Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bozdurgán

10 bejegyzést írt és 1025 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Bodzsár Márk első filmes rendező Isteni műszakja jövőre kerül a mozikba, egyelőre még nagyban forgatnak. A sztori a kilencvenes évek közepén játszódik Budapesten, három éjszakai műszakot teljesítő mentősről szól, akik egy temetkezési vállalkozóval szövetkeztek... A pilot…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Androlib blog. Bipp! Itt a Nexus 10 2012.10.27 09:31:51
Bár még két nap van a Nexus 10 hivatalos bejelentéséig, ahogy az szokott lenni ismét kiszivárgott néhány kép és technikai adat A Jövevényről, csak hogy kellőképp felizgassák a nagyérdeműt az eseményig. Ahogy anno írtuk a Google elkezdte bővíteni a Nexus palettát és immár…..
Bozdurgán 2012.10.28 12:20:08
@makkmarce: túl olcsó rt-s tabletekre nem számíthatunk, mert a teljes árnak közel 30%-a a windows licenc
Így nehéz lesz betörni a piacra , még akkor is ha ez egy dinamikusan bővülő piac.
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
Bozdurgán 2012.10.24 02:18:15
@zw007: @rockjano:

Nekem csak az fáj, hogy a friss messiások egytől egyik bűzlenek a korrupciótól, és a tolvajlástól.

Ti meg konkrétan hülyék vagytok, ha azt hiszitek, hogy egy ilyen vezér tényleg megment :)

A dataplex ügyet közvetlen közelről ismerem, nincs kiben hinni.
Vagy nem, de mindenesetre érdekes lesz. Ma este érkezik az iPad mini az Apple kínálatába, és ha minden igaz, nagyjából egy hét múlva már a boltok polcain virít a készülék. Az Apple rajongói, mint mindennek, ennek is feltétel nélkül örülnek, de ezzel együtt befektetői szemmel…..
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
Bozdurgán 2012.10.18 07:08:27
Bozdurgán 2012.10.18 07:11:18
@nu pagagyí:

Lehet hogy az önkrItika hasznosabb lenne. Az egész liberális baloldali blogszvéra élen az ehhez hasonló bloggerkkel önmagában gátja annak, hogy ez az ország jobb legyen.
Orbán szar az az érzés meg reménytelenné teszi az életet, hogy ez a liberális értelmiség követheti.
Bozdurgán 2012.10.18 11:11:37
@nu pagagyí:

Jaja szépen felsoroltad a papíron jól hangzó bullshitet:)

Csak közben nem veszed észre, hogy a gyakorlatlan a liberális példaképeid mit tettek ezzel az országgal, ugyanezekkel a címszavakkal dobálózva. A liberális barátaid elnyomnak mindent és mindenkit diktatúrától rettegve, külföldön panaszkodva ami kicsit is más irányt követ.
A liberális barátaid cinikusan gúnyol ki bárkit és bármit ami picit is más mint az ő szabadelvű világképe. Toleranciáról papol miközben kiröhögi, és beszűkültnek titulál bárkit aki máshogy gondolkodik mint ő.
A liberalizmus manifesztációja ebben az országban ugyanazt tudja mint a jobbik, kirekeszt, és túlérzékeny. Ugyanaz a szélsőség, ugyanolyan gusztustalan uszítással a zászlókon.
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Bozdurgán 2012.10.18 11:03:52
@Rocko-:

Papíron a kommunizmus is jó dolognak tűnt, a valóság ezzel szemben nem volt az.

Ez az élő dolog kellemetlenül hat, nem tudom miért de nem működik úgy ahogy kellene. És igen ennél az is jobb ha előre felvesznek vicces és rövid átvezető képsorokat.

