Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.h.xx

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2013.03.19 09:30:00
Az HBO tavalyi nagy (kritikai) durranását, a Csajokat nem nagyon nézték az amerikaiak, az évadzáróra is csak egymillióra ment fel az egyébként 650 000 körüli átlagnézettség, most, a második évad vasárnapi zárórészét pedig mindössze 637 000 néző látta. Nem csodálkozunk,…..
Felicity Huffman, a Született feleségek többgyermekes anyáját, Lynette Scavót nyolc éven át alakító színésznő egy év kihagyás után térhet vissza a tévébe, egy, a korábbi szerepével első blikkre szöges ellentétben álló karaktert megformálva. Na, a nagyszerű, MTI-ízű…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.01.15 09:30:00
Szereposztás: a friss Aranyglóbusz-díjas Maggie Smith visszatér a Downton Abbey negyedik évadára, Jurnee Smollett (FNL, képünkön) a Do No Harm-ban lesz látható, Sean Bean mellett Ali Larter lesz a Legends című CIA-témájú TNT-pilot főszereplője, Colin Ford (Odaát) pedig a…..
Az Aranyglóbusz mellett múlt héten kihirdették a legnagyobb hollywoodi szakszervezet, a színész-céh díjára jelöltek listáját is, nem sok meglepetéssel, ahogy arra várni lehetett. A Homeland három díjat nyerhet, de nehéz dolga lesz, mert ha a szereplőgárda egészét nézzük, a…..
g.h.xx 2012.12.17 23:06:40
@aehrenthal: én is mindig arra várok, hogy valahol felbukkanjon a neve, amit ebben az évadban alakít, arra szavak nincsenek, annyira zseniális.
A Stáb című VIVA-reality már negyedik évadát kezdte múlt péntekent, biztos rólunk állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy eddig még csak nem is hallottunk róla, pedig volt egy évaduk, amit Ausztráliában forgattak, bizony. A mostani eresztésnek nem volt ilyen jó dolga, kenguruk…..
g.h.xx 2012.11.13 12:33:57
@vorticonguard: ez azért messze a legnagyobb butaság itt a kommentek között.
Ejnye már, szabad ilyet? Az NMHH biztos örült az egészen őszintének tűnő kifakadásnak, amiben benne volt ki tudja hány évnyi szopás a papundekli díszletek és s Sör feliratú sörök között, a kurva anyád, gondolhatta Rékasi Károly, azt a rohadt ribancot, azt, ha műr nem…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
comment:com A nap képei 2012.10.19 13:00:00
Két sitcom, a Happy Endings és a Don't Trust the Bitch in Apt. 23 szereplői kaptak új promóképeket a hamarosan induló új évadok elé. ..
Szexhez toboroz lányokat Cristofel a neten, harsogja a mai Blikk. És tényleg: a szteroidokkal pumpált havannai csődör a Facebookon bombázza olyan kanos üzenetekkel a 38 ezer fős rajongótáborát, mint például ez a két gyöngyszem: Most persze röhögünk, de állítólag már egy…..
A Comic Con-on bemutatták, hogyan kezdődik a Dexter hetedik évada. A kétperces videó természetesen spoileres, de kurvajó. Az évad szeptember 30-án tér vissza. ..
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
g.h.xx 2011.08.12 14:40:30
@LiviaAugusta: igen ez valahogy bennem is felmerült...
Negyedik évadát kezdi a True Blood és a Breaking Bad is hamarosan, van egy-egy csokor agyonfotóboltozott képünk, jó szórakozást!   ..
comment:com Megharapják Sookie-t 2011.06.10 12:30:00
A True Blood új előzetesében Sookie nyakát harapdálják, csattognak a fogak, villognak a szemek és morognak a farkasemberek. Június 26-án visszatér a legjobb tahóvámpíros sorozat a tévébe. ..
g.h.xx 2011.06.10 13:28:48
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.07 09:29:00
Matthew Morrison nem akarja, hogy a Glee Britney-centrikus epizódot készítsen. Mi sem, inkább tessen felhívni Lemmyt. Katee Sackhoff nemet mondott Alan Ballnak, a True Blood készítőjének, amikor felkérték a True Blood harmadik évadának egyik szerepére. Az ok: a színésznő több…..
Na, minden Jimmy-szimpatizáns megnyugodhatott, mégiscsak a nyálas Henry volt Wakefield titkos fia+segítője. Ez a tudás szegény Trishen ugyan sokat már nem segített, utolsóelőtti feladványunk az ő ziháló haláltusája. Az eredeti verzió a Gasp, a mienket jövő héten megmondjuk.…..
g.h.xx 2009.12.10 11:44:14
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.08 09:32:00
Meg vannak az emberek veszve: egy pár 680 000 dollárt akart kicsikarni John Stamos színésztől (mostanában Vészhelyzet) pár, 2004-ben készült, állítólag kompromittáló bulifotóval. A színész a rendőrséghez fordult, a zsarolókat lecsukták. A VH-1 új realityje minden…..
Kikerült a netre pár hivatalos plakát kedvenc sorozatainkról, tessék eldönteni, melyik sikerült jól és melyikkel lőttek nagyon mellé. (Flash Forward? Ez csak egy vicc, igaz?) ..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.22 09:27:00
Nu, csak nem lesz Michael Jackson Special az NBC műsorán, mert kiderült, hogy a turnépróba jogtulajdonosa, az AEG húszmilliót kér érte, ráadásul a felvett anyagban a néhai popkirály nem is szerepel. A New York-i államügyészi hivatal hivatalos közleményben tudatta a néppel,…..