Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozmokrator

2 bejegyzést írt és 601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Kozmokrator 2014.02.23 14:43:15
@Hell-Ász: Friderika is magyarul énekelt: www.youtube.com/watch?v=jEw0qvEA4mQ
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Freelusion Divas néven a Britains Got Talent után a franciák tehetségkutató show-jánan, az Incroyable Talentben is feltűnt a Freelusion nevű magyar tánccsapat, írja a Melty magazin. A formációban ezúttal nem voltak fiúbandákból importált breaktáncos srácok, fehér…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Már megint ez a nyári forróság és ismét mindez Wuhanban! Egy kínai szerelmespár a meleg elől az ablakban keresett egy kis enyhülést és szeretkezett, amikor köszönhetően az ablak gyenge minőségének, az üveg eltörött, elvesztették az egyensúlyukat és mindketten a földre…..
Kozmokrator 2013.07.01 19:50:11
Aki tud kínaiul az megtudhatja az igazságot: www.cnhan.com/gb/content/2007-07/27/content_811858.htm

Az eset 2007-ben történt, de valami volt barátról is szó van benne...
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Kozmokrator 2013.05.18 21:10:13
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..
Kozmokrator 2013.05.08 17:26:56
@scheerti: Csak kár, hogy a "kedves" blogos lopta a szöveget Homoki Rózától, aki a tvpaprika magazinba írta le ezt 2009 júniusában! A forrást elfelejtette kiírni...
Kozmokrator 2013.05.08 20:47:54
@scheerti: Oké, tényleg igazad van!

Kiigazítás:

ELNÉZÉST KÉREK AZ ELŐZŐ KOMMENTEMÉRT, amiért valótlanul vádoltam meg Sákovics Diana vagy Homoki Róza néven író gasztrobloggert! Ez esetben megköszönöm az írását, hogy interneten keresztül is megmarad az utókor számára! :)
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
Kozmokrator 2013.04.14 15:14:03
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Nagy nehezen véget ért a 47. Super Bowl, amit a Baltimore Ravens nyert meg a San Franciso 49ers ellen teljesen megérdemelten, de úgy hogy még az utolsó percekre is bőven marad annyi izgalom, mint egy megye kettes labdarúgómeccs katarzisában megszoktunk. A tegnapi meccs mégsem erről…..
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
Pár napja több helyen is megjelent, hogy a legutolsó, 2006-os nagylemeze után a zenélést filmes karrierre cserélő Justin Timberlake visszatér a popbizniszbe, méghozzá Jay-Z segédletével, és az énekes most egy videóüzenetben erősítette meg a híreket, miszerint az utóbbi 10 évben…..
Kozmokrator 2013.01.12 18:43:49
@doggfather: van az a pínz...vagy a lustaság...vagy a hülyeség
Még mindig van néhány hete a 25 év alatti fiataloknak január 31-ig arra, hogy jobb verziót találjanak ki Az Aranydisznó-díjas reklámokból. Az Bistro Reklámügynökség még november 29-én nyilvánította nézhetetlen mosléknak a Danon Pocak, az Omlósz Maggi, a…..
Kozmokrator 2013.01.07 21:24:45
@fgggdeeee: Kire vagy dühös? Mert a subba blogba is beleszpemelted ezt a szösszenetet. Legalább szó lenne itt társkeresőről is...
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
Ismét kitettek magukért a britek, akik közül rengetegen búcsúztatták magukon kívül a 2012-es évet. Newcastle-től Birminghamen át Liverpoolig rengetegen itták szinte öntudatlanra magukat. Elgondolkodtató képek következnek. A briteknél meglehetős kultúrája (már ha ez a…..
Kozmokrator 2013.01.02 18:20:21
@vénszivar: Ez a körös kommentküldő gomb tényleg egy hokilabdára emlékeztet és azért is nyomtam gyorsan az egeret.

(u.i.:félreértés ne essék, tisztában vagyok vele, hogy a marokmarcsára gondoltál) :D
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
A Brooklyn Nets nagyon győzni akart a Boston Celtics ellen, amit megértünk, nagy elvárások vannak a csapattal szemben. A korábban a liga hatodik legjobb játékosának megválasztott Leandro Barbosa igyekezett ziccert dobni, amiben Keith Bogans próbálta megakadályozni. Az elég csúnya…..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..
Moziblog Mozivilág érdekességei 2012.10.07 21:35:08
Ide fog jönni a sok-sok mozis érdekesség, amit érdemes tudni! Biztos sokan nem tudják, hogy pl. az Indiana Jones szerepére valójában nem Harrison Fordot szánták, hanem Kurt Russelt. Ha maradtok akkor rengeteg, hasznos információval távozhattok az oldalról! :)..