Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szcsi2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna Paquin csupán 11 éves volt, amikor már Oscar-díjat kapott a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női mellékszereplő kategóriájában csak Tatum O’Neal nyert nála fiatalabban. Karrierje során olyan filmekben szerepelt, mint az X-men, a Majdnem híres,…..
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
AudioPorn Central A nyár remixe!!! 2009.08.08 01:23:00
Gossip - Heavy Cross (Yuksek Remix) [stream only] ez a nyár legjobb és legfontosabb remixe eddig ráadásul a Heavy Cross minden lejátszás és remix után egyre jobb és jobb lesz nagyon komoly cucc! [via Phrench Phries]..
1. A férfiak könnyebben észreveszik, ha felszarvazzák őket Lehet, hogy a nők kevésbé gyanakvóak, esetleg jobban megbíznak a másikban. Vagy csak félnek bevallani maguknak azt, amit már tudnak. Mások szerint arról van szó, hogy a DNS tesztek kora előtt egy férfi sosem tudhatta…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..