Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plephyl

0 bejegyzést írt és 470 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulópénz Új receptek kellenek! 2020.12.15 09:44:22
Novák Katalin egy videóban szólítja meg a nőket és beszél arról, hogyan lehetnek sikeresek. A videóban gyakori a csúsztatás és az elhangzottak sajnos nélkülözik a témában készült kutatások eredményeit, ezért úgy éreztem el kell készítenem a saját verziómat is, ami nagyban épít a videóban…..
A görögkatolikus papot, Laci atyát arról kérdeztük, hogy vajon milyen lesz a testünk a feltámadás után. Te mit gondolsz? A domonkos szerzetest arról faggattuk, hogy követné-e a középkori szentek példáját a nemi vágy legyőzése céljából. Nézd meg a vele készült videót itt. A következő debreceni…..
A keresztény egyházak küldetése és kötelessége, hogy igazságosan és Krisztus tanításait szem előtt tartva válaszoljanak a kortárs világ nagy szociális kihívásaira. Ilyen kihívás ma a menekültválság. A magyar egyházak azonban nagyrészt vagy csöndben maradnak, vagy a kormány menekültellenes…..
A sorozatot a Punkt oldalán tekintheted meg...
plephyl 2015.09.06 20:02:33
@Boost Boosted: Bizony, de ezt sokan képtelenek elfogadni. Kell a remény...
Gus: Idén június 11. és 16. között a Magyar Riga Motoros Klubbal teljesítettetek egy hosszabb túrát Ausztriába. Mi volt az út konkrét célja, milyen rendezvényen vettetek részt? Gondolom, már régóta terveztétek a túrát. Péter: Először januárban egy Facebook-bejegyzésben…..
A brazil srác hallhatóan igyekszik kiélvezni, hogy az öreg, de ránézésre jó állapotú Honda CBX-ét elviszi megfuttatni. Lobog a "The Doctor" feliratú kulcstartó a szélben, megtekeri a markolatot, és teli torokból üvölteni kezd a blokk. Sajnos nem egy hathengeres CBX-en "ülünk" -…..
A Mocsok (Filth) az egyik legbetegebb és legmocskosabb, tabukat sárba tipró film, amelyhez eddig szerencsém volt, de annyira minőségi anyag, hogy nálam mindenképpen 2013 legjobbja. A történet alapjául szolgáló regényt az az Irvine Welsh írta, aki a Trainspottingot jegyzi, és…..
A Chevrolet eltűnik Magyarországról, most érdemes figyelni a hirdetéseket. Vajon tartja az árát használtan? És honnan lesz alkatrész? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
1. Reinhard Heydrich SS-Oberngruppenführer 1941-ben hozta létre az Einsatzgruppékat, a megszállt Szovjetunióban a Harmadik Birodalom ellenségeinek likvidálására életre hívott bevetési csoportokat. 2. Az SS-vezetés négy bevetési csoportot állított fel, melyeknek 500-1000 főből…..
plephyl 2014.02.07 13:37:48
@inkvisitor: a holokausztot relativizálod? szégyelld magad. értsd meg, hogy annak ellenére, hogy rengeteg faji/vallási alapú népirtás volt a történelem során, azért az még sem kérdőjelezhető meg, hogy melyik volt a legnagyobb, legszörnyűbb és legpéldanélkülibb, amelyik ráadásul teljesen dokumentált és majdnem mind a 6 millió áldozat neve név szerint le van írva a yad vásem múzeumba. na jó csak 3,5, de az majdnem 6. Vagy menj el Ausviccba és meglátod, hogy ugyan már lecserélték a 3 millió áldozatos táblát 1,5 millióra, az még mindig 6 marad összesen, mert ez NEM matek kérdése. aki itt relativizál, az bűnöző a btk szerint és ez így is van jól.
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tisztelt Megszavazott! Most, hogy közelednek a 2014. évi választások, úgy érzem, meg kell, hogy szólítsam Önt, mert tudom, hogy szavazata megszavazása számít kiszámítható. Ezekben az időkben, mikor a retro-bolsevista-szubhumán-ballib-neoeuropéer ellenzék töketlenkedése miatt…..
plephyl 2014.01.21 12:16:53
Hogyan adjunk reményt?   Ahhoz, hogy egy gyermekben kialakuljon a hit, hogy a dolgok alapvetően jól fognak menni, illetve hogy tud tenni azért, hogy jól menjenek, szükséges, hogy szülei olyan élményekhez juttassák, amelyek ezt a világnézetet támogatják. Nem feltétlen kell…..
Ez másfajta casting volt, mint a tehetség kutatós. ..
plephyl 2013.10.26 18:20:24
@majdjólmegmondoménnektek: és tényleg :)))
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
plephyl 2013.10.10 13:11:33
@Shadowbull:
"Dani allitotta azt hogy atterveztek az olajpumpat, kerdezd meg tole hogy mi volt az eredeti, mi volt az uj, es mi volt a valtozas."

