Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanácsadók

50 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geberit, víztakarékos WC tartály. Alacsonyan és középmagasan is szerelhető. Szerelőkészlettel monoblokkos WC-re is rátehető.   ..
  Dömötör víztakarékos WC tartály, amely szerelhető alacsonyan, középmagasan és magasan.  Előnyei:  • maximális víztakarékosságot biztosít • 0.5 litertől - 10 literig tetszőleges víz-mennyiség öblíthető le • két oldali működtetési lehetőség • egyszerű…..
Újra kapható a LAMPART zománcos mosogatótálca 1 medencés, csepegtetős kivitelben, fehér és sötétbarna színekben. ..
BLANCO mosogatótálca tisztító paszta. Eltávolítja a szennyeződéseket és az apróbb karcokat, vízlepergető réteget képez a mosogatótálca felületén.  ..
  SANO WC tartályba helyezhető illatosító és tisztítószer. Megakadályozza a vízkő lerakódást, fertőtlenít, és kellemes illatot biztosít a WC csészében. Kék, zöld, és lila színben kapható. ..
Az Ariston Genus Premium Hybrid, egy beépített tárolós kondenzációs kazán hőszivattyúvalellátva, amely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyesíti.  A külső és belső egységből összeálló Hybrid kombi készülék lehetővé teszi a kondenzációs és…..
Az Ariston Velis Premium egy új generációs elektromos vízmelegítő 50-80-100 literes változatban kerül forgalomba. A Velis Premium a legjobb testre szabható  elektromos vízmelegítő, mely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energia takarékosságot és a teljesítményt.  Az új…..
  Megelőzhető, hogy a vegyes tüzelésű kazánokban felforrjon a víz! Szenes kazán, kandalló és fűtési rendszer védelem! 1/2" termosztatikus biztonsági szelep, amellyel megakadályozhatjuk, hogy a szenes kazánban felforrjon a víz.   Működése: A kettős hatású…..
Fémzsanéros kivitel. Könnyen tisztítható, letisztult forma. ..
NIL WC öblítőszelep.  Víztakarékosan üzemeltethető.  A: Öblítővíz áramlásának szabályozása.B: Öblítési idő / mennyiség állítása.C: A kar lenyomásával szabályozható az öblítővíz mennyisége.(érintés-kis vízmennyiség, ütközésig-teljes…..
A harmonikus otthon megteremtése, így Karácsony táján, talán még nagyobb szerepet kap életünkben. Lázasan készülődünk, sütünk, főzünk, ajándékot keresgélünk...Elveszünk a részletekben, pedig a Karácsonynak – a szeretet ünnepének – nem erről kellene szólnia.…..
Termosztatikus radiátorszelep felszerelésével lakásunk minden helyiségében külön beállíthatjuk a számunkra megfelelő hőmérsékletet. Létezik egy olyan megoldás, ami költségkímélő, hiszen az ICMA radiátor szelep családnak megtalálható egy olyan típusa, amelyik lehetőséget…..
 Öntvény vagy lemez kandalló...Tapasztalom, hogy sokan nem tudják eldönteni, hogy lemez-, vagy öntvény kandallót vásároljanak lakásukba.Mindkettő mellett szólnak érvek, ill. ellenérvek.Figyelembe kell venni;...hogy folyamatos, vagy csak kiegészítő fűtésre szeretnénk…..
  Új fejlesztésű öntöttvas hőcserélővel rendelkező 6,5 kW hő terhelésű konvektor. Alkalmas a beépítés helyén légfűtésre és további helyiségek radiátoros szabályozott központi fűtésére. A konvektor általános műszaki jellemzői:…..
Sokszor tanácstalanok vagyunk, hogy milyen méretű radiátorra van szükségünk bizonyos helyiségekben, amikor régi radiátorunkat szeretnénk lecserélni. Természetesen az a legjobb megoldás, ha szakember segítségét kérjük, de vannak helyzetek, amikor saját magunknak kell ezt a…..
Mondhatnánk, hogy már a csapból is ez folyik….   Tisztázni kell végre, hogy miért kell lecsukni a WC tetőt. Egyesek szerint, mert a pénzt lehúzzuk a csatornába. Ne tegyük a WC-t a bejárati ajtó mellé, ne tegyük szembe a bejárati ajtóval, stb…. Ez a…..
 A kondenzációs technikával csökken a gázszámlája, aminek bizony nagyon fog örülni és természetesen a kazán ára sem elhanyagolandó. Élvezheti a meleget és a kényelmet, akár radiátoros-, akár padlófűtésénél is jelentősen csökken a gázfogyasztás és a gázszámla…..
Nem tudtam megállni, hogy ne osszam meg Önökkel ezt a gyönyörű tavaszi képet....           A feng shui és az általános kertépítési irányelvek figyelembevételével a nyolc égtáj felől érkező qi minőségének megfelelően…..
  A tavasz a megújulás és az újrakezdés ígéretét vetíti elénk. Mindig rácsodálkozunk arra, hogy a növények, fák – felébredve téli álmukból – újra és újra kirügyeznek, virágot bontanak, majd termést hoznak. Elhullajtják magjukat, hogy jövőre ismét újult…..
GÁZ - VÍZ - FŰTÉS Újdonság 1 2011.04.05 19:16:00
Meglévő vezetéken leágazást készíteni nem egyszerű dolog. Létezik egy idom, melynek beépítésével megúszhatjuk a bontást.Ha a DN125 - 110 - 90-es PVC csőről leágazást (DN50, DN40) szeretne, de nem akar bontani, akkor a fenti megoldás alkalmazásával egyszerűen és…..
           Gyakran előfordul, hogy a ház, amiben élünk, nem szabályos alaprajzú. Ebből adódóan ha az úgynevezett bagua térképet ráfektetjük az alaprajzunkra, egyes területeken hiányt tapasztalhatunk. Azonban nem kell…..
Sok tanácsadó szeret az utcanév témával előrukkolni, mert érdekesebbé, misztikusabbá tudja tenni az általa kínált feng shuit.   Ez már megint egy olyan dolog, aminek semmi köze a feng shuihoz. A tanácsadó nem vizsgálja annak az utcának a nevét, ahol az épület…..
Sok feng shui tanácsadó azt vallja, hogy hegy lábához nem szabad építkezni. Ez a nézet ellenkezik a feng shui tanításával, ami azt mondja, hogy a házakat a hegy lábához kell építeni annak érdekében, hogy védett legyen az időjárás viszontagságaitól és a széltől. Ha a ház…..
  Ez is egy sarkalatos pontja a feng shuinak, hiszen sokan vannak olyanok, akik kategorikusan kijelentik, hogy nem jó zsákutcában lakni..... Miért is ne élhetnénk egy zsákutcában, ha a környezeti kialakítások ezt teszik lehetővé. Vannak szűk, sikátorszerű utcák, ahol az…..