Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intimkriszti

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem vicc. A tanfolyamon kívül van egy ritkán adódó módja annak, hogy intimkozmetikus legyél.Most igazán közel kerülhetsz a tűzhöz! Dolgozz velünk az Intimkozmetikában! Ez egy teljesen bejelentett 8órás munkaviszony ahol nem csupán fizetést kapsz, de a képzésed 95%-át…..
intimforradalom2012 2011.11.22 18:55:00
Az Intimkozmetika Kft, Magyarország első számú intimgyanta specialistájamunkatársat keres  A munkakör, mint intimkozmetikus:   Legjobb vendégeinkkel fogsz dolgozni, feladatod az egyéni szőrtelenítő programok kialakítása és folyamatos végrehajtása.Intimkozmetikusként…..
Makeup Blog A makeup blog trolljai 2011.08.13 06:30:00
Mióta időnként volt szerencsénk kikerülni az Index címlapra, ami a hazai internet vezető trolltartója, végre nekünk is vannak saját trolljaink. Büszke vagyok! Persze a komment moderációt azonnal bevezettük, így jó pár megjegyzésük csak a mi szórakozásunkat vagy…..
A naptárdíva tényleg megakarja szívatni Fluor Tamást megérkezett az ügyvédi felszólítás, Mizu Tamástól több milliót akar kérni Tünde akiről nem tudjuk hogy miből él. Egyébként elindult az EFOTT mi Szolnokon izzadunk mostanság, sok a jó nő és ennél több nem kell. Aki…..
  Először mutatnánk a készülékeket, melyet a neten való szörfözés közben leltünk. Innen akár kis lámpácskának is tűnhetnek, melyeket olvasás közben káttintunk fel az éjjeli típusú szekrényen. Persze, ezek is képesek világítani, csak máshogy... Az okos hollandok…..
intimkriszti 2011.06.02 23:07:28
@A szerelő: ezekkel mind rendelkezem évek óta...
addict Óriási borotvareklám 2011.02.27 13:45:00
Aki csak a tévékben futó Gillette reklámokat látja, joggal hiheti, hogy azokról ötpengéjű Mach III.-mal borotválják le az ötleteknek még a látszatát is. Egy átlagos Gillette reklám elképzelhetetlen magabiztosan mosolygó, félmeztelen, kidolgozott felsőtestű férfiak, és őket…..
intimkriszti 2011.02.27 22:19:45
@Exo: @zoozo: @nevetőharmadik: @Zabkása: Most már komolyan elgondolkozom rajta :))))
F. szerdai szőrdrámája után itt a ráadás: jelentkezett Ádám, akiről szintén nem sikerült örökre leszedni a bozontot, az Aestheticában. Őt is endokrinológushoz küldték és az ő ügye is megrekedt. Várjuk a további bundások jelentkezését, ha vannak, sztori alant:Csak azért…..
intimkriszti 2010.11.18 18:25:03
@xaba99: hát, tudod egész más műfaj...;)
intimkriszti 2010.11.18 19:34:50
@Sadist: Azért, mert valóban azok :) Persze, hogy nem a gyantázástól! Hidd el, sokkal intelligensebbek ők annál, mint hogy benyaljanak egy ilyesféle maszlagot. Ezeknek a férfiaknak, akik hozzám járnak, teljesen rendben van az önértékelésük . Eszükbe se jut, hogy az intim szőrtelenítéssel valósítsák meg magukat. Jóval gyakorlatiasabb szempontok miatt gyantáztatnak. Néhányan meglehetős öniróniával tekintenek a szőrtelenségükre. Tudod: „Magamat kigúnyolom, ha kell de hogy más mondja…”
A bejegyzésem annak az elképesztő butaság áradatnak szól, amivel találkozol szerintem Te is naponta. Nézz csak körül! Bár nem is kell, képben vagy amúgy is. Hihetetlenül sok a gonosz megjegyzés. Oké, ez egy ilyen műfaj. Sok minden megengedett. Sok minden belefér. Kitettem egy linket valaki spamat kiáltott (oké, félig jogosan (de tényleg csak félig, hisz en a témába vág:)), de mindjárt tett egy smile-t a végére, amitől mindjárt emberibb lett az egész. A Te hozzászólásod már erősebb volt, de még mindig korrekt. Kinyilvánítottad valamiről a véleményedet, de közben nem minősítettél (csak „sugalmaztál”). Ezzel nincs is bajom. Amikor viszont egyesek sunyi avatarok mögé bújva minősítenek embereket ilyennek vagy olyannak, csupán külsőségek (szőr vagy nem szőr) alapján, és a hozzászólásuknak érezhetően csupán egyetlen célja van: hogy bántsanak, hát az elkeserít. Amikor valakit bántanak muszáj odaállnom mellé.