Én szeretem a TC-t (tényleg ) és nem áll és nem az a célom hogy beleböfögjem a kommentek közé, hogy ez szar.De ezekkel az élő átvezetésekkel akkor sem kerek.
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
Az elmúlt másfél hétben olyan impulzusok értek, amit egyszerűen nem tudok magamban tartani. Tömegközlekedés vidékről… Úgy alakult, hogy az eddig napi használatban lévő autóm kikövetelte magának a nagyszervizt, és másfél hétre autó nélkül maradt a család. Az autó…..
A mobil app az általános alany, az "úgy sem látod át", a kivehetetlenül gomolygó dolgok felhője, maga a dotkom lufi pumpa. Pedig csak webapp plusz gps, mozgásérzékelő és kamera, mínusz böngésző címkesor.Hozzászólás a webisztán és a doransky közti…..
  Csak kapkodjuk a fejünket. Szédítő tempóban érkeznek a súlyos hírek, politikabuzi legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi hogyan változik. A január elsejétől hatályos, festményre kívánkozó alaptörvényt még két héttel a hatályba lépése előtt is össze-vissza…..
Bozdurgán 2011.12.16 20:08:15
@Holger Hartland:

Hát nem állunk jól az tény.
Bozdurgán 2011.12.17 17:44:21
@himposztor:

Egy ideig el lehet adni ezt a háborús stratégiát, a párttagságnak és a "népnek" is. Szerintem ez eddig sikerült, is többé kevésbé.Persze csak a saját 2millió saját szavazóról beszélek( a lényeg kizárólag ők) azok akik nap mint nap a blogketrecben és az index saját oldalain siránkoznak sosem számítottak nekik Orbán nem tudott volna úgysem olyat csinálni hogy rá szavazzanak.

A baj, hogy a forradalmat leverte az "ellenség" nyilvánvaló lett a törzsszavazóknak is, hogy a kurucpisát is visszafújja az ellenszél, és bár talán helyénvaló volt a próbálkozás, de nem nyertünk.
Orbán még ( a saját szavazóinál) ebben a percben még nem veszített, hiszen államférfihoz méltóan az ország
érdekeit nézve azért visszahívta az IMF-et.

Amikor tegnap hazautazott a delegáció na az törés volt. mert annak a látszata tört meg , hogy Orbán tudja mit csinál.Ki lehetett volna jönni ebből egész jól,de ez a hazautazás eltitkolhatatlan amatörizmus. Szerintem ez a fordulópont. Amikor azok a hűséges szatellitszavazók inognak meg akik szerint a legrosszabb Orbán is jobb mint a legjobb liberális baloldalt aktuálisan képviselő csapat.

Az ellenségkép szerintem összeomlott, amikor visszahívta az IMF -et(kapitulált) innentől az ellenállás már nem több mint egy ponty vergődése a szatyorban. Egy pontynak meg túl sok vezérre emlékeztető tulajdonsága nincs.
Bozdurgán 2011.12.17 19:31:32
@Google:

kiderül, amit írtam magánvélemény, van pár elég keményvonalas fideszes barátom,látom rajtuk hogy ez lehetett pont amikor elvesztették a hitet.
Egy olyan pártál aminek a szavazóit a hit tartotta össze 20 éve ez elég nagy baj.
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Bozdurgán 2011.12.14 19:35:19
@Almaleves: free nemzedék?

Az ingyenélés nem nemzedéki sajátosság hanem igénytelen életmód mely a saját lustaságára büszkén szürcsöli az ingyen kávét. Free nemzedék? beszarok.
Az a te és a félhülye barátaidnak a baja, hogy nem veszi észre hogy az elköltött javak mögött komoly teljesítmény van. mondjuk munka. Amit a Free nemzedék nem nagyon szeret, remélem a kukából kilopott kenyérvég előbb utóbb a torkán akad a free nemzedéknek és rájön hogy ha nincs a hozzám hasonló vásárló akkor neki nincs ingyenkávé.Mert itt is én tartalak el, amikor a kukából zabálod a maradékot azt is csak azért teheted mert én kidobtam.
Bozdurgán 2011.12.14 21:03:17
@Almaleves:

Az ingyen kávéért való sorban állás nem demagógia hanem primitív ingyen élés. És sajnos az sem moralizálás hogy azt a ingyen kávé amivel megégeti a torkát abból van amit én meg a posztoló elkölt.

