Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forevertrader

77 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A daxot vizsgálva nincsenek óriás kilátások a mai nap. Muszály trade csak a tőzsdézés elején mozgatja a tradert. Ilyenkor én a kivárásra szavazom. Mivel a dax órás chart jól mutatja, hogy sáv közepén vagyunk nem kinálkozik megfelelő hozamú alternativa. Sáv szélénél…..
Hamis gappel indul a dax, és egy sáv közelében tartozkodik, így türelmesen várnunk kell, hogy milyen napi stratégiával induljunk.Amennyiben az ár visszahúzodik a tegnapi záróig, long szignált fogunk keresni az órás főtrend irányába.Egyenlúőre…..
A mai nap álmosan indult a német piac, így benéztem az amerikai határidős piacra.Az elemzés mindig ugyanazokat a lépéseket követi. Elösször a nagy kép vizsgálata, majd stratégia eldöntése és trigerre cselekvés.Nasdaq nagy kép:Elmúlt hetek órás trendje emelkedő, elöző nap 5…..
Büntetni kéne a tőzsdei robotokat a piacok manipulálásáért2010.12.08 09:10A tőzsdei forgalom több mint 50 százalékáért felelős automatizált kereskedési programok rendkívül nagy mennyiségben, akár másodpercenként több ezer ajánlatot is tesznek, aminek viszont java részét…..
 Első lépésben nézzük meg a mai tradinget megelöző szituációt. Nyitásra nem jutottam a trading szobámba így a nap jelentős délelötti mozgását utolag tanulmányoztam.Első chart kép alapján felállítom a napi kereskedési stratégiám. A chart alul az elmúlt napok 60…..
Egyszer át kell élni, vagy legalább látni kell, hogy tudd érdemes végigmenni a nehéz úton. 1087% profit! Megdöbbentő eredmény, de vajon lehetséges ez?       A 2010 év áprilisában megrendezett tradertábor emlékezetes pillanatokat és állomszerű profitokat…..
A háttérben meghúzodó piaci óriások elemzési metódusa! Minden piaci szereplő, legyen az kereskedő vagy befektető törekszik rendszerének tökéletesítésére. A képlet, amit használnak egyszerű. A piaccal vívott csaták eredményét folyamatosan kiértékelik, és az így…..
A pihenésből visszatértek az alapkezelők!   Vajon, hogyan gondolkoznak a piac cápái? Gondolom önben is sokszor felmerült, jó lenne belelátni az ő gondolataikba. Vajon előnyt jelentene kereskedési rendszerében, ha átlátná, azokat a gazdaságban végbemenő folyamatokat, amik…..
Milyen lehetőséget jelenet számunkra, amikor a napon belüli árfolyammozgás, visszateszteli a nyitó ranget? 2010 július 15-én a OPEN TESZT a német index-nél. Aktuális 2 részes videó bejegyzésemben bemutatom, milyen kereskedési technikát alkalmazok, amikor az ár visszateszteli a…..
Hogyan lehet kiaknázni a gapes indulásban rejlő lehetőséget?  2010 július 14-én, a német index 41 pontos gap-pel kezdte a kereskedést. Aktuális videó üzenetünkben megismerheti, hogyan indulunk harcba a "gapes" kereskedési napokon a profitokért.    …..
A tőzsdézés talán a világ legnehezebb szakmája.   Ebben a szakmában elengedhetetlen a szakmai felkészültség és a megfelelő mentális állapot. Tél előtt felkészíted az autódat a hideg hónapokra, miért lenne ez itt másképp? Kereskedés előtt készítsd fel magad a trade-re.…..
Önmagában a videók megnézése nem elég, használd is az elhangzó segítő gondolatokat.   Ahogy egy bullish chartot megnézel, az emelkedésnek vannak mindig korrekciói, de ilyenkor a piac csak erőt gyűjt, feltöltődik egy újabb emelkedő hullámhoz. A kereskedői hangulatod, még ha…..
