Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rámférne egy nokiás doboz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűnek tartom, hogy nem én vagyok az egyedüli szülő, akinek hatalmas sokk volt az első szülői értekezlet. Az ember persze adaptálódik a környezetéhez, így ma már nem beszélnék sokkról, inkább egy olyan szituációnak tartom, amibe nem szívesen kerülök. Az itt ért sok frusztrációt azért persze…..
rámférne egy nokiás doboz 2019.05.12 21:12:39
@ymel: oké, Tudálékos.
Az eladó már majdnem becsomagolta a szeletelt szalámit, amikor észrevette, hogy én észrevettem a szeletek közé diszkréten becsúsztatott szalámivéget. Nem reklamálok úton-útfélen, bár megkérhettem volna, hogy vegye ki a véget, hiszen rendszeresen bele lopják. Az már kimeríti a pimaszság kategóriáját,…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
rámférne egy nokiás doboz 2015.11.02 20:47:31
Nu. Van főcímünk, mutatjuk. Én frissítettem volna rajta, ha már a színvilágon sikerült ugye, de ne legyünk telhetetlenek, majd a tizennegyedik évadra összejön. Ami tegnap volt, nem fontossági sorrendben: Komisz mossa a szennyest Basszájba kúrómissziója/Vikcsu betenné…..
rámférne egy nokiás doboz 2014.11.18 10:40:52
rámférne egy nokiás doboz 2014.11.18 10:53:29
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Igen, tartottam már neki párnát edzésen. ;)
 Olyan piszok menő vagyok, hogy a telefonszámomat az egész országból díjtalanul lehet hívni.   Úgy emlegetik Ford Fairlane, a rock'n'roll detektív. Szabad bejárása van a legmenőbb klubokba, a legmenőbbek öltözőjébe és a legmenőbb csajokhoz. Renny Harlin(Die Hard 2.)…..
rámférne egy nokiás doboz 2014.08.06 11:40:19
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
rámférne egy nokiás doboz 2010.12.03 09:21:30
@Surfing:

lájk! :) csipszes JTD-m van, nem kókánybox... És igen, extrém terhelésnél füstöl is. Mivel úriember vagyok, nem rugdosom a büdipesti forgalomban, így vagyok tekintettel a tüdőrák-parásokra.
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
rámférne egy nokiás doboz 2010.11.21 21:08:35
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
rámférne egy nokiás doboz 2010.04.23 21:41:22
Jó a blog, érdekes témát feszeget. Jómagam is "belsős" lennék, 10 évig voltam az egyik rendvédelmi szerv tagja. "Külsősként" én is azt tartom, erős/nem igazságos ez a gyors nyugdíjazás. Kommandósainkról annyit, hogy "szabad"idejük java részét ( ami nem kis hányad, havi szinten nem igazán van több bevetésük 3-4-nél ) gyúrással ( na jó, azt is nevezhetjük képzésnek ), tévézéssel és testük szarrá tetováltatásával töltik el. Azt se feledjük, hogy rengeteg pótszabadság/pihenőnap is jár nekik az amúgy sem kevés szabadnap mellé ( ami a közszférában ki is vehető - ellentétben a versenyszférával ), a veszélyes munkájukért járó pótlékokkal ( elsősorban tisztek esetében ) azért már IGEN versenyképes a fizetésük is. Sok kommentelő előbbiekben leírt véleményéből összetehető az igazság. A "gyors nyugdíj" term. nem csak a kommandósokat érinti, az a tag, aki szolgálati ideje alatt még az utcára sem tette ki a lábát, ugyanúgy élvezheti az előnyöket, bár igazán csak az 1996 (HSZT.) előtt szolgálati viszonyt létesített személyek ennyire szerencsések - a HSZT. azért szigorított a dolgokon. Személyes tapasztalatom, hogy az igazán kemény világ itt kint van, nem ott... Ja, hogy miért szereltem le? Hát nem a mindennapi életveszély miatt, pedig pont egy olyan egységnél dolgoztam, akik kint a "terepen" élték mindennapjaikat. Ami igazán megviselt engem is, és az átlag hivatásost: a kizárólag protekción, kapcsolatokon keresztül pozícióba került dilettáns vezetők és az általuk teremtett szolgálati feltételek. Én döntöttem, eljöttem. Nagyon sok emberre ráférne ott, hogy kicsit megtapasztalja a "real life"-ot, hiszen ezek nagyon zárt közösségek speciális szabályokkal, és ennek NAGYON meg tud mutatkozni arrafelé minden hátránya...
B-oldal TOP40 koncertalbum 2010.03.07 07:20:00
A Planet Radio hallgatói megszavazták a legjobb koncertalbumokat, abból is egész pontosan 40-et helyeztek a toplistára. A lenti felsorolás alapján tulajdonképpen ez nem is a TOP40 koncertalbum EVÖR, hanem inkább egy rockzenei koncert toplista, abból is a klasszikus fajta. Rock'n'roll és…..
Az autó önsúlya ezzel a motorral és a hatfokozatú kézi váltóval 1425 kiló, ami a méretét tekintve nem is sok. Mégsem ez, hanem az 1500-tól 4000-es fordulatig jelenlévő maximális nyomaték, ami tényleg használhatóvá teszi. Na ezt csinálja utána egy 1.4-es turbódízel!…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..