Ezt a 1% dolgot ugye te sem gondolod komolyan, a világ egyszerű reggel felkelsz elmész dolgozni,kapsz érte pénzt és veszel kávét.Nem ingyenélsz mert minek dolgoznál ha úgysem leszel gazdag.Free nemzedék mi? majd ha kiköltözik tanyára és free nemzedékként megtermeli amit megeszik. Az a free nemzedék éppen hogy függő méghozzá azoktól függ akiket gyűlöl.

A vásárlás utáni turkálás meg elfogadhatatlan, és mint ilyen ellen tenni kell. A vásárlás után nem kutlászunk alapos gyanú nélkül.A birtoklás csak a magadfajta free hülyegyereknek ilyen központi kérdés nekem nem. Nekem természetes hogy birtoklok tárgyakat így nem is befolyásolja a hangulatomat nincsenek ezzel kapcsolatban érzéseim. Neked viszont annál inkább, a gyűlölet, irigység a legerősebb indikátor.A free nemzedék akit emlegetsz egy flusztrált lusta ingyenélő reményvesztett banda, aki a világot hibáztatja a saját tohonyaságáért.
Bozdurgán 2011.12.15 09:26:23
@Almaleves:

Semmit nem kellene tenned, az én szempontomból jelentéktelen vagy, az szánalmas elveiddel, és a demagógiáddal együtt.
Nem váltasz ki érzelmeket, mert az amit képviselsz nem létezik. Csak a tohonyaság, és a lustaság ideológiai önigazolása. Gyenge emberek alibije.

Engem egy dolog érdekel, hogy miközben azt az ingyen kávét szopogatod amit nekem köszönhetsz, legalább ne lázadj, hanem légy hálás annak a társadalomnak aki a hátán cipel, és nem hagy éhen halni.
Bőven 50% felett van immár a senkireseszavazokok aránya: üres a magyar politikai mező nagyobbik fele – és mégsincs ütőképes ellenzék! Vajon miért?A válasz talán sokakat meg fog döbbenteni: azért, mert valójában hiányzanak azok a tömegek, amelyek igazán elleneznék azt a…..
Bozdurgán 2011.12.15 09:19:46
@jeremy clarkson:

Meglehetősen korlátolt gondolkodásmódra vall az utolsó bekezdés:) Az érvelés legalja, a gyanúsítás majd annak summázata. Szakmukiszint.Mondjuk a szövegértelmezési nehézséget már meg sem említem...

Mindenesetre a vacsorás példáddal élve:
Amit a korlátolt "blogszféra" csinál:
Beül egy étterembe és azt mondja éhes.
Kér enni.Azt nem mondja meg hogy mit, csak azt hogy NEKI JOGA VAN KÉRNI.

Majd elkezd köpködni mindent ami körülötte történik a dekorációt, a pincéreket,a csapost , azt hogy ki hogyan és mit csinál azt az ételt ami lehet hogy valóban szar, kb. mindent.Ezt hívják hőbörgésnek.

Senki sem mondta, hogy a blogszféra csináljon politikát. Azt mondom , hogy az a hőbörgés ami nap mint nap a blogketrecben zajlik nevetséges , és a szakértelem teljes és tökéletes hiányát reprezentálja. Kocsmaszint. Nem értenek semmihez de joguk van belepofázni.
Aki régebb óta hallgatja a műsort, tudhatja, hogy kénytelenek vagyunk rendszeresen azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapesten szakmai kérdésekben nem szakmabeliek, hanem kizárólag a politikai hatalom dönt: politikai akarat érvényesül például örökségvédelmi, muzeológiai,…..
Bozdurgán 2011.07.23 20:17:32
@namitirok:

egy szomorú nyelvtantanár?:) úgy is le lehet élni egy életet:))csak ugye minek:)
Igaz ahhoz,hogy felfogd a mondandót több ész kell, mint a helyesírási hibák megtalálásához. Ezek szerint, te még nem éred egy átlag átlag negyedikes szintjét:)
Bozdurgán 2011.07.23 20:34:23
@namitirok:
cuki vagy:)viszont a "humorod" miatt az általános iskola negyediket javítanám Óvodai kiscsoportra:)
Bozdurgán 2011.07.23 22:53:49
@látjátok feleim szümtükkel:

