Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reálisan

0 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettenetesen össze leszünk zavarodva, ha egyszer tényleg lesz népszavazás a vasárnapi boltzárról. Pláne akkor, ha a tordasi boltos kérdését teszik föl. Ez az ügy mindenkit érint, és mindenki rosszul is jár vele. A péntek-szombati tömeget és a vasárnapi tehetetlenséget már…..
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
Kezeljük egy pillanatra hatalmi (név)értékén Magyarországot. Exportjának 80%-át multik adják, állami beruházásainak 95%-a jelentős uniós támogatással megy végbe, az adósságát nem tudja leszorítani, versenyképességben folyamatosan leszakad a regionális mezőnytől is,…..
reálisan 2015.10.05 12:19:04
@bértrollbosszantó_kovi1970:

" Ja, ezt nem meritek balfaszok, mert először az orbánon és a bandáján kéne kezdeni?"

Na ne! Ha sokat mondod még magad is elhiszed. OV elküldte az IMF-et, megoldotta a szoci brancs vörösiszap katasztrófáját és még millió mást. A nép nem hülye, majd meglátod a következő szavazásnál.
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
              A jövő évi állami költségvetés elfogadását követően nyilvánvalóvá vált, hogy a válallkozási környezet további romlása jövőre sem szűnik meg.  A kormány egy sor kedvezőtlen intézkedést vezet be a vállalkozók számára.…..
Amikor pedig az Európai Unió egy újabb igazságtalan támadásra készült a rezsicsökkentés miatt Magyarország ellen, betört az országba az évszázad dunai árhulláma, és a magyarok két heti szakadatlan küzdelem során legyőzték a természeti csapást. (...) Ma már tisztán látni,…..
Reckl Amál blogja Őstehetségek 2013.11.21 08:42:50
Még a Nagy Összefogás az Együtt 2014 - PM-mel sem biztos teljesen, de egy fix pont már van: Horváth Csaba lesz jövőre az MSZP főpolgármester-jelöltje. A szekfűs bukta újabb kiváló receptje ez. Ki szavazna Horváth Csabára? Miért is tenne bárki ilyet önszántából? Vagy, ha…..
Na ez ciki. A finoman szólva kormányközeli Századvég egyik munkatársa kiadott egy tanulmányt, ami (tessék megkapaszkodni) az igazságot írja le az egykulcsos adó hatásairól. Vagyis hogy az kizárólag a leggazdagabb rétegnek kedvezett, miközben mindenki más rosszul járt vele. Csak…..
Rácuppantak a fideszes nagyarcok a friss növekedési adatra, mint kiflis szőke a nyugdíjra. Tök érthető, ekkora ziccer ritkán van, be kellett lőni. Hiába semmi közük a jó számhoz, hiszen nagyrészt az időjárásfüggő mezőgazdaságnak és a korábbi kormányok által idehozott…..
A Margit-sziget a világ egyik legszebb városi futóhelye. Ezt nem én mondom, hanem az Irish Times szerzője, aki egyből a top 5-be válogatta. Talán ezért is érdemes lenne rá odafigyelni, mert jelenlegi állapotában nem épp a legszebb. A rekortán ugyan tökéletesen megfelel az…..
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
Olvasom, hogy Mesterházy Attila, az MSZP elnöke Brüsszelben lobbizott azért, hogy Magyarország lakosait (szándékosan fogalmazok így, ő a "magyar emberek" kifejezést használja) ne büntessék azért, mert "...egy kormány és egy miniszterelnök rosszul cselekszik, és állandóan harcolni…..
Én megmondtam jó előre, hogy baj lesz ebből a sok visszamenőleges hatályú jogalkotásból - és lám, igazam lett. Már maga a miniszterelnök úr is belekeveredik az igeidőkbe. Varsóban például most éppen azt mondta, hogy Magyarország sikertörténetté válhat. Hat. Jól tetszettek…..
A kampányfilm egyszerre próbál meg mindenről beszélni, de konkrét információkhoz nem jut a néző a problémák MSZP általi orvoslási tervével kapcsolatosan, ami egyértelműen lejárató kampány külsőt kölcsönöz a videónak. Kép forrása:www.stop.hu A film életkedvüket…..
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
A hallgatói tiltakozásoknak és a kormányzati érvelésnek egyik kiemelt eleme a röghöz kötés kérdése. A kormány eltökéltségét jól jelzi, hogy az alkotmánybíróság által a röghöz kötéssel ellenében felhozott érvek, és a hallgatóknak tett saját ígérete ellenére, az AB-t…..
Már írtam arról, hogy hogyan lehetne kapitalista keretek között megreformálni a felsőoktatást, és első ránézésre úgy tűnik, hogy a kormányzat a hallgatói szerződésekkel ebbe az irányba mozdult el. A probléma ezzel az, hogy ugyan nagyon hasonlít az egész történet egy…..
Egyebek mellett az jutott eszembe XVI. Benedek pápa – egyébként gondosan előkészített – lemondása kapcsán, hogy sokan példát vehetnének róla szűkebb-tágabb pátriánkban is. Persze költői és nevetséges minden ilyen irányú (rész)társadalmi elvárás, hiszen Kelet-Európában…..
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..