Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bifoo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár vasollója ismét lecsapott. A vendégekkel gorombáskodó kabinosról szóló posztunk után fél nappal már meg is érkezett a Cs. levele és a Palatinus sajtóosztályának közleménye, majd hogy is mondjuk, közvetlen témalezáról üzenete is: a dolgozót azonnali hatállyal…..
bifoo 2009.08.05 08:15:18
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
bifoo 2009.08.05 07:10:26
bifoo 2009.08.05 07:15:46
@Yoss: Igazad van !De ha a köcsög eladná a terpis mercijét,lenne lé a kölkökre.
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
A Homárnak eddig sosem volt baja a Vision Expresszel, ami annyit tesz, hogy 1-2 évente visszahajlítottak egy-egy szemövegkeretet, amiért általában nem kértek pénzt sem. Attila nem volt ilyen szerencsés: Betévedtem a Vision Express soroksári Tesco áruházban lévő üzletébe, azzal a…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
A Deák tér forró hely faji identitás szempontjából. Itt zsidózta le egyszer ordítva egy ellenőr a Homár egy barátját, aki a világon csakis a zsidókra jellemző módon szakállt visel. És itt teljesít szolgálatot egy másik fajkutató szakember, aki olvasónk, Szilvia, és még…..
bifoo 2009.07.22 06:33:33
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
bifoo 2009.07.22 06:27:15