Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fasirt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét új szerzőt köszönhetünk a Lemilen. Super 64 mai előadásának témája a hidegháború egy kevésbé ismert, de magyar vonatkozásokkal is bőven felszerelt hírszerzési eseménysora lesz. Az egyedi stílusú írásban minden megvan, amire csak vágyhatunk: szó lesz atom-aknákról, szovjetekről,…..
A 8. század végén földindulásszerű változás indult el egész Európában. A vikingek kimozdultak a skandináv területeikről és a korábbiakhoz képest gyökeresen új módszereket alkalmaztak. A forrásokban ebben az időszakban már elkülöníthetők a norvégok, a dánok és a svédek. Az első kettő működési tere…..
fasirt 2009.08.10 20:13:22
@Raude: "A Kínába, Indiába tett esetleges utak - bár valóban megragadják a képzeletet - inkább a fantasztikum témakörébe tartoznak, és károsnak érzem a felvetésüket, mert tán egy következő posztoló már tényként fogja tekinteni - még az sem bizonyított, csupán valószínű, hogy Bagdadba eljutottak."
Én már össze is kapcsoltam :-)
www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=2&id=13568
 A lepantói csata vezérei (balról az első Don Juan de Austria) Ott hagytuk abba (már elég régen…) Don Juan de Austria történetét, hogy az ifjú bastard 1570-re kevés áldozattal, de határozottan és gyorsan felszámolta az alpujarrasi moriszkó lázadást…..
fasirt 2009.07.25 01:20:33
@Kaif: Bár nem vagyok történész, (gépész)
az irodalom és a történelem a kedvenc témáim közé tartozik. Örülök, hogy a könyv történelmi hűsége is megálja a hejét.
Apropo... Hami bizánci témájú blogjához is tudok szépirodalmat ajánlani :-) Passuth Bíborban Született c. könyvét. ((ok. lehet, hogy már sok vagyok...))
Blogunkon írtunk már kritikát filmről és játékról is, de tapintatosan kihagytuk eddig a könyveket. Eddig. Pár nappal ezelőtt apósom és feleségem révén kezembe került Tim Willocks A Lovagrend című regényének egy tiszteletpéldánya, jó nagy betűkkel feltüntetve benne, hogy…..
fasirt 2009.07.23 04:15:22