Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magazineaddict

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A belvárosban járva mostanában több helyen is belefuthatott az ember egy járdára fújt 4'33" feliratba. Az azóta talán le is kopott utcarajzok eredetéről nem sokat tudni, ugyanakkor a huszadik század egyik legérdekesebb gondolkodású zeneszerzője valószínűleg örömmel nyugtázta…..
magazineaddict 2012.09.07 08:59:11
Iris Apfel 92 éves legenda, és saját magát fogja játszani a róla készülő dokumentumfilben. Éljen soká! IRIS APFEL PROMO from Laura Coxson on Vimeo...
Szögezzük le az elején, ő az egyik kedvenc (volt) modellünk. Az Interview Russia viszont úgy gondolta, kicsit furi bohócos frizurát és férfi ruhákat ad rá. Armani, Prada és Calvin Klein darabokat - többek között. Kérdés:…..
magazineaddict 2012.08.28 07:43:31
kkk
Itt az új alsónemű kollekció David Beckhamtől, amit ősztől már megvásárolhattok a H&M-ben. Nagy újdonságot nem látunk a tavalyi kínálathoz képest (sportos, egyszerű), ha csak azt nem, hogy David Beckham egyre morcosabban néz a fotókon. Nektek bejön?  ..
    Három címlappal jelenik meg a francia Vogue szeptemberi száma. A borítókon olyan szupermodellek pózolnak, mint Kate Moss, Lara Stone és Daria Werbowy. A pláne a dologban, hogy mindhárman ugyanazt a fekete Dolce & Gabbana ruhát viselik, hasonló szolid frizurával és…..
Az immáron 37 éves, ám a korával és a néhány ráncával együtt is rendkívül sármos focista, David Beckham szerepel a brit Esquire magazin legfrissebb számának címlapján. Ennyivel persze nem kell beérnünk, van egy teljes képsorunk is a magazinból.…..
Kapanyél Volksgarten - Bécs 2012.06.25 10:05:00
A múlt hétvégén Bécsbe kirándultunk, és nem hagyhattam ki, hogy valamelyik közparkot meg ne nézzem közelebbről. Annál is inkább, mert árnyékban 35 °C volt, és reméltük, hogy zöld lombok alatt egy kicsit hűsölhetünk, némi madárcsicsergés közepette. Mivel a Hofburg…..
Kitört a bolygóközi háború, de nem egy távoli, messzi-messzi galaxisban, vagy hol, hanem itt, karnyújtásnyira, a Páva utca és a Kunigunda utca közt. A Magyar Narancs címlapját egy mosolygós-vigyorgós Jáksó foglalja el, szép interjú is készült vele, természetesen a Marslakók…..
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
 A Képgyár szerkesztősége egy emberként örül a Roham magazin most megjelent dupla számának. Így megvan az apropó ahhoz, hogy végre írjunk Magyarország legfurcsább művészeti magazinjáról anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene, eddig miért nem tettük meg. A Roham ugyanis…..