pedig sok kender kell. Ahogy a HVG tömörítette az MTI-s PR-anyagot: Akár 800-1000 millió forintos beruházás is érkezhet a korábban…..
A kéretlen csomagküldés második reneszánszát éli. Vélhetőleg most évülnek el végleg azok a fantomtartozások, amik akkor keletkeztek, amikor először szórták meg próbatermékekkel a mit sem sejtő lakosságot. Így aztán az Alektum Kft. végigszemetelte a régi címlistájukat,…..
ouroboros 2012.06.29 17:53:29
Úgy látom ez esetben még nem történt meg, így megteszem:
napirajz.hu/archives/2007/06/22/PAH/
:)

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Nekünk is jött valami Kreditakármitöl levél, hogy hopsza 8000 forint. Ami persze összejött a fenti típusú RD-kiküldött-pár-éve-de-ki-emlékszik-rá csomagot majdnem 2000 forint értékben. 6000 meg az ö költségük. Ahha.
A harmadik spam után megkérdeztük a megadott telefonszámon, hogy mégis mi a búbánat ez. Az ügyintézö nem tudott mondani semmit. Jó akkor keresse ki, aztán küldje el, hogy mi is volt ez: könyv? gumikacsa? esetleg valami egyéb?
Két hét múlva jött a levél, hogy visszadobták a labdát az RD-nek.

A vicc az, hogy volt rendelve az RD-töl párszor korábban, de az jött utánvéttel, pénz átad, csomag kézbe, tiszta sor. Nem is értem minek kell ez...
Úgy tűnik, már csak a Jóistenben reménykedhetnek azok a szerencsétlenek, akik akaratuk ellenére K&H-s SZÉP-kártyán gyűjthetik a hamburgerre valót. Zoli futott egy kört a véres kardjával, de sem a PSZÁF, sem a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nem tud javítani a…..
ouroboros 2012.06.05 12:30:09
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
ouroboros 2012.05.30 15:33:35
@bm613:
Vagy megtehetnék, hogy fix fütöértékü gázzal operálna mindenki (mondjuk törvényileg elöírva), s akkor nincs játék ezzel az egésszel.

Tapasztalat: adott családi ház, adott légköbméterrel, -5°-os nappali hömérsékletü téli nap, 21°-os belsö hömérséklettel, napi 15 m³ gázfogyasztás. A dátum: kilencvenes évek vége.
Mostanság ez 25 m³ (a ház nem változott pár ablak cseréjét leszámítva). Majdnem felére lerontották ...
S persze a korábban emlitett idegesítö dolgok fözéskor: magától elalvó gázrózsa, 20 perc alatt forr fel 5 liter víz, satöbbi. Komolyan szánalmas.
Nagymamám mindig a virágcserepekbe szórta a kávézaccot, mondván, az jó! Sokáig azt gondoltam, ez csak a rá jellemző „nem dobunk ki semmit”- filozófia része, de ma már tudom, hogy igaza volt. A jó kertész, bizony, kávét iszik, mert a zacc a növényei kedves barátja.A…..
ouroboros 2012.05.17 11:24:31
@juliusbond: Ha szereted a kávét és nem leszel rosszul töle a koffein miatti élénk szakaszban, akkor szerintem emiatt ne mondj le róla. Ezután csak jót tesz a keringési rendszerrel.
Persze érdemes naponta max kétszer élni a lehetöséggel. :)

Kávézacc beltéri tapasztalat: a kellemes illat mellett "rossz-szag" elszívóként is müködik, ha a virágcserepkbe szórjuk. S közben szépen mosódik be minden egyes locsoláskor a tápanyag.
Lokális mágnesviharba kerülhetett az E-on számlázási rendszere, mert naiv ügyfélnek az elszámoló számláján fogyasztása 40%-áról állítottak ki újabb csekket, miközben a korábban befizetett összegekből ennél többet nem könyveltek el: Nemrég megkaptuk az elszámoló…..
ouroboros 2012.05.08 22:42:12
@Jani haverja: És vajon tudja-e, hogy:
"A T-rex nem jöhet, mert a T-Rex karjai nagyon rövidek a testéhez képest és így nehezen birkózik meg a mindennapi dolgokkal."
:)
Zsuzsa unokáját lábtöréssel fenyegette egy BKV-sofőr, amiért belerúgott a kabinjába: Szeretnék megosztani veletek egy BKV buszsofőrrel történt esetet, amely engem nagyon felzaklatott. 2012.04.25-én este a 19.56-kor az Örs vezér térről induló 67-es buszra (rendszáma: BPI012)…..
Örvendetes hír, hogy a Magyartelefonkönyv többé már nem küld fantomszámlákat naivan mindent kifizető cégvezetőknek, miután letartóztatták a tulajdonosokat. A megkeresettek közül több mint nyolcszázan be is fizették a pénzt, s mintegy 25 millió forint befolyt a kft.…..