Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VKZ

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 29-én, szerdán, 18:00-tól előadást tartunk a szegedi Milleniumi kávéházban (Dugonics tér 12.), az Egészség Bár Klub szervezésében. Az előadásunk címe: Negatív minták és szokások a rákbetegség hátterében.A részvétel ingyenes, minden kedves érdeklődőt…..
Rák nélkül... Elfogadás 2009.08.24 13:00:00
Fontos, hogy elfogadjuk a jelen pillanatot: önmagunkat, másokat és a jelen körülményeket. Könnyebben megy az elfogadás, ha a jelen éppen kedvező  a számunkra, nehezebb, ha tele van akadályokkal. Ha az akadályokat céljainkhoz vezető utakká, a nehézségeket pedig…..
Rák nélkül... Döntéseink 2009.08.07 09:39:00
Mindennapi életünk döntések sorozatából áll. Lehetnek olyan körülményeink, hogy számtalan választási lehetőségünk van, illetve olyanok is, amikor kevés lehetőségből kell választanunk. Ennek megfelelően megkülönböztetünk háromféle választási lehetőséget: Csak…..
  Gyakran mások kedvében járunk, hogy elkerüljük a konfliktust. Ugyanakkor azzal, hogy háttérbe szorítjuk saját szükségleteinket, feszültség keletkezik bennünk, önmagunkkal kerülünk konfliktusba. Konfliktus akkor keletkezik, ha különböző érdekek csapnak össze. Kezelése…..