Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aptyuka 02

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január végétől Jaksity Kata is látható lesz az ATV Híradójában, majd tavasszal egy vadonatúj műsort kap Frontember címmel, melyben ismert politikusok, üzletemberek, a tudományos élet képviselői, illetve közéleti véleményformálók engednek betekintést magánéletükbe. A műsorvezető korábban a Jam, a Jam…..
Aptyuka 02 2017.01.24 12:03:09
         Mint azt már többször leírtuk, a magát politikai gondolkodónak nevező G.Fodor Gábor azután nyergelt át a rasszista gyűlöletkeltés-business-re, hogy egyetlen releváns, mély, fontos sort nem írt le állítólagos tudományos munkássága idején.         Az egykori "tudós" ma migránsellenes…..
Dörmögve figyeljük az amúgy szűk körű vitát Eörsi Mátyás esetleges diplomáciai szerepvállalása körül. Pedig Eörsi nem kap egyetlen forintot sem a magyar kormánytól, a Demokráciák Közössége nevű szervezetben esetleges főtitkárrá megválasztása pedig erősítené a magyar demokratikus ellenzék…..
A fenti adatokhoz némi kiegészítés: Budapestről számoltam az 1 órát (vagy épp Mosonmagyaróvárról, Székesfehérvárról, Csesznekről vagy épp Pilismarótról, hogy ne legyen ennyire fővároscentrikus...) és természetesen nincs (sajnos) 3 Michelin-csillagos étterem Magyarországon, 2017. márciusig még 2 se,…..
Zokon vették a Quimby rajongói, hogy kedvenc együttesük elment Orbán házi fesztiváljára, Tusnádfürdőre. A Quimby Facebook-oldalán nem csitulnak a kedélyek, a kommentelők változatos érzelmi skálán csalódottságuknak vagy felháborodásuknak adnak hangot. Hab a tortán, hogy mindez másfél hónappal azután…..
Aki gyurcsányozott, megbukott, Molnár Gyula ha vékonyat is, de mégis csak felhatalmazást kapott az együttműködésre - ezek a legfőbb tanulságai az MSZP kongresszusának. Ősszel már okosabbak leszünk, és látni fogjuk, hogy képes-e az ellenzék másfél év alatt összekalapálni egy kormányváltó…..
Ha tudják, hogy nincs kapacitásuk emberi időben elszállítani, akkor talán nem kellene kirakni egyedül, minden felügyelet és segítség nélkül a folyosóra, mint egy darab hagy ne mondjam mit. Tisztelt Praxis!   Édesanyám közel két hétig vendégeskedett a Toldy Ferenc Kórházban Cegléden. A kórházi…..
A Petőfi rádió kinyírása rettenetesen magyar történet és ijesztően élesen mutatja a hatalom lealjasodását. Az, hogy a politika, a hatalom szükségét érzi, hogy beleavatkozzon a zenei csatorna életébe, nonszensz és ijesztő. Én sem szeretek nyugati példákon rugózni, de megnézném, hogy mi lenne, ha…..
Szinte naponta jelennek meg olyan tanulmányok, híradások és kormányzati nyilatkozatok, melyek azt támasztják alá, hogy a 2014-es választások előtt nagy dirrel-durral bejelentett Paks 2 gigaberuházásról kezd lemondani az Orbán-kormány. Ha mégis megvalósulna a bővítés, az már szinte biztos, hogy nem…..
Aptyuka 02 2016.06.01 12:42:08
@Csaba Szikora:
Az MSZP-é? Hol élsz? Azt már tudjuk, hova tartozol (kurva vagy), csak a tarifát nem tudjuk. Mennyiért?
      A MIÉP volt parlamenti képviselője, a magát a Sorbonne kutatóprofesszorának kiadó (ezek tényleg nem ismernek mértéket) Lentner Csaba doktoranduszáról lesz szó, valami Matolcsyról. Lentner nemrég egy nagyon fontos ukrán folyóiratban publikált cikket  (az előtte levő cikket is érdemes megnézni,…..
Aptyuka 02 2016.01.23 16:39:30
@freddy_m: Nekem is! Persze nincs összefüggés.
