Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dühöngő bika

14 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megtörtént, Schmitt Pál érezvén, hogy nincs tovább lemondott. Ami azt illeti, kár hogy úgy tette mindezt, hogy egy picit egy icipicit sem volt bűnbánó vagy beismerő. Üldözött áldozatként, megtámadott ártatlanként mártírként tette.Így egy picit hozott is ajándékot meg…..
Arany helyett korai Picasso, euró helyett dollár vagy norvég korona Ahogy mondani szokták, csak az első milliót nehéz összekalapálni, aztán a másodikat, és a harmadikat. Vannak néhányan ezen a Földön, akik viszont már csak milliárdokban mérik vagyonukat és persze, nem…..
Dühöngő bika 2011.12.01 20:25:10
www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/besult_a_picasso_portrek_aukcioja.158995.html

Jaja a műkincs az első ami a bajban kipukkan, jó tipp:))
Könnyen lehet, hogy a Nyugati metrómegállót nem mint épületet, hanem mint természeti képződményt nyilvánítják védetté. Ilyen csodát fedezett fel benne ugyanis Dani, a Dunai szigetek bloggere.     "Ezt a nem túl szép, de annál érdekesebb jelenséget ma fotóztam a Nyugati…..
Dühöngő bika 2011.11.21 14:40:10
  Itt az idő, hogy most Ti reklámozzátok magatokat egy kicsit! Ha Halloween alkalmából: • faragtál töklámpást, • vagy kimaszkíroztad magad egy bulira, • vagy készítettél valamilyen muffint, sütit, édességet küldd el nekünk az info@creativeads.hu e-mail címre,…..
Dühöngő bika 2011.10.30 20:15:56
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Többször éreztem az utóbbi napokban késztetést arra, hogy írjak a szakításhoz közel jutott MSZP-ről, de Mesterházy-féle hétfői ultimátum miatt úgy döntöttem, nem megyek az események elébe. Megvárom a mai napot, hogy ne találgatásról, hanem a kész helyzetről tudjak…..
Dühöngő bika 2011.10.17 22:05:45
@IGAZ MAGYAR:

:) gondolom te sokkal többre vitted, névtelen panellakó barátom:)
Dühöngő bika 2011.10.17 22:14:19
@adamis.ivan:

Az a te (ti) bajotok, hogy te(ti) tényleg mélyen hisztek benne, hogy ha valaki nem ért veled egyet, vagy esetleg más véleményen van, akkor automatikusan Fidesz szavazó, vagy Viktor imádó.
Döbbeneten, látom, hogy a szóhasználat alapján tanult emberre utaló mondatok mögött milyen primitív gondolkodásmód rejlik.
Tőled is megkérdezem, Te mire vitted? voltál talán egy köztársasági elnök mellett takarító? vagy csak egy Helpdeskes egy multinál? Véleményed lehet, csak tudd magad elhelyezni a térben, annak is a legalján.
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Dühöngő bika 2011.10.17 16:06:05
@bigwhite:

nem csak külföldről nem nézhető, nekem konkrétan Firefox, és Chrome alól nem indult el, aztán Explorer alól meg simán.

Az indavideo mellett nyugodtan fel lehetne tenni a jutyubra is...
Ma kapott lábra a hír a Wall Street Journal értesülései alapján, hogy a Sony szeretné újra saját kezébe venni a mobil részleget, és kész ennek érdekében kivásárolni az Ericsson üzletrészét is. A meg nem nevezett forrásokra hivatkozó cikk szerint a tárgyalások még a kezdeti…..
Csalódottsággal olvastam egy hónap elteltével a mandíneres srácok válaszát. Ugyanakkor a magyar töréntírás nacionalista fabuláit kétségbeesetten újrafogalmazó írásuk mellett találkoztam izgalmasabb, előremutatóbb reakciókkal is (Nyelv és tudomány, töriblog.hu, Demmel…..
Azt, hogy ijesztőnek szánt feliratok és sokkolónak szánt képek díszelegnek a cigarettás dobozokon, szinte meg is szokhattuk már. A hatásuk elég kétséges, sokan kifejezetten viccesnek találták őket, és úgy gyűjtötték azokat mint óvodás a spáros Garfield matricát. Az amerikai…..
Dühöngő bika 2011.07.09 15:49:10
@prolee:

de az otthon történő lögybölés, és az árusítás az.

ne haragudj de ez egy Rohadt nagy faszság, rossz módszer? nem kell rágyújtani, és ennyi. Nincs jó vagy rossz módszer. A dohányosok hülye önigazolását ne kezdjük el, mert az a gyenge emberek kibúvókeresése, másról sem szól csak arról hogy mit hogyan, és miért ne csináljunk.

Okosan hozzá állni? Mihez? ahhoz, hogy veszel egy nagylevegőt 10 perc múlva elnyomod a csikket és többet nem gyújtasz rá? Gyenge vagy?, menjél orvoshoz, és kérj tőle champixet és egy hónap múlva már nem is vagy dohányos. Mit akarsz ezen tudományosan megközelíteni? hány embernek okozott hosszútávú egészségkárosodást a leszokás?
Én senkit sem kívánok meggyőzni arról, hogy szokjon le, magánügy. De volt nagyon durva dohányosként kiröhögök mindenkit aki szerint ez nem egy egyszerű döntés
, hanem valami tudományos problémakör.
Dühöngő bika 2011.07.09 16:19:14
@A*pusztai farkas:

Semmi gond, mint ahogy említettem én senkit sem kívánok meggyőzni arról, hogy szokjon le.
A dohányzás rossz ezen az alapvetésen nem vitatkoznék, mert értelmetlen lenne. A dohányzás sok sok sok betegség kiváltó/elősegítő oka,mint ahogy a tokaszalonna is. Ez a poszt a dohányzásról szólt, ezért a dohányzásról írtam. A dohányzás sokban van az államnak sokkal nagyobb összegeket költ az állam a dohányosokra mint amennyit az + adóból befizetnek. Az állam elemi érdeke, hogy a minimális szintre csökkentse a dohányzók számát.
És itt kanyarodnék vissza az első kommentemhez, nem kell betiltani, csak olyan magasra növelni az árát, hogy ne lehessen elviselni,és hogy ne legyen életforma.
A dohányzás nem minden probléma alapja, vagy a főgonosz, csak pont egy olyan dolog, ami ellen hatékonyan lehet(ne) fellépni.
Dühöngő bika 2011.07.09 17:52:19
@prolee:

egy egy oldalakon keresztül tartó nyávogás, önsajnálat, és kifogáskeresés. Kifogást és okokat mindenki talál, hidd el a te életednél rosszabb is létezik, okot mindig fogsz találni arra, hogy mit és miért csinálj. Mozogni kell és akkor nem leszel ideges, és hájas.
Nem a cigaretta miatt hízol, hanem azért mert sokat eszel. A cigaretta gyorsítja az anyagcserét. Amikor abbahagytad elkezdett normálisan működni a szervezeted.

Inkább azon kellene gondolkodnod hogy miért NE dohányozz, és nem azon, hogy miért igen. két gyereked van, és nem éred fel ésszel, hogy a cigaretta egyszerűen káros? szánalmas vagy és önző.
Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért pont most kezdett el a két nagy hírszájt rákattanni a lájkolásra, és eddig miért nem tették. Az Index esetét már ismerjük. Azt követően, hogy a - mostanában gyengélkedő - Indexen élesedett a cikklájkolás, az Origo is kitette a…..
Véget ért az EU elnökség, elkezdődtek a kirúgások a közmédiában. A leépítést a racionalizációval indokolják, pedig ez nem lehet az egész folyamatra magyarázat. Május 24.-én a közmédia vezetősége 600 fő elbocsájtását jelentette be a szakszervezeteknek. Tegnap pedig el is…..
Dühöngő bika 2011.07.07 11:50:51
@Margit bácsi:

Nyilván a véleményem alapja az ismeret. De gyűlölködés, hanem vélemény: Totaw ugyanannyira szélsőséges mint a kuruc.info egy normális társadalomban egymás szomszédai lennének Sopronkőhidán. Sajnos ez egy olyan társadalom ahol ő címlapon hergelhet, és uszíthat, sőt az állam pénzeli.
Dühöngő bika 2011.07.07 12:08:18
@KopaszMercis:

Hát én az eszmékről beszéltem:) Szélsőlib, szélsőbal,szélsőjobb mind üldözendő.
Ebben az országban valamiért csak a szélsőjobbot üldözik, pedig a többi ugyanolyan kártékony.

Az hogy ki mennyire okos, vagy hatékony nincs véleményem:)
Dühöngő bika 2011.07.07 12:18:11
@Margit bácsi:

Cuki vagy ahogy csak a veled egyetértők véleményét tartod elfogadhatónak:)
Mondjuk el kell érni egy bizonyos értelmi szintet, hogy saját magadon kívül észrevedd a világot:) Te nem éred el:)
Tizenvalahány éve, amikor elindítottuk az Index fórumainak elődjét, az Internetto fórumrendszerét, az első nyilvános, webes, magyar nyelvű vitacsatornát, nem számoltunk azzal, hogy még 2011-ben is olyan kérdéseken kell rágódnunk majd, amiken pedig nem kéne. Pedig de: az utóbbi…..
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
Dühöngő bika 2011.07.01 20:36:35
@Conv:

akkor nyisd ki a PTK-t találomra és válassz egy jogszabályt.
Pont ugyanilyen mint ez, mint ahogy említettem a jogalkalmazás gyakorlata dönt a törvényről.
Ez van, ez ilyen nincs egyetemleges definiált törvény nem is lehet ilyet írni. azt írja a főszakértő a hogy neki hiányzik a BLOG szó a törvényből. hát b+ és még hiányzik 1000000000 másik technológiai fogalom amire nem vonatkozik. A jogászkodásnál nincs ártalmasabb dolog. kimondhatjuk. hogy a médiatörvény után M.o 10.000.000 jogász országa is lett...
Dühöngő bika 2011.07.01 20:50:22
@Conv:

tudtam hogy kár leállnom hülyéknek magyarázni. zérónak az a baja mint neked, nem éri fel ésszel, hogy csak azokhoz a dolgokhoz szóljon hozzá amihez legalább minimálisan ért.
Nem is olyan régen írtam az Andypad-ről, aminek legfőbb jellemzője, hogy szemtelenül olcsó lesz. Azóta újabb részleteket közölt a gyártó, amik már kevésbé tetszetősek. Lássuk miről is van szó. Először is, nem egy hanem két tablet lesz. Az egyik (az olcsóbb) Andypad, a…..
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..
Dühöngő bika 2011.06.27 14:19:32
@knausz:

Az, hogy valaki kiszámíthatóan szélsőséges , az nem azt jelenti , hogy elvhű, hanem azt hogy képtelen a fejlődésre, vagy megszokásból hülye:)
Dühöngő bika 2011.06.27 18:11:10
@Táskás Tóni:

Te vagy a blog.hu legnagyobb trollja.Ha meggyőződésből csinálod, akkor jó munkásőr vagy, ha pénzt kapsz érte, akkor a web2 megélhetési segglyuka.
Dühöngő bika 2011.06.27 18:25:55
@Táskás Tóni:

:)LOL felülmúlhatatlan vagy:) És erről is a FiDESZ jutott eszedbe:)