Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nova Design

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar internetet órák óta lázban tartó fotó képvicces megoldásával fostosrecska ajándékozta meg az emberiség rosszindulatú, lelki szegény részét. Örüljetek, férgek! Ja, a megoldás persze Orbán Viktor nem PCUpdate1: heves.jeges alternatív megfejtése:…..
Egyszerűen baromi jó ötlet és még szép is. Kosztolányi, Pilinszky és Ady fülbevalókon. A múzsákkal párosított változat meg egyenesen zseniális. Mondjuk egy jobb cimpába akasztott Bandi mellé egy komplett sorozatot illeszthetnénk a balba, de már a két nő (Csinszka és Léda) is…..
Nova Design 2010.01.02 22:58:06
Nova Design 2009.07.22 10:27:17
@almonda: kár, hogy nem értesz hozzá, mert tökéletesen van ráillesztve a kép, csak tudod, körbe van szegve. ez a fröcsögő stílus pedig téged minősít. le style c'est l'homme...

Üdv, a Designer
Egy éve indult az Urbanista, ami nem csak az öntömjénezésre ad kitűnő apropót, de arra is, hogy egy kis reciklálással ússzam meg a napi posztot. Ami a statisztikákat illeti, ez volt az első poszt a blog történetében, ez meg a legutolsó. A kettő közt közel nyolcszáz bejegyzés…..
Bréking News! A Szóviccblog megtudta, hogy a kies déli megyében röppen először a vörös kakas a legdurvább értelmiségiek házára. A halállista előkelő helyén szerepel Benyus, az alant olvasható förmedvény miatt. Benyus a barátom, de nem fogom sajnálni.Mit mondanak, amikor a…..
Fáradhatatlan középpályásunk, Té Rolandinho ezúttal berúgott. Én pont másnapos vagyok, mert a papám díját ünnepeltem tegnap, úgyhogy megértem őt egy kicsit. De csak nagyon kicsit. Hogy miért vagyok ilyen kemény szívű? Hát ezért: szombaton lakodalomban voltam, ami szellemileg…..