Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voodoux

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kötve hiszem, de küldjétek be, ha mégis. Forrás: casipicles.tubmlr.com ..
voodoux 2014.04.11 12:18:43
A valójában narancssárga feketedobozok visszahallgatása minden bizonnyal a világ egyik legdepressziósabb munkája lehet. A technika ugyanis nem csal, és rögzít minden kommunikációt az éppen a halálba zuhanó gépekről. Nagyon szomorú poszt következik - íme 10 gép lezuhanás előtti utolsó üzenete: 1.…..
voodoux 2014.03.14 13:38:19
A strucc homokba dugja a fejét, ha veszélyt érez? Hány érzékünk van valójában? Ha megérintünk egy madárfiókát, akkor az anyja kitaszítja? Tényleg látható a Holdról a Kínai Nagy Fal? Kijózanító lista következik azokról a dolgokról, melyeket eddig rosszul tudtunk! 1. Az öt…..
Végre!!! Végre kiderül, mi van a női fejekben! Mert ugye megvan: ha egy nő azt mondja, "Semmi" - arra a kérdésedre, hogy "Mi a baj?", akkor bizony garantáltan veszekedés van kilátásban. Vagy ha azt mondja: "Menj csak", akkor jobb, ha a hátsódon maradsz barátom, és nem mész sehova.…..
A Facebookon időről időre végigsöpör valamilyen új őrület: amikor egyre több felhasználó posztol értelmetlen dolgokat, vagy cseréli zsiráfra a profilképét, már nem kérdés, hogy megint elindult valami. A legújabb játék túllőtt a célon: a „Terhes vagyok” és a „Még…..
voodoux 2014.01.06 13:14:35
@MAC-Ka: telitalálat!
A Redtube.net egy pornóoldal, ahol a Youtube technikai megoldásával egyezően felnőtt tartalmakat lehet streamingelni. A streaming a filmek megnézését jelenti, letöltés nélkül, illetve (jellemzően) a film csak nagyon kicsi – 3-5 másodperces – részei kerülnek a felhasználó gépére, ideiglenesen…..
voodoux 2013.12.20 14:42:40
@Martinicske: ott a pont!
WinMagazin NEM a start menüre! 2013.12.16 08:00:00
Az utóbbi időben megint felkapott téma lett a Start menü visszahozása az új Windows verziókba. Habár semmi konkrét információval nem rendelkezünk, Paul Thurrot megemlítette, hogy akár a Threshold keretében néhány Windows változat esetleg visszakaphatja a Start menüt, sőt annak…..
Az amerikai művész, Sherri Green kezében még a legrégibb,antikváriumok raktárában rohadó, kiselejtezett könyvek is megtelnek élettel. Szó szerint. Green már a gondolatát is szívszorítónak találja annak, hogy ezek a könyvek a szemétben végzik, és mivel „tagadhatatlanul…..
voodoux 2013.12.12 15:12:31
@bobbafet: én is 1etértek.
Nemrég írtunk a Samsung kiadásában megjelent, a szokásos szoftveres gimmickekkel megtámogatott hajlított kijelzős telefonról, ami az első volt a maga műfajában a világon. Már akkor lehetett tudni, hogy az örök vetélytárs, a "kisebbik koreai gyártó" állandó eposzi jelzőjével…..
voodoux 2013.11.14 17:02:11
Bemutatták a budapesti bérbringarendszer kerékpárjait. A bicikliket többek között a rendszer költségeit támogató Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt is kipróbálta az ünnepélyes bemutatón. A Mol többszöri licit után lett az évek óta csúszó projekt névadó…..
Ezt a kis dobozkát pár perc alatt össze lehet dobni, még is az eredmény nagyon szép és egyedi lesz. Nincs másra szükségünk csak egy keményebb mintás papírra (amiből elkészítjük a dobozkát), egy doboz sablonra és egy kis ragasztóra. Megtölthetjük cukorkával, bonbonnal ,…..
A Fotográfia felsőfokon című kiállításunkon - Howard Greenberg gyűjteményének 118 fotója között - a blogunkon már több bejegyzésben is helyet kapott Weegee világhírű képeit is láthatjátok. A Greenberg gyűjteményben található képaláírás október 8-át jelöli meg a fotó…..
