Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etikone

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
etikone 2014.09.23 14:35:34
@max val bir ca: Jajjjj... Te hülye. Te vagy az a típus, aki azt hiszi, hogy a nácik anno ledobták a buzibombát, és azóta "ratyult" meg a fél világ. És nincs rá antidotum. Te naív, suttyó jobber.
Azt nem garantáljuk, hogy a magyar rap idővel egyre jobb lesz, viszont mostani öt kritikánkat aszerint állítottuk össze, hogy a vállalhatatlan produkciótól haladtunk az legkirályabbig. Van itt silány rapmetal, húzós magyar grime, meg olyan lemez is, amit túlzás nélkül nevezhetünk…..
Martin Scorsese neve, szinte mindenki számára ismert. A 71 éves rendező, munkássága során számos filmnek volt a rendezője, s nem régiben egy újabb filmbe kezdett, amit 2013 decemberében be is mutattak, ezzel kirobbantva a Wall Street-i farkas-lázat. A Wall Street farkasa (The Wolf of…..
etikone 2014.05.31 20:37:50
Amíg a húszéves Wu-Tang Clan megkésett jubileumi albumára várunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a shaolinokon kívül más is labdába rúg. Az aktuális hiphop termésből szemezgetve többek között megtudhatjuk, hogyan iskolázza le egy tizenkilenc éves fehér srác a nagy öregeket,…..
etikone 2014.04.02 00:52:41
@MrZombieEater: Osztom! 1etértek. Az ez évi Madlib album kiemelkedőre sikerült.
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
etikone 2013.04.15 14:45:37
@Tomlion: Számból vetted ki a szót. Örülök, hogy a Blacksheep is felfedezte magának ezt a negatív csúcsot, melyet Dancsó Péter tárt fel a nagyközönségnek. Én azt hittem, hogy a film el sem készült mindaddig, amíg meg nem láttam a Fakultatív Csoport remekét. Ez a """film""" borzalom. Ki engedte, hogy ez a Gácsértomi filmrendező legyen? Meg """dalszerző"""??? Ebben a a műalkotásban láthattuk az összes csóró, lecsúszott, eladósodott kóklert, hason csúszva szopni a fiatalabb, pénzes tehetségtelen senkiket egy tál szotyiért.
Subba Aki mindenhol ugyanazt látja 2010.06.30 12:30:00
A tegnapi Ossianos poszthoz. Amúgy ha bárkinek van valami laza régi sztorija a hőskorból pl. Katona Főnökről, ne fogja vissza magát, mehet a kommentrészbe!  ..
etikone 2010.08.12 02:00:33
@Leo Gecc: Pontosan! Ezért vagyok dühös például Fankadelire, vagy az összes elk*rt neonáci rockerre, akik nem tudják, hogy a Titkolt Ellenállás, vagy a Magyozott Cseresznye, akár az Archívum is punk zene alapú zörejt játszanak. Majd ha ennek a mesterségesen kreált ízlésnek (árjaimádat) zenei műfaja születik, arra verhetik a farkukat!
Leiter Jakab a Family Guy szinkronrendezőjével foglalt össze egy beszélgetést (amúgy ezt a képet is onnan loptam le most hirtelen), amiből sok érdekességet megtudhattok.   "...épp a múlt heti egyik epizódba csempésztem bele a Tankcsapdás Lukács László nevét,…..
etikone 2010.05.08 00:11:08
Kenderzsupp A 70 grammos joint 2010.02.04 16:20:00
Hogyan lehet egy házibulinyi drogost 5 perc alatt kezelni? Egy túlméretezett jointtal. A Kush.ca buliján a notóriusan 10 grammnál nagyobb cigiket tekerő Theweedguy ezuttal egy 70,5 grammos Bubba Kush-rakétát dobott össze. Az elpusztíthatatlan spanglival a drogfelszabadítási küzdelemben…..
etikone 2010.02.07 00:26:15
Mikrofonpróba, egykettő. Azt hittem, a nyári szünet végére már lerendezik ezt a marihuánakérdést, de ezen a kontinensen sajnos semmi extra nem történt, nem úgy mint Mexikóban és Argentinában, úgyhogy lehet majd emiatt itt is tovább rinyálni. De előbb egy kis móka: Mindannyiunk…..
