Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janko95

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok Fórumszabályzat 2009.12.05 13:00:00
Általános szabályok:-Az oldal azért jött létre, hogy a kezdő/haladó videósok bemutatóit ismertessük, és a fejlődés érdekében építő jellegű kritikával értékeljük a munkáikat. Éppen ezért elvárom mindenkitől, hogy ok nélkül egyik videóst se szidja.-Bárki szabadon…..
Kerületi vetélkedő a Boráros térenA Boráros téri könyvtár idén is elindította hagyományos foglalkozássorozatát 5-6. osztályosok számára. Az idei év témája az ókori Görögország. Iskolánkat két csapat képviseli. A résztvevők megismerkednek az ókori görögök életével,…..
  A Dave Mirra's Freestyle BMX nevű borzalom után nem sokkal jelent meg ez a remek játék, amihez hasonló tudomásom szerint nem jelent meg azóta, ez az egyetlen profin kivitelezett BMX-es játék. A játékban általam eddig felfedezett trükkök és speciális trükkök listáját INNEN letölthetitek. Ha nem…..
Nem tudom, mennyire lehetett látni a videóban. Mivel sokan megemlítették, gondoltam kirakom őket teljes méretben. Szóval itt a Velocity féle Budapest és itt az, amilyennek én látom (<- Legnagyobb méret)  ..
  PiPi barátommal közösen mutatjuk be ennek az 'igencsak' mafla játéknak, az érdekesebb részeit.   ----------------------------- Játék Info: Fejlesztő: Electronic Arts Kiadó: Electronic Arts Év: 2009 ----------------------------- Zene: Chevelle - The Fad Torture Killer -…..
Youtube-ra ezt raktam fel trailernek a meglepetés cd-hez. Aki nem látta volna, most pótolhatja. Csak egy rövid agymenés, semmi több. Nem volt megrendezve :P ..
janko95 2009.08.01 00:00:52
mi történik ,ha a youtube-ra 1600X1200-as felbontású videót teszek fel? válasz: és ha 2048X1536-ost? válasz:  magáért beszél :D..
Hát ez a nap is eljött...A RosszPcJunior blog szerkesztőt keres, mivel én szeretném leadni a szerkesztői stafétabotot. Tudom , meghökkentő lehet, de nem szeretném tovább vinni a blog szerkesztését, mivel egyre jobban felhalmozódnak a teendőim ami a blog rovására mehet (ment). 1-2…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
Olcsó játék Klánok 2009.06.08 18:59:34
Nem hinném hogy még kell írnom valamit... ha mégis akkor majd módosítok.....
janko95 2009.07.23 00:46:29