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..
Akár a címben szereplő intézményt is megalapíthatnák a GTA V-ben, a játékban szereplő számtalan lehetséges elhalálozási mód a két héttel ezelőtti premier óta egyik kedvenc témája a videojátékos témájú YouTube-videóknak. Az eddigi legjobb alkotás azonban a brysi nevű…..
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, lassan előszedjük a zoknikat (később a kesztyűket is) a fiók mélyéről. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a nyár leple alatt mindig munkálkodik a zoknifaló szörny, eltűntet, kilyukaszt ezt-azt, olyan darabokat is, amelyeket biztosan nem használtunk már 2-3…..
voodoux 2013.09.10 16:15:58
Onlinemarketing blog A biteken túl 2013.09.09 08:48:21
Hogy mi van a biteken túl? A Lapcom és Weyer Balázs szerint a papír. Írtam már az új válogatás újságról, a Posztról, de pénteken a kezembe is nyomtak egyet, így volt szerencsém végig is lapozni. Ez egy valódi hetilap: A/4-es formátum, színes, szagos, egyszerű papírra…..
A lelakott, kis lakótelepi lakás lakóhelyiségeit az új tulajdonos pár nagyjából már lakhatóvá tette, ám a fürdőszobát eddig csak annyira takarították ki, hogy a mindennapi tisztálkodásra alkalmas legyen. A felújítás utolsó felvonásaként most erre a helyiségre kerítettek…..
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
voodoux 2013.08.22 14:08:58
Sok csodálatos hely van a Balaton környékén (például a legszebb utca, vagy a legszebb elhelyezkedésű buszmegálló), de ha véletlenül rátévedsz az északi part közelében haladó Fő útra, soha többé nem akarsz letérni róla. Ez ugyanis nemcsak a tó környékének, de…..
Befejeződött Hall of MÉM blogsorozatunk, és ideje eredményt hirdetnünk. Mém párokat versenyeztettünk – gifeket és képeket –, egy héten keresztül, hogy végül az olvasók szavazatai alapján összeálljon a  külföldi dicsőségfalak, azaz Hall of Fame-ek mintájára a…..
voodoux 2013.07.31 08:26:14
Női vélemények :) A kedvenc válaszaim: "Nem tudok mit kezdeni azokkal a férfiakkal, akik csaj-nak hívnak. Eleve tiszteletlenségnek tartom.Vagy konzervatív és beszűkült hülye liba vagyok...? Na tessék, most meg lelibázom magam. Persze, mert van egy liba énem is, meg van egy csaj énem is, nem vitás,…..
Nem photoshop, de Panasonic vagy Nikon reklámnak elmenne! Szilvazoli képei...
Tegye fel a kezét, aki még soha nem vett meg könyvet csak azért, mert szép volt a borítója! Na ugye. Szerencsére egyre több kiadó jön rá, hogy néha elsőre ítélünk, és ha tanácstalanul állunk a könyvesbolt polcai előtt, akkor bizony a külcsín is számít. Egyre több a jó…..
voodoux 2013.07.12 14:46:54
@Mityu "aljanép" MG: savanyodj az uborkákkal. nyaffancs!

mind telitalálat!
A nyári kánikulában egy egyetemista lány Wuhanban, Hubei tartományban, hideg uborkaszeletekkel borította be iPad-jét, mert az túlmelegedett és állandóan kikapcsolt. Jiang Jie, másodéves hallgató a Hankou-i Egyetemen, elmesélte, hogy már mindent kipróbált, ventilátort, nedves…..
voodoux 2013.06.27 15:26:20
@plumpy80: végre valaki megértette, h mi a stájsz.
Radikális Femen aktivisták támadtak rá a tunéziai miniszterelnök, Ali Larayedh autójára kedden Brüsszelben. A négy aktivista fedetlen keblekkel vezette rá magát az autóra, de a biztonsági erők gyorsan leszerelték a lányokat.   Az akció egy újabb tiltakozás volt a csoport…..
voodoux 2013.06.25 17:33:47
@LiveInfo: köszönöm! így már értem.