Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ting

12 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtátok, hogy a legelső Fűrész film előtt volt egy 2003-as rövidfilm, amely egyfajta promónak felelt meg? Tök érdekes, szeretem ha egy ilyen dédelgetett független projekt tényleg megvalósul rendes filmként. (Ilyen volt a District 9 vagy a "9" is). Az első két Fűrész…..
Ting 2012.02.19 11:04:28
@freddyD: A 9 kisfilm megtalálható még a Vimeo-n. vimeo.com/8070532
Baaad Movies Baaad Movies - Postal 2011.01.05 18:05:00
Most már hivatalosan is visszatértem a decemberi szünetből, az idei első videónk pedig igazi hiánypótló darab, hiszen Uwe Boll borzadálya, a Postal már jó régóta kívánkozott a Baaad Movies-listára. A végére pedig egy felhívás az Anime Manga Palota nyereményjátékáról! Aki kedveli az animéket,…..
Machete nem küld sms-t, viszont reklámoz. A Lipton Brisk Iced Tea egy percben meséli el a Machete tartalmát és természetesen a nézők figyelmébe ajánlja a Brisket is. Amerikában a DVD és a Blu-Ray kedden jelenik meg és a videó nem csak Robert Rodriguez megjelenő filmjére, hanem a…..
Ting 2011.01.03 21:54:21
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..
A tradíciót életben tartva most is egy remek online játékot ajánlok nektek, azonban most nem karácsonyi témájú. A játék neve QWOP és az említett gombokkal kell a csókát elmozgatni a 100 méteres vonalig. Egyszerűnek hangzik, de tessék elhinni, nem az ;) Elég vicces dolgokat lehet…..
Ting 2010.12.24 12:28:57
@Dini108: Én is térden csúszva csináltam, és nekem simán vitte magával tovább a 100 méteres célig.
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
Ting 2010.10.31 19:55:34
@Ting: " Megkérdezhetem, te hogyan csináltad?" Ezt úgy értem, hogy neked hogyan működik, és néz ki hibátlanul.
Ting 2010.10.31 20:10:49
@-=RockerLaLee=-: Bocsi, hogy nem figyeltem, tényleg jó így. Feldobtad az estémet, köszi! :)
Megérkezett Kanye West legújabb videóklipje, aminek nagy érdekessége hogy a klip maga csak egy részlet mr. West több mint fél órás Runaway című filmjéből....mondhatnánk művészi... A tovább mögött a 8 perces videóklip, és a teljes film is megtalálható... És a teljes…..
Ting 2010.10.30 14:07:39
@D12: Nem is is mondtam, hogy nekem ez tetszik a legjobban. :D A No Love 5 milliószor jobb! :)
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
Úgy tűnik nem csak az EVM újult meg, mert Sándor észrevette, hogy a Seven M féle Cool Games is fokozatosan átvált kékről zöldre. Míg az EVM-nél nekem bejött a váltás, itt szerintem a régi kék nyerőbb mint ez. Azoknál már 10 méterről is be lehetett őket azonosítani, hogy…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Mivel jöttek új cuccok a blog.hu-ra, ezért mi is beújítottunk. Rajosabb dizájn, plusz egy twitter gomb. Plusz mivel egy ember (Killah) kérte, hogy legyen poszt, ezért most az is van. Nyomjatok egy továbbot izibe, oszt' jön még valami!  Akkor jöjjön a napi kedvencem: …..
Ting 2010.08.25 20:53:08
@Killah: Most hogy mondod, tényleg. :D Csak szigorúan éjfélkor mehetne a TV-ben. :)
Tőlem sem mostanában volt poszt :-D Jenő barátomtól kaptam msn-ben a következő videót, amiben fogalmam nincs, hogy miről énekelnek XD  ..
Ting 2010.08.12 18:31:03
@Killah: Kedves Killah, örömmel tudatjuk, hogy ön az ELSŐ kommentelőnk! Köszönjük! :)
Ting 2010.08.23 23:22:07
@Killah: Blackienek köszönd, ő posztolta ki. :)
Ting 2010.08.23 23:28:54
@Killah: Nem hiszem, hogy ekkora őrültségben részt vettek volna. :D

Vagy mégis?
Naszóval, mostjönajólmegmondásrésze.Elég nagy csend volt mostanába, de most rögtön kaptok EGY randomot, mert Ting unja magát, és legújabb borzalmas ötleteit megosztja veletek.Tessék tovább olvasni.PENGE - SZENTHÁROMSÁG TESZT Most be szeretném nektek mutatni ezt…..
Ting 2010.08.17 20:43:33
@Killah: Ennek örülök. :)
Ting 2010.08.14 22:31:13
@T-rex: Ha az Anakonda 3 lesz, ami bekerül, szerintem egy életre meg fogod utálni. :D

Amúgy a BloodRayne 2-re szavaztam, mert az első részt láttam, gyűlöltem, a játékot pedig imádom.
Már épphogy elértük a várva várt premiert, amikor bejelentették, hogy Stallone zúzdáját, az utóbbi évek legnagyobb akciódömpingjének ígérkező The expendables-t nagy valószínűséggel nem mutatják be Magyarországon a világpremier időpontjában. Ez még nem száz százalékig…..
Ahogy korábban ígértem, a Mesterkurzus mellett új rovatot indítok, ami mindennapi témákról fog szólni. Nevezhetjük véleménykifejtésnek, bár ezt túl hivatalosnak tartom, maradjunk a Gondolatoknál. A Gondolatok... rovat cikkeihez természetesen hozzászólhattok, sőt! Kíváncsi…..
Elkészült a régen várt, és teljesen ingyenesen hozzáférhető maxilemezünk, melyen 8 szám található, 3 Visor szám mellett az Android Kikaider Gemini témájának feldolgozása 3 stílusban, 2 rádió változattal. Íme egy kis ízelítő:A teljes maxi pedig itt tölthető le...
Hát izé 22 éves lettem, íme az első ajándékom.   ..
Blablabla, ez az ezredik videóm. ..
Ting 2010.07.14 12:40:44
@ajven: Azért, hogy sok idős néni ezt bevegye, és 66-szor telefonáljon, amiből jön a pénz.
És ezennel vége az első kérdezz-feleleknek (lesz még, de nem mostanában). Elnézést a nagy csúszásért, de időközben mindig volt valami, ami meggátolta, hogy haladjunk a videókkal, de végül megvan, és ez a lényeg: ..
Ting 2010.07.14 11:12:29
@gyurci97: Igen.
Na szóval, mivel B Balaton Sound-ra ment, így most csak én maradtam nektek. Mutassak nektek valami epic-et? Akartok epiczorzot? Klikk IDE. Ugye, hogy majd összeestetek, annyira jó volt? Tudom hogy nem ;o. Beszéljünk az eddigi hetünkről, mi volt a…..
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..