Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Letkat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok olvasói levelet kaptunk, amikben a Férjem védelmében című kiváló sorozat folytatásáról érdeklődtek a nyájas olvasók, de eddig nem tudtunk segíteni nekik, csak a karjainkat tárogattuk a gép előtt, azzal meg ugy e nem sokra megy senki. A Universal mai sajtóközleménye jókor…..
Az RTL mellett a TV2 is nyári műsorstruktúrát emleget, bár ha jobban megnézzük, akkor a sajtóközlemény még a másik tévénél is sokkal gyérebb nyárról regél, aminek legnagyobb újítása egy sorozat és egy vicces konzervanyagokból összeállított műsor. Hosszú,…..
Letkat 2011.06.30 15:32:47
A férjem védelmében második évadát először február 7-én 21:00 órától a Universal Channel műsorán láthatják a magyar nézők. Az első széria hatalmas népszerűséggel futott a csatorna műsorán. A második évad először szintén itt, a Universalon látható, és…..
Letkat 2011.01.17 13:08:02
Mi nem nagyon néztük az ABC családi drámáját, mert valahogy kimaradt a 78 másik sorozat közül, pedig ilyen parádés szereposztással egy másik network széria sem nagyon büszkélkedhet: Calista Flockhart, Rob Lowe, Saly Field, Rachel Griffiths, Ron Rifkin, Patricia Wetting és Balthazar…..
A Sorozatjunkie gyűjtötte össze a magyar tévékre érkező sorozatdömping első adagját, így a dicséret őket illeti. Mi csak pár saját infót tudtunk hozzátenni a cikkhez, kudos, winnie.TV2:Augusztus 30-án indul egy Édes négyes című celebrandizós reality, amiben hetente más és…..
Vala elhagyni készül a bázist, mondhatom, Daniel nagyon meghatódott. Hosszas itt a pirost játszva sem sikerül semmit ellopnia, aztán a távozása után Daniel mehet vissza régészkedni. Ha már a kleptomán csaj békén hagyta, egy órán belül Mitchell rögtön ki is veti rá a hálóját,…..
Egyik kommentelőnk jelezte, hogy a Hallmark elég meglepő módon spórol az idővel: nem kivágnak részeket egy-egy sorozatepizódból, hanem inkáb lehagyják az utolsó reklámblokk utáni perceket, egészen pontosan hetet. Az olvasói levél szerkesztett formában az ugrást övetően, utána…..