Peterfaith Testépítés 2009.05.06 22:22:00
Zsenge ifjú koromban felismertem, hogy nem tréfás 49kg nak lenni 180 cm mellé, így elmentem egy konditerembe, hogy adjak a fizikumnak.Befeküdtem a rúd alá oszt majdnem beszartam, persze egyből jöttek bulldogképű nagyfuxos állatok, hogy bazmeg így csináljad, tegyed azt a tárcsát,…..
Peterfaith Szálkás Ati 2009.05.20 23:32:00
 Egy jókis palatinusos napon mutatott be a Lenkeis Joci Szálkás Atinak. Ati nevét, testalkatáról kapta, az arca mint egy aszkétának, ám teste, mint Csollány Szilveszternek, a felkészítő időszakban. Csak éppen 60 kg. Atit meglátásom szerint, kotonnal a farkán, cigivel a…..
Peterfaith Zagar? 2009.07.24 20:54:00
 Egyik kolléga kérdezte, ismerem e a Zagart. Mondtam, hogy persze, szoktam pörögni a koncertjeiken, de nem ám úgy mint mindenki más, hanem mint egy szűkebb réteg. Az milyen? Onnan ismered fel őket, hogy a kezdés előtt fél órával érkeznek, sörrel a kezükben (Coronita or…..
A Kendertünti néhány érdekesebb sajtóvisszahangja: Magyar Nemzet: Tolvajok, rablók, bérgyilkosok a költségvetési egyensúlyért Micsoda távlatokat nyithatna, ha minden bűn szabaddá, büntethetetlenné válna, cserébe viszont átalányadót, áfát vagy valami hasonlót…..
etikone 2009.07.28 14:01:33
Régen imádtam a Depeche Mode zenéjét, de tudtam, hogy a PeCsás Mode-klubban sok neonáci fiatal fordul meg. Sosem akartam keveredni, de voltam én is oly szerelmes, hogy az akkori barátnőm (ez volt 2003ban) unszolására elmentem egyszer-kétszer. Észrevételem szerint mindenki be volt állva ott darkosoktól a kopaszokig MINDENKI. Amikor láttam is, hogy a nyakán SS tetkóval rendelkező tag szívja fel a port széles hosszú utcákban, nem volt bennem kétség. Oké. Hitler is amfetaminfüggő volt, de(!!!) a buli után kora reggel minimum 10esével vonultak a közeli helyekre, dombra zöldet szívni. Egy nem PeCsás alkalommal (Nyugati Pu. Bahnhof) hívták az exnőmet is, aki rángatott engem is. Party után hajnalban befoglaltak (jó..."tunk") egy egész vonatszerelvényt, és szemem láttára bomberdzsekiben, fehér fűzős acélbetétesben, náci felvarrókban gyártottak le három, csokival+fűvel tömött dzsót, közel 7-8 grammnyit. Afterparty. Egyszerre ment a három cigi, olyan köd lett, hogy a szemben ülő expáromat sem láttam. Ennyit a konzervatív hozzáállásról. Jó. Én több mint 5 éve nem voltam semmi olyan koncerten, vagy bulin amin NewWaves Mode-hatású zene szólt volna, tehát nem tudom változott - e azóta a helyzet, de én is úgy tudom, hogy a fidelitasosok is pöppölnek, ahogy a jobbos egyetemisták, vagy gárdatagok. Ja, a cikkben azt írják, hogy drogfogyasztáshoz használatos eszközt találtak a csuklyásoknál a furgonban, a szóvivő viszont csak 1 tagról számolt be, aki erős nyugtatót szedett, de leállt. Akkor a rendőrök mit találhattak? Poharat? Szárazon? :)))) Üres Rivotrilos üvegcsét? Áhh! Na most ez grájndolta gíírjeimet. Písz!
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..