HamPLÓ Egy kis Nohab reggelire 2015.10.11 07:00:00
Még nyáron egy reggel úgy hozta a sors, hogy a Délinél voltam, és Kelenföldön lett volna dolgom. Mivel épp indult az immár szokásosnak mondható hétvégi Nohabos vonat, úgy döntöttem, S-Bahnként fogom használni az alapvetően nem erre kitalált gyorsvonatot: Persze a…..
HamPLÓ Nosztalgia főcímek 2015.09.22 16:00:00
Nem várt elfoglaltság miatt (ti. lusta voltam előre megírni a bejegyzéseket, inkább mással foglaltam el magam) most valami mással kell kitöltenem ezt a hetet, mint amivel eredetileg szerettem volna: Na nem kell félni, odáig nem fajulnak a dolgok, hogy tornáztassalak benneteket -…..
             Bayer Zsolt most nem zongoraművészeket akar beásni Orgoványnál, nem a cigányokat akarja kiirtani éppen, nem kék szemű, szőke, náci fiúszerelemeivel akarja szétveretni…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Főbb újdonságok A böngésző mostantól le tudja játszani a DRM-es natív videókat is. További újdonságok Mostantól kijelölt szöveget is lehet a fülvásra húzni, nem csak linkeket. Ilyenkor az alapértelmezett keresővel keres rá a szövegre. (Még korábban, csak most…..
Aptyuka 02 2015.05.15 11:15:48
Aptyuka 02 2015.05.15 11:16:20
Több norvég és nemzetközi lap mellett a magyar HWSW is hírül adta, hogy az Operánál átszervezik a különböző termékek fejlesztésének helyszínét. A háttérben lévő okokat elolvashatjátok a HWSW cikkében. Előismeretként annyit kell tudni, hogy az Operának Norvégia mellett…..
“Hisz a páratlanul nagy felhatalmazás nemcsak azt jelenti, hogy Orbán Viktor nem menekülhet a felelősség elől, hanem azt is biztosítja, hogy ha ő gyengén muzsikál, akkor azért mi magunkat okolhatjuk majd, mondván, miért adtunk ilyen mértékű felhatalmazást neki.” (HHF - Heti…..
Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk…..
Kalandos rémregény. Írta Tündér Lali. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, ahol az égvilágon minden volt, ami nem volt, az is volt. Borból volt a kerítés, pálinkából az ajtófélfa, úgyhogy aki ott élt, mind ivott, de még aki nem élt, itatták azt is feszt. Hátha…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Nehezen áll össze az Opera 12.10 vonal, közben csak telnek-múlnak a hetek. Ma megjelent az Opera 12.12 első fejlesztői előzetese. Ez a verzió ismét arra vállalkozik, amire elődje, vagyis megpróbálja minimalizálni a fellelhető hibákat és új szintre emelni a stabilitást. Ezzel…..
Az alábbi cikk reEnd2 tollából született meg, aki a DirtyWindows informatikai portálon tevékenykedik. A böngésző az egyik leggyakrabban használt programunk, de egy nagyon hasznos dolgot sokan nem ismernek, mégpedig a több profil futtatásának lehetőségét. A legtöbb…..
Pézsma Nyuszi-e vagy? 2012.10.21 21:52:35
Éljen Hannibál, éljen Nyúl! A jelenlegi hazai politika egyik jellegzetessége, hogy a kormányzó erő azt szuggerálja: végső soron minden kérdés egy farokméregetős „gyáva nyuszi” meccs. Game of chicken – a játékelméletben ez egy zéró összegű, nem kooperatív játék neve.…..
Mekkora lehet a pánik a Fideszben, ha Orbánt már a saját szavazói sem érdeklik? Fénylő Csillagunk és az egyébként sem hallatlan logikájáról híres Habony Művek a GFG Századéggel karöltve úgy döntött, ők a fideszes szavazók nélkül fognak választást nyerni. Az megszoktuk,…..
Varánusz Bajnai a népellenség 2012.10.13 03:50:18
Mire Bajnai Gordon visszatérésének híre körbejárta az országot, addigra sikerült nagyjából mindenkinek féknyomot farolni a fecske alsóba. Befostatok, nagyon helyes. Ideje volt. Azonban bármennyire is kiszámítható volt ez, azt azért nem várta senki, hogy az össze - nem - fogáson…..