Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozmokrator

2 bejegyzést írt és 602 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Kozmokrator 2014.02.23 14:43:15
@Hell-Ász: Friderika is magyarul énekelt: www.youtube.com/watch?v=jEw0qvEA4mQ
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Freelusion Divas néven a Britains Got Talent után a franciák tehetségkutató show-jánan, az Incroyable Talentben is feltűnt a Freelusion nevű magyar tánccsapat, írja a Melty magazin. A formációban ezúttal nem voltak fiúbandákból importált breaktáncos srácok, fehér…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Már megint ez a nyári forróság és ismét mindez Wuhanban! Egy kínai szerelmespár a meleg elől az ablakban keresett egy kis enyhülést és szeretkezett, amikor köszönhetően az ablak gyenge minőségének, az üveg eltörött, elvesztették az egyensúlyukat és mindketten a földre…..
Kozmokrator 2013.07.01 19:50:11
Aki tud kínaiul az megtudhatja az igazságot: www.cnhan.com/gb/content/2007-07/27/content_811858.htm

Az eset 2007-ben történt, de valami volt barátról is szó van benne...
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Kozmokrator 2013.05.18 21:10:13
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..
Kozmokrator 2013.05.08 17:26:56
@scheerti: Csak kár, hogy a "kedves" blogos lopta a szöveget Homoki Rózától, aki a tvpaprika magazinba írta le ezt 2009 júniusában! A forrást elfelejtette kiírni...
Kozmokrator 2013.05.08 20:47:54
@scheerti: Oké, tényleg igazad van!

Kiigazítás:

ELNÉZÉST KÉREK AZ ELŐZŐ KOMMENTEMÉRT, amiért valótlanul vádoltam meg Sákovics Diana vagy Homoki Róza néven író gasztrobloggert! Ez esetben megköszönöm az írását, hogy interneten keresztül is megmarad az utókor számára! :)
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
Kozmokrator 2013.04.14 15:14:03
Tudom, hogy ezen hasábokon ritkán emlékezünk meg zenékről, s akkor is főleg a filmzenék kerülnek középpontba, de arról a rémálomról amit a Nóta TV-n találtunk kötelező megemlékezni. Egy bizonyos (de bizonytalan hangú) Kamy nevű előadó mulatós-popos Facebook-dalt énekel.…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Nagy nehezen véget ért a 47. Super Bowl, amit a Baltimore Ravens nyert meg a San Franciso 49ers ellen teljesen megérdemelten, de úgy hogy még az utolsó percekre is bőven marad annyi izgalom, mint egy megye kettes labdarúgómeccs katarzisában megszoktunk. A tegnapi meccs mégsem erről…..
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
Pár napja több helyen is megjelent, hogy a legutolsó, 2006-os nagylemeze után a zenélést filmes karrierre cserélő Justin Timberlake visszatér a popbizniszbe, méghozzá Jay-Z segédletével, és az énekes most egy videóüzenetben erősítette meg a híreket, miszerint az utóbbi 10 évben…..
Kozmokrator 2013.01.12 18:43:49
@doggfather: van az a pínz...vagy a lustaság...vagy a hülyeség
Még mindig van néhány hete a 25 év alatti fiataloknak január 31-ig arra, hogy jobb verziót találjanak ki Az Aranydisznó-díjas reklámokból. Az Bistro Reklámügynökség még november 29-én nyilvánította nézhetetlen mosléknak a Danon Pocak, az Omlósz Maggi, a…..
Kozmokrator 2013.01.07 21:24:45
@fgggdeeee: Kire vagy dühös? Mert a subba blogba is beleszpemelted ezt a szösszenetet. Legalább szó lenne itt társkeresőről is...
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
Ismét kitettek magukért a britek, akik közül rengetegen búcsúztatták magukon kívül a 2012-es évet. Newcastle-től Birminghamen át Liverpoolig rengetegen itták szinte öntudatlanra magukat. Elgondolkodtató képek következnek. A briteknél meglehetős kultúrája (már ha ez a…..
Kozmokrator 2013.01.02 18:20:21
@vénszivar: Ez a körös kommentküldő gomb tényleg egy hokilabdára emlékeztet és azért is nyomtam gyorsan az egeret.

(u.i.:félreértés ne essék, tisztában vagyok vele, hogy a marokmarcsára gondoltál) :D
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
A Brooklyn Nets nagyon győzni akart a Boston Celtics ellen, amit megértünk, nagy elvárások vannak a csapattal szemben. A korábban a liga hatodik legjobb játékosának megválasztott Leandro Barbosa igyekezett ziccert dobni, amiben Keith Bogans próbálta megakadályozni. Az elég csúnya…..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..