Ha tudod a különbséget a tradelés és a tradelgetés, a gyakorlás és a gyakorolgatás között, lassan az út végére érhetsz.   Én azt tartom, hogy sok lelkes kezdő tradelés és gyakorlás helyett alibi tradelést és alibi gyakorlást végez. Miért mondom ezt?  Mert azt…..
A kereskedés nem a pénzről szól. Probáld meg kizárni a pénz gondolatát a fejedből a kereskedés ideje alatt. Amint ezt megtudod tenni érdekes mód a pénz mint a sikeres trade végterméke automatikusan megérkezik hozzád.         Fekete Gábor…..
Első lépés, aminek átugrásáért drágán fizetnek a türelmetlenek.   A "DEMÓ-zást" sokan kihagyják, arra hivatkozva, hogy ott nincsenek igazi érzelmek. Természetesen ezzel nem szállnék vitába, de beleugrani valamiben, minden tudás és rutin nélkül az nekem inkább…..
Hogy érzed, fejben készen állsz?   Javaslom először nézd meg a videót és utána olvasd el a videó alatti kérdéseimet:  …..
Ragadd meg a napot, élj a mának, mert a tervezett 120 évedből a felmérések csak 70 évet adnak neked...   Az ember a környezeti ártalmak, a helytelen táplálkozás következtében sikeresen elérte, hogy a genetikailag kódolt 120 évéből közel 70 évet éljen már csak meg. Mivel…..
A tőzsdézés a szaldó játéka!   Meggyőződésem, hogy a legtöbb ember mikor elkezd kereskedni, nem méri fel, hogy ez egy olyan üzletág ami nem arról szól, hogy mindig eltaláljuk az árfolyamok mozgását. Amikor ezt elmondom egy kezdőnek meghallja, de biztosra veszem NEM ÉRTI…..
Amiért itt vagy, nem más, mint keresed az utat a tőzsdei siker felé.   A siker szót nehéz definiálni. Relatív, hogy ki mikor fogja úgy érezni sikeres. Lehet, hogy nálad a sikert pénzben ki lehet fejezni: havi 100.000, 500.000 , 1.000.000 , vagy 10.000.000 -  elérése lesz az a…..
Mert ígéretet tettél magadnak!   Megígérted, hogy begyakorlod, megígérted, hogy megtanulod, megígérted, hogy végigcsinálod, mert vágysz a végeredményre az anyagi függetlenségre és a szabad életre.   Ha feladod az út felénél, akkor egy pillanat alatt lemondasz az…..
Lehet, hogy úgy érzed mindent megtettél a sikerért, mégse jön az áhított eredmény. Többször felteszed magadnak a kérdést, miért nem jön a siker?Mielőtt tovább őrlöd magad, nézd meg ezt a 1,5 órás filmet. Az elhangzó gondolkodásmódot vesd össze kereskedői…..
Videógondolatok, a helyes gondolkodásmódról. Az elkövetkező hetekben szémos gondolatot osztok meg a helyes gondolkodásmódról, melynek megismerése és tudatos alkalmazása segít végigmenni a siker felé vezető úton.  Azok vagyunk amik lenni akarunk!       Ahhoz,…..
 Az elmúlt napok eseményei kapcsán úgy éreztük, hogy fontos lehet a traderré válás szempontjából ez a levelünk, melyben hasznos gondolatok szeretnénk veled megosztani.     Amennyiben kereskedsz valamelyik piacon, úgy meg fogod érteni jelen levelünk aktualitását.…..
Bámulatos végeredményekIgen! Egy most napvilágra került amerikai felmérés szerint mára az igazi sztárok a tőzsdék főszereplői lettek.A gazdasági válság hatására sokkal jobban bekerültek a figyelem középpontjába mint valaha. Persze érthető, hiszen amikor minden csatornán csak…..