Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalagfék

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolta a román férfi, billentyűzetet ragadott és a képen is látható hirdetést rakta fel a fácséra. Lényeg a lényeg a férfi 200 kilós disznóját cserélné iPhone 5 vagy 5S készülékre, azonban a majdani másik félnek különbözetet is kell fizetnie, hiszen az állat magasabb…..
szalagfék 2013.10.16 23:44:58
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..
Néhány napig tesztelhettem az LG alsó-középkategóriás mobilját, az Optimus One-t és nem okozott csalódást. Ezt persze úgy értem, hogy a kategóriájában nem okozott csalódást, teljesen szerethető, jól összerakott telefonról van szó. Mielőtt belemennék a részletekbe, néhány…..
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
  Felső-ausztriai orvosok szeretnék kötelezővé tenni a szondáztatást a sípályákon. Egy csomó statisztika a magyarok ausztriai síelési szokásairól a Metropolon. Például a magyar síelők legkedveltebb úti célja a határhoz közel fekvő Stájerország, egyharmaduk…..
Amikor a Prius nálunk járt teszten, kipróbáltam az automatikus tolató rendszerét, de csúfos kudarc lett a vége. Aztán később Évával a Toyotától beszéltünk a dologról, és valaki a háttérből megjegyezte a vonal túloldalán, hogy egy hét szerinte is kevés ahhoz, hogy a Prius…..
Fura, hogy magának a blog gazdájának meglepetést okozott a dolog, én például már rég túltettem magam rajta (hazudsz! akkor miért írtad ezt a posztot?). Ugye, néha belefutunk olyan cégekbe, akik nagy ívben tojnak a fogyasztókra, legtöbbször csak a pénzünk kell nekik, néha még az…..
Megéri az árát? Mikorra végre Münchausen báróként, saját hajunknál fogva kihúztuk magunkat maró kétségeink mocsarából ismét elindulunk a lejtőn. És sosincs vége. Véleményük mai cikkünkről...
Az EU nemrégiben fogadta el a (már régóta tervezett) jogszabályt, melynek értelmében fokozatosan betiltják az európai piacokon a hagyományos (wolfram-szálas) izzók gyártását és forgalmazását. Mától nem lehet gyártani 100 Wattos izzókat, jövőre a 75, 2012-től a 40 és 25…..
szalagfék 2009.09.04 16:55:49
www.youtube.com/watch?v=qgM0N7GD5Ic&feature=related

kb az 5. perctől érdekes, a le-fel kapcsolgatást tesztelték. 2 percenként minden tesztalanyt, több mint egy hónapig. A LED-en kívűl minden fajta izzó faszán működött (kb 5 évnyi kapcsolgatást szimuláltak).
Ennyit a "hamarabb kiég a drága izzó, tehát szarabb" teóriáról.... :)))
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..