Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voodoux

0 bejegyzést írt és 336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kötve hiszem, de küldjétek be, ha mégis. Forrás: casipicles.tubmlr.com ..
voodoux 2014.04.11 12:18:43
A valójában narancssárga feketedobozok visszahallgatása minden bizonnyal a világ egyik legdepressziósabb munkája lehet. A technika ugyanis nem csal, és rögzít minden kommunikációt az éppen a halálba zuhanó gépekről. Nagyon szomorú poszt következik - íme 10 gép lezuhanás előtti utolsó üzenete: 1.…..
voodoux 2014.03.14 13:38:19
A strucc homokba dugja a fejét, ha veszélyt érez? Hány érzékünk van valójában? Ha megérintünk egy madárfiókát, akkor az anyja kitaszítja? Tényleg látható a Holdról a Kínai Nagy Fal? Kijózanító lista következik azokról a dolgokról, melyeket eddig rosszul tudtunk! 1. Az öt…..
Végre!!! Végre kiderül, mi van a női fejekben! Mert ugye megvan: ha egy nő azt mondja, "Semmi" - arra a kérdésedre, hogy "Mi a baj?", akkor bizony garantáltan veszekedés van kilátásban. Vagy ha azt mondja: "Menj csak", akkor jobb, ha a hátsódon maradsz barátom, és nem mész sehova.…..
A Facebookon időről időre végigsöpör valamilyen új őrület: amikor egyre több felhasználó posztol értelmetlen dolgokat, vagy cseréli zsiráfra a profilképét, már nem kérdés, hogy megint elindult valami. A legújabb játék túllőtt a célon: a „Terhes vagyok” és a „Még…..
voodoux 2014.01.06 13:14:35
@MAC-Ka: telitalálat!
A Redtube.net egy pornóoldal, ahol a Youtube technikai megoldásával egyezően felnőtt tartalmakat lehet streamingelni. A streaming a filmek megnézését jelenti, letöltés nélkül, illetve (jellemzően) a film csak nagyon kicsi – 3-5 másodperces – részei kerülnek a felhasználó gépére, ideiglenesen…..
voodoux 2013.12.20 14:42:40
@Martinicske: ott a pont!
WinMagazin NEM a start menüre! 2013.12.16 08:00:00
Az utóbbi időben megint felkapott téma lett a Start menü visszahozása az új Windows verziókba. Habár semmi konkrét információval nem rendelkezünk, Paul Thurrot megemlítette, hogy akár a Threshold keretében néhány Windows változat esetleg visszakaphatja a Start menüt, sőt annak…..
Nemrég írtunk a Samsung kiadásában megjelent, a szokásos szoftveres gimmickekkel megtámogatott hajlított kijelzős telefonról, ami az első volt a maga műfajában a világon. Már akkor lehetett tudni, hogy az örök vetélytárs, a "kisebbik koreai gyártó" állandó eposzi jelzőjével…..
voodoux 2013.11.14 17:02:11
Bemutatták a budapesti bérbringarendszer kerékpárjait. A bicikliket többek között a rendszer költségeit támogató Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt is kipróbálta az ünnepélyes bemutatón. A Mol többszöri licit után lett az évek óta csúszó projekt névadó…..
Ezt a kis dobozkát pár perc alatt össze lehet dobni, még is az eredmény nagyon szép és egyedi lesz. Nincs másra szükségünk csak egy keményebb mintás papírra (amiből elkészítjük a dobozkát), egy doboz sablonra és egy kis ragasztóra. Megtölthetjük cukorkával, bonbonnal ,…..
A Fotográfia felsőfokon című kiállításunkon - Howard Greenberg gyűjteményének 118 fotója között - a blogunkon már több bejegyzésben is helyet kapott Weegee világhírű képeit is láthatjátok. A Greenberg gyűjteményben található képaláírás október 8-át jelöli meg a fotó…..
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..
Akár a címben szereplő intézményt is megalapíthatnák a GTA V-ben, a játékban szereplő számtalan lehetséges elhalálozási mód a két héttel ezelőtti premier óta egyik kedvenc témája a videojátékos témájú YouTube-videóknak. Az eddigi legjobb alkotás azonban a brysi nevű…..