Kozmetikus vagyok. Járnak hozzám nagyon- nagyon szőrös emberek is egyéb kezelésekre, akik sohasem fognak gyantáztatni. Nem fogom őket rábeszélni. Így tökéletesek :)
intimkriszti 2010.11.18 22:17:11
@Sadist: Szuggesztív pszicho-marketing? Túlbecsülsz…:) De értem, amit mondasz, és hogy a kérdésedre válaszoljak: de igen. Úgy tűnne. És igen: visszatetszőnek találnám.
Ha viszont az elképzelt cikk olyan előzmények után jelenik meg, ahol a különböző fórumokon a makettezőket csupán a hobbijuk miatt pederasztának és ferdehajlamúaknak neveznék , akik alkalmatlanok a gyereknevelésre (különben minek járna egy felnőtt ember játékboltba, ugye?), akkor a cikk helyénvaló és szükséges. Kell, hogy legyen a másik serpenyőben is valami.
Átlagon felüliek? Ez egy kiszólás volt. Szerintem észrevetted. Nézz csak körül! Olvasd el a sok arctalan- névtelen kisfiú hozzászólásait! Marha nagy legények! Hányan mernék felvállalni ezt a stílust arccal, névvel? A többségük a szemembe sem merne nézni zavarában, ha leülnénk egy asztal mellé. Neked legalább vannak érveid. Olvasom ezt a hozzászólást, hogy az illető mekkorát röhögött a honlapomon. Most erre tényleg válaszolnom kéne? Magyarázzam el neki, hogy az intelligencia nem csupán IQ teszteken mérhető? Hogy az látszik, sugárzik a jelenlétből, sőt még egy ilyen hozzászólásból is? Nézz körül: Ez párszáz hozzászólás: ez az átlag. Mondják: Vakok között félszemű a király. Nem nehéz kitűnni ebből a közegből. Hogy a vendégeim átlagon felüliek? Igen, mindenképpen. (ehhez az átlaghoz nem nehéz) És persze, hogy nem azért mert gyantáznak.
Én csak egy kozmetikus vagyok. A marketinghez nem értek. A szakmámhoz viszont nagyon. Jó szakember vagyok, aki rajong a vendégeiért. Talán nem szerénytelenség , ha azt mondom, ők is megbecsülnek. Ez marketinggel nem megy. Az csak arra lenne jó, hogy bejöjjenek hozzám az üzletbe. Egyszer.
Csak a Homár cikk miatt tévedtem ide. Mert ismerem a témát. Arcok és nevek nélkül nem az igazi beszélgetni, szóval ideje odébb állnom. Ne hidd, hogy nem értettem, amit írtál. Tanulságos volt, még akkor is ha nem teljesen értünk egyet, úgyhogy: Köszönöm:)
Szép estét Neked! Üdvözöl: Nagy Krisztina
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
intimkriszti 2010.11.17 21:24:43
@igazságos: Jó ezt újra elolvasni :) A hozzászólásom persze amolyan egyetértésféle akart lenni a "szőr megvéd a bugyidtól"- féle marhaságra adott frappáns válaszodra..:)
intimkriszti 2010.11.17 21:25:49
@enamel: Kösz:)
intimkriszti 2010.11.17 22:28:39
@megint: ÍGY VAN. :)