Át lett tervezve a csúcsmotor szűk egy éven belül vagy sem? A cikk szerint igen. Ha tudomásod szerint nem, akkor mondd ki, ne terelj.
plephyl 2013.10.10 13:14:20
@rocksarkany: a bmw kedvéért külön statisztikai kategória kell, ami a téves motorhibás jelzéseket mutatná, nemigaz? :)))
plephyl 2013.10.10 14:11:02
@rocksarkany: "Arra próbálok rávilágítani (immáron századszor leírva), hogy egy check engine miatt leálló autó az esetek döntő többségében NEM motorhibás, az a motor NEM SZAR, pedig a statisztika annak veszi."

Értem én, de hát mit gondolsz, hogy més gyártók termékeinél nincs téves check engine lámpa felgyulladás? Vagy a bmw-knél többször gyullad ki feleslegesen?
TComment Ahol megnyílt a föld 2013.10.09 06:15:00
Ez már a második Tannistestem volt, és bár a 2012-es is felülmúlta minden várakozásomat, most, egy évvel később már köpni, nyelni se tudtam. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lehet, hogy nevetséges, lehet, hogy drága, de az egyetlen értelmes hely a rendes zenének akkor is az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
plephyl 2013.10.02 15:26:06
@boom2: hát például. de én elvagyok a 25 ezres Sennheiseremmel is. Szerintem ez az orpheus és társai high-end berkeken belül csak szűk szegmenst tesznek ki.
plephyl 2013.10.02 15:32:32
@uarempty: minden viszonylagos. szerintem egy 25-ezres füles csak a legfinnyásabbaknak nem szól elég szépen. a nagy átlagnak elég egy 5-7 ezres sávban kínált cucc is.
A HD550-nek egyébként épp az az egyik hátránya, hogy elég kevés a mélye... elektronikus zenéket inkább a jó öreg technicsemmel hallgatok :).
Ahol fontos a tiszt aés részletező és kiegyensúlyozott középtartoműny, ott már a Sennheiser a nyertes.
Az e fölötti áron árult cuccokhoz pedig már fontos a D/A átalakító milyensége és kiemelten fontos a forrásanyag minősége, de ezt te is tudod. Ez 1000-ből 1 embert érdekel, akkor is lehet hogy csak sznobizmusból és mert megteheti, hogy 80 ezres fülest vegyen.
Novo Sapiens Világvége skála 2013.09.26 14:44:58
Jamais Cascio, amerikai futurológus vázolta fel pár évvel ezelőtt az emberiség és a Föld megrendítő katasztrófáinak és végpusztulásának forgatókönyveit, és a rendezte el őket az alább látható grádicson. Az Eschatological Taxonomy megállapításait azóta is vitatják,…..
Igazi kafkai mocsárba ragadt naiv ügyfél, akinek a felrobbant háza után nem akar fizetni a biztosító. Most kiderül, hogy azért, mert 8 hónapja bénázik a rendőrség, hogy megállapítsa, nem szándékos gyújtogatás történt, hanem villám csapott a PB-palackba. Korábban megjelent…..
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...