Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wyzard

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyni kívánó emberek mindig voltak és lesznek, így az őket megcélzó termékek újra s újra meggazdagodást jelentenek az ügyes vállalkozóknak. Az USÁ-ban se szeri, se száma a jobbnál jobb módszereknek, és a legtöbb fogyókúrás termék is tőlük indul világhódító…..
Wyzard 2013.09.15 19:42:53
Szép jó estét !

Mindenki figyelmébe ajánlanék pár apróságot a "csodaterméket" reklámozó oldalla kapcsolatban.

A jobb felső sarokban található Facebook-like box kamu, senki nem like-olta ezt a cikket Facebook-on.

Elgondolkoztató, hogy a napinaplo.com oldal kizárólag ennek az 1 cikknek a reklámozására született, minden egyes menüpont, link ami csak van az oldalon a promociocentrum oldalra visz tovább (a Humor menüpont mondjuk így kb. értelmet is nyert :)).

Logikátlan továbbá az is, hogy ha eszgészségen 10kg / 1 hónap aránnyal lehet ezzel a termékkel fogyni, akkor 22.000 ft-ról miért is csökkentik 10.000 ft-ra az árat ? Minden túlsúlyos ember ezt venné a Földön, ha ez igaz és egészséges lenne és ez esetben a forgalmazók a saját zsebükből vennék ki a pénzt. Slussz poén, hogy 9.900 Ft volt az "akciós" ár mikor elkezdtem írni ezt a post-ot, mostanra viszont ismét csökkent, így már 7.900 ft-os árért hozzájuthatnék.

Varga János "Úr", aki 15 éve dietetikus sem valós személy és a képen láthatók személyazonossága is kivétel nélkül hamis.

Ismét egy ügyes ki próbálkozás, amivel 10.000-reket húznak ki az emberek zsebéből.

A napinaplo.com egy Florida céghez bejegyzett domain, kötve hiszem, hogy budapesti orvosokkal működnének együtt, vagy érdekelné őket, mit gondolnak a budapesti orvosok : "Budapesti orvosok megdöbbenve néztek pácienseikre. Még sosem láttak ilyet.".

Különben is, mikor néztek kikre és hol ? :D
Sajátos módon szeretnénk megünnepelni az Antivírus blog harmadik születésnapját. Kamuprofil vadászatot hirdetünk, a cél, hogy minél egyedibb módon buktassanak le hamis iWiW profilokat és facebook adatlapokat a versenyzők. Kamuprofil vadászat a facebookon és az iWiWen - Több mint…..
Wyzard 2010.08.24 13:22:25
@Csizmazia István [Rambo]: köszönöm a választ. Persze a delikvens gépének buherálása meg sem fordult a fejemben, de nem volt világos, hogy amúgy mi lehet illegális.

Most már letisztult bennem, köszönöm. :)