Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Womath

2 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszöntök minden idetévedőt!Womath55 néven tengetem egyhangúan mindennapjaimat Rúnaterra véráztatta földjein. Többnyire támogató és mágus szerepbe bújva kűzdök az Idézők Szurdokában, de az utóbbi időben gyakran kacsintgatok a lövészek irányába is. A legutóbbi háború végén arany medállal tűntettek…..
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..
Valószínűleg megvan az oka, hogy miért nem lehetett éjszaka se és ma délután sem online nézni a villában történteket. Olivér megoldotta , hogy az eredetileg tervezett létszám legyen a villában.(Jerzy beköltözésével egyel többen lettek:P)Zsuzsi agya egyszerűen elborult és…..
A Robot Wants... sorozat egyik nagy kedvencem, hiába csak egy egyszerű platformjáték és hiába gyakorlatilag változatlan most már negyedik rész óta a játékmenet. A cuki grafika és a remekül megtervezett pályák elviszik a hátukon a szériát, a robot képességein pedig azért mindig…..
ROFL-net Érdekes állatok 2010.08.14 06:00:00
  Végül a hiányolt állat: Kutyámajom  ..
Womath 2010.08.14 07:48:29
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Womath 2010.07.29 17:33:19
ROFL-net Az ítélet napja 2010.07.17 20:00:00
KishanczuR-t az örökös belső baromságaiért és magánakcióiért, a blog és a szerkesztők színvonalának rontásáért, megegyezés alapján a szerkesztők sorából töröltük. ..
ROFL-net Ez most komoly? 2010.07.13 06:00:00
Még mindig nem hiszem el.....
Womath 2010.07.13 08:32:29
A Crush the Castle 2009 egyik nagy kedvence volt, az önfeledt pusztítás és a gondos mérnöki tervezés ügyes ötvözete. Aztán a játékosok pályáiból is kijött egy csomag, de most végre itt az igazi második rész. Új kastélyok, szebb grafika, de mindenekelőtt: új…..
Womath 2010.06.30 14:46:22
@IQmágnás:
Úgy a 8. ilyen eset után fotóztam le ezt. :) Van hibája a játéknak.
Küldte: Wenti5000  ..
Womath 2010.06.29 22:38:08
@Roland SS: Igen, sokan a kiadó által ítélik meg a játékokat. Én is. Ezért nem játszok már jó ideje pl EA játékokkal. Unalmasak. Viszont a Bioware meg a Bethesda játékai mindig jók. :D Mondjuk tény, hogy a City a legjobb minden téren. xD
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Womath Freedome-WoW blog Üdvözlet 2010.06.07 22:06:00
Üdvözlök minden olvasót a blogomon!Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a karakterem nevében leírjam mi minden történik vele. Ezen kívül szeretném hirdetni is a szervert, és minden a szerverrel kapcsolatos dolgot megpróbálok ide is kiírni. Kezdeném is a karakterem…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.06 17:41:55
Ez a játék egyszerűen röhejes, unfair, bugos mint állat és egy nagy káosz. Mindig úgy voltam vele, hogy megpróbálom végigvinni, eljutok annál tovább, ahol elmentettem/elakadtam és ez általában sikerült is, de most hivatalosan is lezártam a folyamatot, mert teljességgel…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
ROFL-net Hatalmas ijesztés 2010.04.13 06:00:00
Sok megijesztett embert láttam már, de ez mindet kenterbe veri :D Küldte: omatek..
ROFL-net Auchan reklám 2010.04.02 18:00:00
UPDATE: A további félreértések elkerülése végett: Szerintem is jó reklám, ebben a postban a 2. videó a lényeg. Az első azért van kirakva, ha valaki nem látta volna az eredetit, én se sűrűn nézek TV-t. :) B**** meg ez megette a répát!..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Womath 2010.02.23 16:59:21
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..
A Trap Master szépen ötvözi a várvédő-lövegtonyos stratégiákat a hagyományos disztrojjal. A címszereplő csapdamester, azaz a játékos feladata, hogy megvédje a várában levő kincsesládát, amit egyre erősebb hullámokban támadnak behatoló harcosok, katapultok, varázslók és…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..