Én egy percig sem vitatom, hogy ez a zászló a mienk.
Én azt mondom, hogy mára ez a zászlót elvették tőlünk a körülmények, mint az árpád sávos zászlót a nyilasok. Szerintnem nem célszerű ennyire hasonló zászlót használni, főleg úgy hogy annak az országnak a seregei aki bitorolja ezt a zászlót 90 éve kirabolták Budapestet.
Nekem az is jó, ha Románia lemond róla:) De egyszerűbb ha csinálunk magunknak egy másikat. Nekem inkább az a bajom, hogy az új zászló semmit sem jelképez.
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
Bozdurgán 2011.07.23 15:49:38
@steverubellreborn:

adolfka?:) barátom ne haragudj, de már a felütéssel megmutattad, hogy a közelében sem vagy annak a szintnek akivel vitát nyitnék:) Na további szép napot abban a primitív világban ahol a beszűkült agyaddal éled az életed:)
Bozdurgán 2011.07.23 16:12:57
@steverubellreborn: Érdekes, hogy nem használtam bonyolult szavakat, de te mégsem érted:) én nem gondolok ilyet, ezt te mondod valamiért:) sikeres, csak sekélyes "vitamód" amikor a te kitalált hülyeségeseidet vetíted ki másra. Amúgy egy kb. ovis szint de az intelligenciád alacsony szintje ennyit enged:) kellene egy kis szövegértést tanulnod, 10-15 év alatt eljuthatsz akár egy általános iskolai szintre is:)
Bozdurgán 2011.07.23 17:23:54
@steverubellreborn:

Tehát továbbra sem érted amit leírtam, viszont azt nagyon hangosan csinálod:)))
cuki vagy:)
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
Belsőség Az idei év vétele 2011.07.21 06:19:00
Azért mi mégis óva intjük azokat, akik úgy érezték, most jött el az ideje egy Veyron replikának: ennyit nem ér. Sőt, valójában többre mennek egy donor Boxsterrel. Mai írásunk blogposztja...
Bozdurgán 2011.07.21 11:59:36
www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_600/mercedes-benz_s_600_sel-4785165

érdekesség nektek:)Ha már az év vétele a cím:) ki akarja Fenyő János mergáját?
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
Bozdurgán 2011.07.12 16:13:08
@sunavadász:

amennyiben lincselére kerül sor, szeretném ha engem is bevennétek:)
Olvasom a hírt, a Kossuth teret az 1944 előtti formájában állítják helyre, a járműveknek pedig mélygarázst építenek. Nem lesz tehát a tér egyik sarkában játszótér – mint amiről néhány éve még szó volt. De mit is jelent az, hogy a teret a háború előtti formájában…..
Bozdurgán 2011.07.12 12:57:16
@Álmos:

A metrólejárat fölötti házat hívom így, mert pont úgy néz mint egy trafó:)

www.norc.ro/embed.aspx?id=3ca3ddd5476c6cd5f55a0b892c47a531&ppa=10.6&r=-145.8&vla=-24.5&lz=80&acc=f8260851-3872-4875-b391-3a9aa2a5260b

Gyűlölöm:)
Bozdurgán 2011.07.12 13:05:38
@Álmos:

Nem az épülettel van bajom, hanem a helyével:) A beton cool, csak nem a Kossuth téren. Ezeket a tereket megbontják ezek az épületek, egy ilyen helyre a historizálást is jobban el tudom fogadni, mint a modern épületeket.
Rossz hír a rettegőknek, jó hír nekünk többieknek: mégiscsak lesz választás 2014-ben. A Kormánykoalíció Nemzeti Nagytanácskozása a hétvégén kiülésezte, Áder János pedig szertefoszlatta az egyre jobban elharapózó illúziót, miszerint most aztán sosetöbbet' ki nem hagyja…..