Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garymoore54

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
     Az alma azért nem tudott messze esni a fájától. Lourdes, Madonna tizennégy esztendős lánya a héten fotóztatta Material girl nevű kollekciójának kampányát. Kelly Osbourne lett az arc, biztos az ismert emberek gyerekei összefogás keretében.  A…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
garymoore54 2010.12.20 07:28:30
Szerintem is az X Faktor sokkal nézhetőbb volt, mint a Megasztár, amit rétestésztaként nyújtottak, amíg el nem aludtunk. Elsősorban a rövidsége volt a fokmérő, hogy nem ájultál már el éjfélkor, és még mindig hadarták a telefonszámokat. A díszlet nagyon tetszett, az élő zene viszont hiányzott. Malek Miklóst nem zeneértőnek titulálni szerintem botorság, hiszen Zeneakadémiát végzett, csak ő nem énekes, hanem zeneszerző, szövegíró, mentor. Én szinte mindig az ő véleményével értettem egyet.
A versenyzőkről: Kökény Attila nekem nagyon nem jött be, nem gyalázkodom, de alatta van annak, amit én színvonalnak nevezek. Nem hangban, hanem összességében: attitűdben, színpadi viselkedésben, előadásmódban. Az a saját szerzemény is egy rettenet. Tolvai Reni jó énekesnő lesz, csak még sokat kell tanulnia, nem kiforrott. Ha nem viszi el a "sztárság" a süllyesztőbe, lehet belőle valaki, ha lenyesegetik róla a felszedett manírokat, a felesleges hajlítgatásokat. Az, hogy Erdélyből jött, számomra nem jelenti, hogy "román". Micsoda hülyeség ez? Igen, ott született, ha nem tudnátok, ott a román számít anyanyelvnek, és nyilván a 19 évéből még nem töltött egy csomót Magyarországon, ezért lehet akcentusa. Én nem vettem észre nagyképűsködést nála. Nagyon örültem, hogy ő nyert, és nem Kökény.
X FAktor: Én sem Nicolasért, sem Csabáért nem voltam oda, sajnáltam, hogy Norbi kiesett, de ezt előre lehetett tudni. Véleményem szerint Veca volt a legjobb énekes, fiatal kora ellenére nagyon átütő, hatással van az emberre, jó előadó. Neki drukkolok igazán, hoy sikeres legyen.
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
garymoore54 2010.11.07 18:47:46
@Lotyó Bridzsida:
Bridzsida, baró jó, szellemes válasz!
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..
garymoore54 2010.08.24 09:02:29
@Miizu: Egyetértés van. A Showder egyik, ifjonti előadókat felvonultató műsorában láttam egy fazont (a nevét nem jegyeztem meg. Bár nem vagyok prűd, egy két igazi jó beszólását az előadó a következő szavakkal fűszerezte, nem egyszer, sokszor: geci, baszd meg, vazze Te!, büdös picsábamá, nobassza, szopás-baszás és a többi.
Egy-két jól elhelyezett indulatszótól vagy kurva anyjától nem megyek a falnak, de ez a gecizés oly gusztustalan volt, hogy elkapcsoltam, és garantáltan a közelébe sem megyek többé. És üzenem a művész úrnak, hogy ha továbbra is ezen a színvonalon dolgozik, művészetének színhelye valamelyik ócska csehó lesz, ahová olyan közönség jár, akit megérdemel.
Sziasztok! Én egy 21 éves ápoló hallgató vagyok, jövőre diplomázom. Dolgoztam már segédápolóként onkológián, intenzív osztályon, krónikus belgyógyászaton (értsd: elfekvő), sebészeteken. Az egyetemet nappali tagozaton végzem, emellett félállásban dolgozom, általában…..
Előző posztomban a Glamour szépségversenyéről írtam, a Te és a macskád nyereményjátékról, ahol a magazin olvasói beküldhették képeiket, amin kedvencükkel pózolnak. Nekem nagyon tetszett az ötlet, és úgy tűnik, nemcsak nekem.Tegnap ugyanis kaptam egy e-mailt a…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
garymoore54 2010.05.13 12:13:31
@sdragon: Akkor mégis csak jól monda a kommentelő által kevésbé sem hülyének titulált játékos!!!!
Arra a kérdésre, hogy miért választották a márciusi lapszámba Mihalik Enikőt, így válaszolt a kínai Vogue főszerkesztője: " Mert ő egy aranylány, egy virágzó szépség, aki olyan a sivatagban, mint egy oázis. Pont ezt szerettük volna megjeleníteni a képeken és szerintem…..
Egy bizonyos szempontból tökéletes ez a műsor: az egész hangulata tükrözi azt, miért nem szeretik manapság már túl sokan a klasszikus balettet. Semmi rosszindulatúság nincs bennem, egyszerűen csak végtelenül divatjamúltnak tűnik ez a művészeti ág, legalábbis ezen műsor…..
2010-ben Pécs Essennel és Isztambullal közösen viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet, ami úgy vág médiablogunk témájába, hogy a pécsi Európa Kulturális Fővárosa programsorozat megnyitóját az MTV élőben közvetítette vasárnap este. Ráadásul ez volt az első HD…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
Mit csinál a kedves divatimádó turista, ha elered az eső, vagy nagyon hideg van Londonban? Lelkiismeretesen végigjárja az összes nagyáruházat, hogy részletesen megszemlélhesse a kínálatot. Itt nem tilos tapogatni, emelgetni, valamiért nem követik szúrós tekintetek az ember minden…..
garymoore54 2009.12.03 10:47:15
@catnip cupcake: Köszönöm, hogy megtetted helyettem. Én is éppen erre készültem.
Én viszont elolvastam, mert érdekel. Csak elméleti szinten, de érdekel.