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, lassan előszedjük a zoknikat (később a kesztyűket is) a fiók mélyéről. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a nyár leple alatt mindig munkálkodik a zoknifaló szörny, eltűntet, kilyukaszt ezt-azt, olyan darabokat is, amelyeket biztosan nem használtunk már 2-3…..
voodoux 2013.09.10 16:15:58
Onlinemarketing blog A biteken túl 2013.09.09 08:48:21
Hogy mi van a biteken túl? A Lapcom és Weyer Balázs szerint a papír. Írtam már az új válogatás újságról, a Posztról, de pénteken a kezembe is nyomtak egyet, így volt szerencsém végig is lapozni. Ez egy valódi hetilap: A/4-es formátum, színes, szagos, egyszerű papírra…..
A lelakott, kis lakótelepi lakás lakóhelyiségeit az új tulajdonos pár nagyjából már lakhatóvá tette, ám a fürdőszobát eddig csak annyira takarították ki, hogy a mindennapi tisztálkodásra alkalmas legyen. A felújítás utolsó felvonásaként most erre a helyiségre kerítettek…..
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
voodoux 2013.08.22 14:08:58
Sok csodálatos hely van a Balaton környékén (például a legszebb utca, vagy a legszebb elhelyezkedésű buszmegálló), de ha véletlenül rátévedsz az északi part közelében haladó Fő útra, soha többé nem akarsz letérni róla. Ez ugyanis nemcsak a tó környékének, de…..
Befejeződött Hall of MÉM blogsorozatunk, és ideje eredményt hirdetnünk. Mém párokat versenyeztettünk – gifeket és képeket –, egy héten keresztül, hogy végül az olvasók szavazatai alapján összeálljon a  külföldi dicsőségfalak, azaz Hall of Fame-ek mintájára a…..
voodoux 2013.07.31 08:26:14
Nem photoshop, de Panasonic vagy Nikon reklámnak elmenne! Szilvazoli képei...
A nyári kánikulában egy egyetemista lány Wuhanban, Hubei tartományban, hideg uborkaszeletekkel borította be iPad-jét, mert az túlmelegedett és állandóan kikapcsolt. Jiang Jie, másodéves hallgató a Hankou-i Egyetemen, elmesélte, hogy már mindent kipróbált, ventilátort, nedves…..
voodoux 2013.06.27 15:26:20
@plumpy80: végre valaki megértette, h mi a stájsz.
Radikális Femen aktivisták támadtak rá a tunéziai miniszterelnök, Ali Larayedh autójára kedden Brüsszelben. A négy aktivista fedetlen keblekkel vezette rá magát az autóra, de a biztonsági erők gyorsan leszerelték a lányokat.   Az akció egy újabb tiltakozás volt a csoport…..
voodoux 2013.06.25 17:33:47
@LiveInfo: köszönöm! így már értem.
Indafotóblog Málna 2013.06.24 12:24:23
A málna (Rubus idaeus), magyar népies neve a boldogasszony csipkéje és a himpér, a német Himbeere szó alapján. Magyarországon őshonos, föld alatti tarackokat hajtó, kb. 2 m magas félcserje. Májustól augusztusig virágzik, így június vége…..
Mindegy, hogy Skrillex-rajongó vagy -utáló az ember, a fenti videó láttán biztos, hogy sírni fog. Vagy a fájdalomtól vagy a nevetéstől. A nagy dubstep-producert ugyanis a saját díszlete tartotta fel egy pillanatra, hogy ezek után kicsit jobban vartyogjon a basszus és törjön az…..
"Normál vagy light Cola, nem mindegy? Fogyózol?" - kérdezte tőlem tegnap a pincér, miután másodszorra mentem vissza pulthoz kicserélni az eredetileg light Cola-ként kikért, de normál változatként megkapott italt. Nem, egyáltalán nem mindegy. Fotó Valójában nem ez az első eset,…..
voodoux 2013.06.05 13:13:28
@maydayray: ott a pont!