Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buborg

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Bűnös negyed 2009.01.15 16:30:00
Ha csütörtök, akkor szokás szerint első helyen a két MTV-s közéleti műsort ajánljuk. A Szempontban szó lesz arról, hogy egy diakónus mozgalmat indított hajléktalanok örökbefogadására, valamint körbejárjuk, hogy az állami és helyi bürokrácia karcsúsításhoz az…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
A nézettségi grafikon majdnem olyan érdekesen kanyarog mostanában, mint a forintárfolyam, csak a tétje kisebb, legalábbis nekünk. A keddi nézettség után éppen ezért a szerdait is megmutatjuk, hogy lehessen látni, mi húzhatja ki a szarból a Tv2-t. Hát Doktor House. Szerdán ugyanis…..
A Tv2 támadásba lendül márciustól, meglendítik a katódcsövet, és jó erősen odacsapnak: új műsorstruktúra, ú sorozatok, új saját gyártású napi valóságshow. Megtudtunk pár részletet a Tv2 tavaszi programkínálatáról. Az biztos, hogy a Favorit március 3-tól eltűnik a Tv2…..
comment:com Kit érdekel a Titanic? 2007.09.04 19:44:22
Már négyszer adták le az Oscar-díjas filmet (vagy inkább ötször, ez nézőpont kérdése), de csak most,az RTL Klubon tudta megnyerni a nézettségi versenyt. Ennek ellenére a legtöbben nem most szombaton látták DiCaprio alámerülését. Részletek James Cameron filmjének magyar…..
Buborg 2007.09.04 19:57:31
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
A versenytárs-orientáció korát éljük. Azaz, ha sokat akarsz eladni manapság, nem elsősorban a fogyasztód kénye-kedvét kell lesni, sokkal inkább a többieket: hogyan kommunikálnak, hogyan próbálják behálózni ugyanazt a célcsoportot, amely pénzére inkább te pályáznál. Nem…..
comment:com Adáshiba 2007.05.24 17:02:00
Fogalmam sincs, milyen a Bukott angyal című thriller, amit este kilenctől ad a Tv2, a leírás sem kecsegtet túl sok jóval (Főhősnő túlél egy éttermi lövöldözést, megrendülve vidékre költözik, ahol azonban belefut egy brutális gyilkosságba. Kegyetlen a sors), de hát , a Melrose…..
Buborg 2007.05.24 23:33:56
comment:com House, House, House 2007.05.23 16:06:39
Minek erőlködni, fene sem fogja az olvasók miatt felforgatni az egész műsorújságot. 21.00 Doktor House, Tv2, mi kell ennél több? (Jut eszembe, végre kéne hogy voltot írni erről a sorozatról is, lehet hogy ma lesz az a nap). Jó lesz vele párhuzamosan két Helyszínelők is, a Miamiban…..
Buborg 2007.05.23 23:10:47
Nem túl érdekes a mai tévéprogram sem, a sorozatfüggőknek azért akad bőben betevő, a szerződését frissen meghosszabbított, fess Mark Harmonos NCIS (tv2 21:00), vagy a szürreális képekkel operáló Kés/alatt (Viasat3 23:05) és a csajos sorozatok trónjáról a Grace klinikát…..
Kell egy kis pihenő, legalább egy éjszakát töltsünk alvással a héten – gondolhatták a műsorszerkesztők és megkegyelmeztek nekünk. Annyira jól sikerült nekik összerakni a programot, hogy alig van mit ajánlani. Lesz természetesen Szempont az m1-en (20:00), meg egy ’41-es…..